pis maca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajmo se malo smiriti 
Ignor samo.

Ignor samo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa bas zato i pisem, dobrim se djelom raspadamo radi njegove sebicnosti i ega. Hoce da bude sve u klubu, da sve odlucuje a drugi da mu pare donose da klub moze zivjeti a on ce opet odlicivati sta sa tim parama.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:09Kakva hinja moras biti da takve stvari pises na ovakav dan kad nam bukvalno ovisi hocemo li se raspasti ili ne
Da mozda njemu nece i ti buduci investitor, sponzori racune polgagi trrener/sve u klubu a oni samo pare da donose.
Mjau !
-
- Kontakt:
Uhhhhh j.ebo te zaista veliki pad prihoda,tek se sada vidi koliko mi navijaci finansijski znacimo za klub kada smo na tribinama
Moze li iko ovdje objasniti sta je sa Amarom, je li sam napustio ili dobio otkaz????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
zao mi je sto komsije ovako dugo cekaju na neku informaciju jbg izvinite komsije nismo mi ko vi necija prcija
Smjestit mu tacku u statut kluba da se pita striktno samo za igre, postavku igre i ko ce igrat. Ulaz u kancelarije kkuba samo kad odnosi izvjestaj u vezi igara.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Nastrojeni
- Kontakt:
@Ljozee molim te ovog velikog navijaca, punog ljubavi prema klubu i ljudima u njemu bar danas skloni da me ne nervira
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo Dzeko izgleda ide u Inter
Treba javit u Konjic
Treba javit u Konjic
A hajd zanislite reakciju kad dodju u javnost ovi prihodi i sve pa kad krene opet prica kako raja nece zbog Amara ....
Ignorisite sve sto vas nervira. Nema potrebe post koji nervira 10 ljudi na dvije strane da se provlaci.
A ostali nemojte trolati i zbunjivati narod za bilo sta. Vidite koliko ljudi cita, pravite konfuziju bez razloga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nece Amar nigdje. Kraj price
AkoBogda da amar osim napusti klub nakon danasnje skupstine i da dodu bolji dani za naš klub.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napises hvala Amare, dodje ti 300 gostiju na pdf i ovi tamo pacenici vec slave raspisu se na sve strane hahaha.
TITULA
TITULA
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 23 jan 2021, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, ŠTA_JE i 16 gostiju.