AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Usrali su se yebene atalante puuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Theo preloš
Ovaj Meite je igrac manje na terwnu,kazem danss da mi nije jasno zasto on pored Diaza koji igra dobro u zadnjih par tekmi
-
celikmilan
- Kontakt:
Onaj poraz od 5:0 ih je totalno preplašio. Čitavu godinu nisu napravili ovoliko greški koliko su ih napravili u ovih pola sata.
Yebem i ovu atalantu vise. Ugasili se dabogda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovaj eksperiment sa Meiteom na AMF je totalni promašaj.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Katastrofalna igra, pa bolan Pioli koji ti q... treba sad taj eksperiment. I ne znam sto traže sad backup za Tea kad Dalot može to pokrit. Puno veći prioritet je RWF. Zanimljiv ovaj fazon kod njihovog slobodnjaka.
Il Club più titolato al mondo!
Na poluvremenu ubaciti Diaza umjesto Meitea i Rebica umjesto Castiljeha.
Kalulu je dobar stoper, samo sto ima problem sa visokim loptama.
Kalulu je dobar stoper, samo sto ima problem sa visokim loptama.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Majku ti yebem sudijsku imal ista da ne sviras slovencu crko dabogda i ti i on. Koji padavicar mamicu mu spicim.
Tonali i Samu out
Diaz Mario in odmah na poluvremenu
Diaz Mario in odmah na poluvremenu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loše poluvrijeme. Eksperiment sa Meiteom na ovoj poziciji nije uspio. Da, fale 3 bitna igrača, ali to ne smije biti opravdanje. Ovo je jedno od najlošijih poluvremena Milana ove sezone.
Iličić kao po običaju igra odlično protiv Milana, ali i dalje pada na svaki kontakt.
Diaza odmah uvesti u nastavku. Ovu trkaću kokoš iz Španije poslati u Segundu.
Iličić kao po običaju igra odlično protiv Milana, ali i dalje pada na svaki kontakt.
Diaza odmah uvesti u nastavku. Ovu trkaću kokoš iz Španije poslati u Segundu.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 23 jan 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj crnjo iz torina **** ga onaj ko ga dovede veza lik nema, kastiljeho uzasan, calabriju ne bi da komentarisem moze 1000 godina igrat nece nauciti centrirat...
Uzasno poluvrijeme, dobro je samo 0 1...
Uzasno poluvrijeme, dobro je samo 0 1...
Iskreno mislim da bi Mandžo dobro došao u ovoj poziciji Predatora. Igra se previše fizički kroz sredinu, treba to iskoristiti.
Ibra uključio Borini mode.
Biti će sigurno bolje u 2p. FM 
Ibra uključio Borini mode.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovog novog sa katastrofalnom frizurom izvest i odmah ga nabit nogom odakle je dosao, pic.a mu materina. Tacno sam znao da ce on bit ta karika koja ce sve s.ebat samo svojom glupom pojavom ali nisam htio da baksuziram...
- nextterrain
- Kontakt:
Ima li ko stabilan link da mi podijeli, ovi moji kasne par minuta i stekaju...
Uzasna igra, s Meitom nije dobro proslo, pa bih volio izmjeene na poluvremenu
Uzasna igra, s Meitom nije dobro proslo, pa bih volio izmjeene na poluvremenu
Ma Leao out,Meite out i Samu out i to odmah na poluvremenu
Fascinantno je bas kako Kalulua tesko ko moze proci dok je lopta na zemlji a ovako se slabo snalazi s ovim visokim loptama. I ovo nije prvi put na slican fazon i Immobile je dao gol. Al eto, to je samo pokazatelj da treba jos raditi na tom aspektu. Mlad jee i iskustvom ce nauciti kako da se postavi u tim situacijama.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tacno iritira ovaj s frizurom a i sa igrom na amf koja je promasaj Piolija. Odmah reagovati u nastavku.
Bennacer previse znaci ovoj ekipi kada igramo protiv ekipa koje vrse visoki presing. Jedino on zna visak napraviti svojim potezima.
Gore od ovoga ne moze,tako da se nadam puno boljem drugom poluvremenu.
Forza Milan!!
Bennacer previse znaci ovoj ekipi kada igramo protiv ekipa koje vrse visoki presing. Jedino on zna visak napraviti svojim potezima.
Gore od ovoga ne moze,tako da se nadam puno boljem drugom poluvremenu.
Forza Milan!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde da je Atalanta odigrala kako je inače igrala prethodne dvoje godine, ali ove sezone taj nivo nisu često pokazali. Ali iskoristili su jedan prekid i to je to.
U principu Kalulu je odigrao dobro. Jak je 1 na 1, i teško ga je proći. Čak ni slovenski padavičar nije mogao pored njega proći. Zapata je neutralisan totalno.
Malo više koncentracije i prave izmjene, Milan može ovo okrenuti.
U principu Kalulu je odigrao dobro. Jak je 1 na 1, i teško ga je proći. Čak ni slovenski padavičar nije mogao pored njega proći. Zapata je neutralisan totalno.
Malo više koncentracije i prave izmjene, Milan može ovo okrenuti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.