Meni je najbolja bila ona prva Damirova zagrePčankalech je napisao/la:al ona Farukova picoka ima dobru nonu.. da se sjebes u zivot
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne dirajte alfu ljudina najbolji forumaš ovdje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?alfarouqaminu je napisao/la:ne samo uvece od 10 pa do 1...sto?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Di ste ljudi???
46 postova dnevno imaš,jesi li ti po cijeli dana na forumu?
Da si svaku vece od 10, do pola 1, onda bi kod nas uvijek bio online u zoru
zbog laganja te treba banovat!
nema potpisa
dobra, dobraLBJ MVP je napisao/la:Ne dirajte alfu ljudina najbolji forumaš ovdje
Meni je najbolja bila ona prva Damirova zagrePčankalech je napisao/la:al ona Farukova picoka ima dobru nonu.. da se sjebes u zivot

nije valjda da si povjerovao da je u kanadi?Admir_Sa je napisao/la: kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?
više puta je eskivirao odgovor na to pitanje, pa se samo od sebe sve reklo.
Vom Jäger zum Gejagten
ma znam da laze, al et koristim svaku priliku da mu ukazem na to da u zivotu nikada ne treba lagatigeronimo je napisao/la:nije valjda da si povjerovao da je u kanadi?Admir_Sa je napisao/la: kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?
nema potpisa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj ne spamajAdmir_Sa je napisao/la:ma znam da laze, al et koristim svaku priliku da mu ukazem na to da u zivotu nikada ne treba lagatigeronimo je napisao/la:nije valjda da si povjerovao da je u kanadi?Admir_Sa je napisao/la: kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?
totalno sam se oladio (što rekli naši istočni susjediEmir_ZENICA je napisao/la:Gero pripremaj se za sezonu sunce li ti tvoje![]()
šta ti veliš?
Vom Jäger zum Gejagten
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?alfarouqaminu je napisao/la:ne samo uvece od 10 pa do 1...sto?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Di ste ljudi???
46 postova dnevno imaš,jesi li ti po cijeli dana na forumu?
Da si svaku vece od 10, do pola 1, onda bi kod nas uvijek bio online u zoru
zbog laganja te treba banovat![/quote]
ma i ako laže,laže sebi
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ma znam da laze, al et koristim svaku priliku da mu ukazem na to da u zivotu nikada ne treba lagatigeronimo je napisao/la:nije valjda da si povjerovao da je u kanadi?Admir_Sa je napisao/la: kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?
po tome liči na cikcangu
Hahahahahaha, legende su, kako sam se samo ismijao. Najjače je ono sa zamkama. Carevi !!!B0SANAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Man vs Wild na Bosanski nacin![]()
![]()
![]()
Pogledajte ovo. Odrasli mužjak Garmišpartenkirhenske Fante, bio je tako naivan, a sada će biti moj obrok.

Hvala na ovom linku @Bosanac.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Ne dirajte @Alfaroquamina![]()
To sam i ja par puta rekao, meni bas simpatican.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ne dirajte @Alfaroquamina![]()
![]()
To sam i ja par puta rekao, meni bas simpatican.
Apsolutno si u pravu, moj istorodjenice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alfarouqaminu
- Kontakt:
monolog zajebavas malo,nemoj takoMonolog je napisao/la:Ne dirajte @Alfaroquamina![]()
Meni je poslao na PP odakle je, ima veze sa Kinezima ali nije iz Kine.Admir_Sa je napisao/la:ma znam da laze, al et koristim svaku priliku da mu ukazem na to da u zivotu nikada ne treba lagatigeronimo je napisao/la:nije valjda da si povjerovao da je u kanadi?Admir_Sa je napisao/la: kako si onda sad na forumu kada je kod vas u kanadi sada oko 14:00, na zapadnoj ili oko 16:00 na istocnoj obali?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram malo(smatraj ovo novogodisnjim poklonom).alfarouqaminu je napisao/la:monolog zajebavas malo,nemoj takoMonolog je napisao/la:Ne dirajte @Alfaroquamina![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nemoj da mi kopiras avatarMonolog je napisao/la:Moram malo(smatraj ovo novogodisnjim poklonom).alfarouqaminu je napisao/la:monolog zajebavas malo,nemoj takoMonolog je napisao/la:Ne dirajte @Alfaroquamina![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
di ste ljudiiiii

Alfa dominira

Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 42 gosta.