Hahahhahahahahahhhaa

Slomiše se.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Doveli ste derpera. Valjda ste takav Brenda jbgSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:06Ne znam šta je smiješno, Željo kao najveći brend u državi neće imati problem dovesti milijardera to je i Cerić skontao zato i jest predstavio ovaj projekat.
Klub ima najveću bazu navijača u državi, ima stadion i pomoćne terene znači jaku infrastrukturu što je preduslov da napraviš regionalnog giganta.
Sarajevo već jedan niz godina je privatizovano a u Evropi nema rezultata što znači nisu izašli iz okvira naše lige.Željo ide u drugom smjeru razmišljajući globalno i kroz par godina ih vidim u grupnoj fazi CL.
Saurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:06Ne znam šta je smiješno, Željo kao najveći brend u državi neće imati problem dovesti milijardera to je i Cerić skontao zato i jest predstavio ovaj projekat.
Klub ima najveću bazu navijača u državi, ima stadion i pomoćne terene znači jaku infrastrukturu što je preduslov da napraviš regionalnog giganta.
Sarajevo već jedan niz godina je privatizovano a u Evropi nema rezultata što znači nisu izašli iz okvira naše lige.Željo ide u drugom smjeru razmišljajući globalno i kroz par godina ih vidim u grupnoj fazi CL.
Ispratiše skupštinu strastvenije nego mi.
..i ona stala pored kampa u Butmiru..da se ne ofiraju sa kravama odmah pored terena
Moramo se sjetiti vasih izjava zeljo nije na prodaju, pasojedi,vijetnamci,privatizacija je za male klubove,ibili bi se radje nego da nas ko Pitare preuzme neki pasojed itd itd nego posto OBRAZ
Drži u ruci dres buduće filijale.Zip je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:12Pokusao je i kod nas, al mi mu se nismo naguzili...
free screen capture
Nasikiran sam bio k'o Lendra nekoć, baš pesimističan, ali kad sam vidio koliko su nam se divovi razjarili, ne očekujem ništa drugo do pozitivnu priču.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.