harden je napisao/la: ↑22 jan 2021, 18:01
mrAdislic je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:47
Ne kazem da je los trener mozda i donese neke rezultate, ali gadi mi se kako je dosao na poziciju. Sto naravno njega zaboli ona stvar za sve to jer je tu da radi posao i cao. Sto razumijem
Gadi ti se jer Sergej nije izabran.. da je izabran trener bez dana iskustva samo zbog imena i onoga sto je uradio prije 15 godina, tebi to bilo OK i to bi podrzao. Tvoj idol ( ovo pisem jer kad god sam usao na temu vezano za repku ti od njega pravis spasioca koji bi digao repku na najveci level, uveo BiH u EU itd ) da je pametan i da zeli stvarno pomoci reprezentaciji, sad bi preuzeo mjesto direktora ili uzeo voditi neke juniore, neku ekipu bilo kakvu i skupljao iskustva, sigurno bi mu mnogo ljudi dalo sansu, pa i u Njemackoj... i tako bi sebi otvorio vrata da postane selektor za nekoliko godina.
Ali ne, njemu je draze placipickati po Instagramu i zaliti se kako su svi protiv njega.
Da se razumijemo, ja Barbu itekako cijenim i volim, sigurno je jedan od najvecih koji je nosio dres repke... ali iritantan je njegov stav ovdje, preko Instagrama se bori sa ljudima iz Saveza. Neka preuzme neku ekipu godinu dvije, nema teorije da ne dobije sansu na klupi repke.
Eto, nudi mu se i direktorska pozicija...Jok, ode igrati pokera.
Ne gadi mi se radi toga, nego radi ovoga sto sam rekao, ne stavljaj mi rijeci u usta.
Rekao sam da bi zelio i Muslina, Osima i sl. Zasto oni nisu usli u uzi izbor a Tuta jeste. Zasto Simone nije usao ako hoce stranca, zato sto jezik ne zna
Nista protiv Peteva, ali da odgovorni ljudi lijepo pojasne zasto on, po kakvim trenerskim referencama osim sto mu protukandidat nema iskustvo.
Logicno da im odgovara radi njihovih razloga, pa zbog toga.
Sto se tice Sergeja razglabali smo stotinu puta i ne zelim da ponavljam.
Govorio sam to sto puta kao i sam sto kazes i stojim iza toga da je bolji izbor radi drugih razloga.
U savezu su ljudi koji nemaju iskustvo za svoje pozicije pa su tu.
Sta, sto covjek podjeli svoje misljenje sa svima i kaze iskreno na inst ispada placipickaa neka.
Rekao je javno da se nije sam ni kandidovao nego su ga ljudi kandidovali i takodjer nemora biti selektor da pomogne, nego da je spreman i za ostalo.
Ali ljudi guraju Peteva od pocetka i to je se i sam uvjerio pa i povukao u izboru neki dan. Razumljivo.
Blati se neko kao Sergej, a uzdize lik Ivayla koji je ovako dosao na svoju poziciju.