Emir_ZENICA je napisao/la:Levante daje gol i oba daju gol 98%
Uh kako lijepo skide X Chelseasamo me Rangers zajeba,eto listic par stranica nazad

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Emir_ZENICA je napisao/la:Levante daje gol i oba daju gol 98%
Uh kako lijepo skide X Chelseasamo me Rangers zajeba,eto listic par stranica nazad
ja tu cigansku ligu nikako nediram cim se ona oficialno zvala bwin liga znaj da nisu cista poslaatko89 je napisao/la:zna li neko kako je porto mogao kiksati 150 km me obori samo bih cekao benficu bozeeeeeeeeeeeeeee
HT 53-42hodža je napisao/la:uplatih ova dva i to je to za večeras :
LA Clippers-Atlanta...1.pol 1X
Gordon E. (LA C-Atl)--23.5+..2
Johnson Jo. (LA C-Atl)--17.5+..2
Valencia-Espanyol...1X
![]()
hodža je napisao/la:HT 53-42hodža je napisao/la:uplatih ova dva i to je to za večeras :
LA Clippers-Atlanta...1.pol 1X
Gordon E. (LA C-Atl)--23.5+..2
Johnson Jo. (LA C-Atl)--17.5+..2
Valencia-Espanyol...1X
![]()
J.Johnson 12 p.
Gordon samo 4![]()
Fenomen, a najviše mi je drago što je bijelac...volimliverpool je napisao/la:P.S.:Griffin 23![]()
volimliverpool je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Johnson već otišao OVER,dok Gordon ima još uvijek 4 i mislim da su ti šanse za prolazak svedena na minimum.
P.S.:Griffin 23![]()
hodža je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Johnson već otišao OVER,dok Gordon ima još uvijek 4 i mislim da su ti šanse za prolazak svedena na minimum.
P.S.:Griffin 23![]()
jedina mi je nada da zabije jedno 10-tak u zadnjoj čet. i da Atlanta izvuče X, pa da onda zabije još 10 u produžetku![]()
znači, idem da skočim sa krova na glavu, veće su mi šanse da preživim nego da on zabije 20 poena![]()
![]()
![]()
košarka bi trebala uletiti lagano, a za hokej si ipak puno veći stručnjakVirtu4l je napisao/la:Imam LA Clippers - Atlanta over 188,5 i Detroit - Philadelphia over 5,5.
ih da se pratilo...Virtu4l je napisao/la:Danas je Zug prekinuo niz od 12 utakmica u kojima je otišao u over.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.