FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Idemo jako idemo ludo zaboli nas za sviju mudo.Mi volimo Zelju i stadion nas zaboli na kita za ostale bas.Odo ispec jaja i narezat stelju danas uzima Milioner Zelju.Alipasino vam se kune opet ce tribine da budu pune.Neznam hocu li ga Remzi pristavit moci radi Zelje idu mi suze na oci.Voli vas Alipasino.
Sretno Zeljo, sretno i nama. Valjda postoji opcija da Zelji bude dobro i valjda to ovi levati skontaju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sretno nam danas. Veliki dan za nas klub
Kako je sređeno u Konjicu!
Svaka čast Badžaku i osoblju na uređenju sale koja dolikuje 100godišnjici kluba i klubu kakav je bio i kakav će BITI Željezničar
Svaka čast Badžaku i osoblju na uređenju sale koja dolikuje 100godišnjici kluba i klubu kakav je bio i kakav će BITI Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
brat moj uvijek je bilo para na paruStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 jan 2021, 07:48Dzeko na transfer listi,objavio Corriere dello Sport.

Volim Vas braco sve ,biti ce Zeljo opet sampion

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Da nam bude sretno danas,da se vratimo na kolosjek sa kojeg smo iskocili i da mašina konacno krene punom parom.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Da vise ne muljamoKANA je napisao/la: ↑23 jan 2021, 09:54brat moj uvijek je bilo para na paruStrikeWarzone je napisao/la: ↑23 jan 2021, 07:48Dzeko na transfer listi,objavio Corriere dello Sport.ima da krene sad burazerami
![]()
VOLIM TE ZELJO

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kako su lijepo uredili ovu prostoriju gdje ce biti Skupstinu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Ne
Jedini koji je bio pošteđen danas je Hamza Gasal, koji je zbog lakše povrede preskočio trening, ali će se radu sa ekipom priključiti već sutra.

A koliko ima delegata u skupstini
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Sretno.
Skupština po statutu ima 54 delegata, a 42 delegata su prisutna na današnjoj skupštini.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 23 jan 2021, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.