Ss.baSjednica je počela u 11 sati, a prisutna su 42 delegata čime je ostvaren kvorum.
Na početku sjednice raspravljalo se o promjeni modela poslovanja kluba, a neslužbeno donijeta je odluka da se izglasaju promjene koje će omogućiti dolazak investitora u klub.
Također, bira se i novi predsjednik UO, a za ovu funkciju je predložen Samir Cerić. Neslužbeno, uskoro će se delegati Skupštine očitovati o prijedlogu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne, zvanicno. Ubipitar sinoc je rekao da postoji ponuda, ali za sada su stopirani pregovori.

Vidi ovako boli me taki i za Amara i Senada i Jasmina i Vedrana i sve.Men je Željo bitan ali budi realan ima li bolji trener od Amara za našu ligu i naš klub to što je on takav što ne da nikom da se miješa to je druga stvar! Trener kao TRENER je najbolji za našu ligu. Ima i on svoji mahana i propusta ali da me neko uvjeri da neko drugi sa ovakvim kadrom može izvući bolje - drugo mjesto (-9) jeste puno ali lako se da nadoknaditi moraju ovi sa kobilje glave kiksat da ga ****MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:23A sta to valja? Npr?
Masa zeljinih bolesnika je totalno ohladila od svega. Po klub je puno manja opasnost od pljuvaca i kriticara neko od onih koji postaju ravnodusni i kojima sve postaje svejedno, a ravnodusnost se u zadnje vrijeme siri kao kuga..
Ovaj gore, kao i svi ostali koji kritikuju Amara za ovo sto se desava u zadnje dvije godine imaju apsolutno pravo na tako nesto.. Mozda ruzno zvuci, mozda nije pravo vrijeme za reci, ali je istina..
Prvi problem financije - neisplaćene plate i odmah imaš kurcobolju
Prva četiri kola niko to nije spomeno dok Dado nije otišao i od tada za mene kreće pad igre
mosa lošmi stićko tit-ula!
ma slazem se ja sa tobom ,on je doveo nesposobnu upravu ali je cinjenica da je to tako 22 godine (ako uzmemo da su prosli uradili dobar posao,istok,teren.....) poslusaj brata za pola godine ce ti biti dosta toga jasno ,valjda je svima sad jasno da ce se on sad pitati jedino za teren i to smo svi prizeljkivaliMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:10Ne ispira meni niko glavu, niti bi to dopustio, kao sto nisam nikada ni dopustao.. Znas sta sam pisao i kako sam mislio i prije Amara.. Bio sam za Amara jer sam bio ubijedjen da je Amar dovoljno mudar da ne ulijece grlom u jagode.. Bio i za Selimovica jer sam 100% bio u fazonu "Amar zna".. Da, bio sam ponosan na ono sto je Amar nekad uradio i ponosan sam i sad.. Necu ja nikad zaboraviti dobro koje nam je Amar donio, ali isto tako ne mogu lako preci ni preko losih stvari i razocarenja koje nam je priredio..KANA je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:52Dobro brate istina kriv je ali je zasluzio jos jednu sansu ,svjestan je i on da je usrao ,neke stvari nije mogao niko predvidjeti .Prosle sezone smo igrali najbolji fudbal ,bili smo u borbi za oba trofeja , kod pitara usli Vijetnamci opasne pare ulazu pa je bilo u tri boda .Amara nije bilo 15 godina u klubu pa sta smo osvojili,gdje su ti milioni .....itd Amar je kriv sto si 10 puta bio ponosan na svoj klub ,sto su ti pune vitrine,sto nemas poraza u KUP-u 7 godina ,sto si oborio sve rekorde i nemoj ni to zaboraviti .Nedaj da ti dusmani isperu glavu on ima gresaka ali nije dusman kluba sigurno.
Nemam nista ni protiv bilo cijeg misljenja, samo mi smeta sto se neki prave englezi i forsiraju pricu kako Amar ima problema jer mu niko ne obezbjedjuje lovu, u isto vrijeme smo svjesni da niko nikada niti je imao, niti ce imati slobodu koju Amar ima u klubu..
Vidjecemo sta ce biti u narednom periodu i sta ce se izroditi iz ovog sto se sad desava.. Neke stvari se moraju rjesavati koliko juce.. Zelim im svu srecu..
Jao jao kada Ceric postavi ljestvicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Gasi internet!braco je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:50Jasmin Badžak predložio Samira Cerića za predsjednika FK Željezničar?
Uskoro slijedi i njegovo javljanje
Skupština FK Željezničar u Konjicu još uvijek je u toku, a na red je došao izbor novih članova Upravnog odbora i novog predsjednika kluba.
Tu dužnost je nakon smrti Admira Džubura vršio Jasmin Badžak, koji je potpredsjednik FK Željezničar. On je predložio Samira Cerića za dužnost predsjednika kluba, a Cerić će se kako nezvanično saznajemo putem videolinka javiti iz Londona i iznijeti svoje planove za budući period.
Ostaje da se vidi da li će Skupština FK Željezničar pristati na Badžakov prijedlog.
Buraz zapio se sinoc i ustanem u 2,uzas...haj bratu reci ukratko

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
101. put ulazim na forum

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Jedini razlog zasto sam neki umjereni optimista u vezi ovog je sto za njega Badzak lobira.. Nadam se da ce se Amar pitati samo za teren, ali mi je malo tesko povjerovati u tako nesto.. Haj vidjecemo sta vrijeme nosi..KANA je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:18ma slazem se ja sa tobom ,on je doveo nesposobnu upravu ali je cinjenica da je to tako 22 godine (ako uzmemo da su prosli uradili dobar posao,istok,teren.....) poslusaj brata za pola godine ce ti biti dosta toga jasno ,valjda je svima sad jasno da ce se on sad pitati jedino za teren i to smo svi prizeljkivaliMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:10Ne ispira meni niko glavu, niti bi to dopustio, kao sto nisam nikada ni dopustao.. Znas sta sam pisao i kako sam mislio i prije Amara.. Bio sam za Amara jer sam bio ubijedjen da je Amar dovoljno mudar da ne ulijece grlom u jagode.. Bio i za Selimovica jer sam 100% bio u fazonu "Amar zna".. Da, bio sam ponosan na ono sto je Amar nekad uradio i ponosan sam i sad.. Necu ja nikad zaboraviti dobro koje nam je Amar donio, ali isto tako ne mogu lako preci ni preko losih stvari i razocarenja koje nam je priredio..KANA je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:52Dobro brate istina kriv je ali je zasluzio jos jednu sansu ,svjestan je i on da je usrao ,neke stvari nije mogao niko predvidjeti .Prosle sezone smo igrali najbolji fudbal ,bili smo u borbi za oba trofeja , kod pitara usli Vijetnamci opasne pare ulazu pa je bilo u tri boda .Amara nije bilo 15 godina u klubu pa sta smo osvojili,gdje su ti milioni .....itd Amar je kriv sto si 10 puta bio ponosan na svoj klub ,sto su ti pune vitrine,sto nemas poraza u KUP-u 7 godina ,sto si oborio sve rekorde i nemoj ni to zaboraviti .Nedaj da ti dusmani isperu glavu on ima gresaka ali nije dusman kluba sigurno.
Nemam nista ni protiv bilo cijeg misljenja, samo mi smeta sto se neki prave englezi i forsiraju pricu kako Amar ima problema jer mu niko ne obezbjedjuje lovu, u isto vrijeme smo svjesni da niko nikada niti je imao, niti ce imati slobodu koju Amar ima u klubu..
Vidjecemo sta ce biti u narednom periodu i sta ce se izroditi iz ovog sto se sad desava.. Neke stvari se moraju rjesavati koliko juce.. Zelim im svu srecu..
Pročepit će negdje.
Očito je da će Badžak aktivnije biti tu. Znam da je on za to da Amar bude 100% fokusiran na teren i ekipu, a da se odmakne od upravljanja klubom, i donošenja bilo kakvih odluka izvan terena.
Delegati Skupštine Kluba imenovali su Samira Cerića za novog predsjednika FK Željezničar. Čestitamo! 

-
- Kontakt:
Braćo nek nam je sa hajrom!
BRAVOOOOO...
Cestitke modnom macku,sad povedi i napravi nesto sto si obecavao i laprdao inace se tjeraj kao i svi u pm ako ne ispunis svoje....
Sretno !!
Cestitke modnom macku,sad povedi i napravi nesto sto si obecavao i laprdao inace se tjeraj kao i svi u pm ako ne ispunis svoje....
Sretno !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta rade ovi s nikovima ..46 ovdje?
Golem si Željo pa su se usrali nasih boljih dana!
Golem si Željo pa su se usrali nasih boljih dana!
Navijaci imaju vjeruju Badzaku, a on je za ovo bio. Izgleda da je ta tacna Kanina da ce tu Badzak se maksimalno ukljuciti. Vrijeme ce pokazati sve. Nek mu je sretno.
-
- Kontakt:
Ko kaže da nas ni Zuban više ne voli, evo slavnog na skupštini.