Hakanu dati platu vecu od Donarume. Nema se tu sta odugovlaciti i natezati. Sanse nismo stvorili za 90minuta.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
bolje jedna tekma 0 3 nego tri 0:1 
Hakanu dati platu vecu od Donarume. Nema se tu sta odugovlaciti i natezati. Sanse nismo stvorili za 90minuta.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 23 jan 2021, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pogresna postavka meca otpocetka. Jednostavno imam osjecaj da su vise trcali nego Milanovi igraci.
Kako je, tako je, idemo dalje.
Kako je, tako je, idemo dalje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Previše grešaka, nervoze, nezalaganja. Atalanta baš danas našla da odigra na starom nivou. Tako da je još ovo i dobro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Izadje Meite sve se raspade...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
zaboraviti ovu utakmicu. Nije velika steta niti skupa lekcija. Bolje i sada samar da se uozbilje nego poslije.
Mora nakon 100 utakmica doci i jedna ovakva.
Druze Zenga, hoces li slaviti skudeto kad osvojimo?
Mora nakon 100 utakmica doci i jedna ovakva.
Druze Zenga, hoces li slaviti skudeto kad osvojimo?
- muha milanez
- Kontakt:
Idemo dalje, Bože moj. Idu tri lakše utakmice pa nek se iskupe.
Hakane vraćaj se živ bio, Samu ništa ovoj ekipi ne predstavlja.
Hakane vraćaj se živ bio, Samu ništa ovoj ekipi ne predstavlja.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Danas su Atalantu nosili Ilicic i Romero.Nije sramota izgubiti od ovakve Atalante.
Gigio - Calabria, Rom, Kjaer, Theo - Bena, Kesa - Ante, Čakan, Leao - Ibraka
Sve što želim je da bar jos 3x u sezoni vidim ovih 11.
Sve što želim je da bar jos 3x u sezoni vidim ovih 11.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- crvenocrni
- Kontakt:
Ne moze ti bit nesto ni puno krivo kad ih ljudi ovako nadigraju, nema sta...
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od nikoga ali način na koji smo izgubili je krajnje zabrinjavajući.
Na stranu što nam Atalanta očito nikako ne odgovara kao ekipa, ne mogu da prihvatim da su tokom 96 minuta njihovi igrači uvijek bili bliže lopti i grizli za još jedan gol kada je utakmica faktički bila gotova.
Nismo imali jednog raspoloženog igrača večeras, znači jednog!
Tonaliju svaka čast, momak se zaista trudi i odbrambeno je u veznoj liniji jako dobar ali imati DVA KESSIE-a na terenu.... Nadam se nikada više.
Ovo što pruža prema naprijed definitivno nije vrijedno novca koji ćemo dati.
Na stranu što nam Atalanta očito nikako ne odgovara kao ekipa, ne mogu da prihvatim da su tokom 96 minuta njihovi igrači uvijek bili bliže lopti i grizli za još jedan gol kada je utakmica faktički bila gotova.
Nismo imali jednog raspoloženog igrača večeras, znači jednog!
Tonaliju svaka čast, momak se zaista trudi i odbrambeno je u veznoj liniji jako dobar ali imati DVA KESSIE-a na terenu.... Nadam se nikada više.
Ovo što pruža prema naprijed definitivno nije vrijedno novca koji ćemo dati.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema potrebe ni pisati ko je bio los. Svi su
Atalanta jednostavno iskazala silu na nama,a kad ovako igraju mogu nadigrati svaku ekipu na planeti.
Atalanta jednostavno iskazala silu na nama,a kad ovako igraju mogu nadigrati svaku ekipu na planeti.
Ova Atalanta će izbaciti Real Madrid iz LP s ovakvom igrom tesko da se neko moze s njima nositi. Iličiću skidam kapu ,lik je po meni bolji igrač od Papua.
-
celikmilan
- Kontakt:
Prvo da se ovima iz telemacha opet sjetim familije.
Apsolutno najlošija utakmica u ne znam ni sam koliko vremena. Dodaj tome opasnu Atalantu i pretenciozno suđenje čak su dobro i prošli. Dodaj tome povredu Kalulua a moguće i Kjaera. Koliko su batina dobili danas to će skoro svi da osjete kad se ohlade. Vidi se koliko fali Calhanoglu kao i nedostatak igrača koji može da ga kvalitetno zamjeni.
Imaju još veoma malo vremena da dovedu ciljana i prava pojačanja, tj igrači koji nam trebaju jer rezervni defanzivni vezni, rezervni štoper i rezervni penzioner to nisu. Mogu se spominjati neka imena iz tima ali mi desno krilo nemamo.
Apsolutno najlošija utakmica u ne znam ni sam koliko vremena. Dodaj tome opasnu Atalantu i pretenciozno suđenje čak su dobro i prošli. Dodaj tome povredu Kalulua a moguće i Kjaera. Koliko su batina dobili danas to će skoro svi da osjete kad se ohlade. Vidi se koliko fali Calhanoglu kao i nedostatak igrača koji može da ga kvalitetno zamjeni.
Imaju još veoma malo vremena da dovedu ciljana i prava pojačanja, tj igrači koji nam trebaju jer rezervni defanzivni vezni, rezervni štoper i rezervni penzioner to nisu. Mogu se spominjati neka imena iz tima ali mi desno krilo nemamo.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nemamo desno krilo i pravu zamjenu za Ismaela.
Pa Mario i Ante kad su ušli nisu 2 lopte primili od našeg veznog reda.
Pa Mario i Ante kad su ušli nisu 2 lopte primili od našeg veznog reda.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sa tvoje tastature u božije uši, živ ti bio
Sve u svemu najlošija partija ove sezone. Ali odlična polusezona i čestitke Pioliju i momcima na sjajnom poslu, igrama od prvog kola. Borili su se kao lavovi, iako su najmlađa ekipa u ligama petice, te su oborili x rekorda, iako su konstanto desetkovani.
Idemo dalje, čim se vrate Rom-Bennacer-Hakan to će puno bolje izgledati. Forza Milan!
- senadrosoner
- Kontakt:
Ne gode nam nikako kao nekad PSV u LP
Ac.Milan 2001-2024!