FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

EldanDemirovicHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EldanDemirovicHZ » 23 jan 2021, 20:36

Šta mislite iskreno o ovoj postavi kad bi ovakvu postavu imali? Nemojte sad pisati gluposti i napadati pitam onako šta vi mislite. U slučaju da ode Tatar ili ako ostane možda on umjesto susica a susic na pejovicevo mjesto, a ako se Fanimo ozbiljno povrijedio onda Tatar umjesto Fanima i krila zakaric i Fanimo, ja bi iskreno volio da Zakaric dođe kod nas jer imam osjecaj da bi mu nas stil bas odgovarao i da bi kod nas bas explodirao. Mislim da ovakav sastav bi bio perverzija..... 😈😈😈

slika

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 jan 2021, 20:45

Bilo bi dobro da dodje napadac do Umaga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2021, 21:00

EldanDemirovicHZ je napisao/la:
23 jan 2021, 20:36
Šta mislite iskreno o ovoj postavi kad bi ovakvu postavu imali? Nemojte sad pisati gluposti i napadati pitam onako šta vi mislite. U slučaju da ode Tatar ili ako ostane možda on umjesto susica a susic na pejovicevo mjesto, a ako se Fanimo ozbiljno povrijedio onda Tatar umjesto Fanima i krila zakaric i Fanimo, ja bi iskreno volio da Zakaric dođe kod nas jer imam osjecaj da bi mu nas stil bas odgovarao i da bi kod nas bas explodirao. Mislim da ovakav sastav bi bio perverzija..... 😈😈😈

slika
Zakaric je desno krilo, a Tatar lijevo. Nemojte to mijesati molim vas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jan 2021, 21:06

Nesto imam lijep osjecaj u vezi Besica, mislim da ce on eksplodirati ovaj 2 dio sezone
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jan 2021, 21:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jan 2021, 21:06
Nesto imam lijep osjecaj u vezi Besica, mislim da ce on eksplodirati ovaj 2 dio sezone
Ma tesko u Evertonu se nece izboriti sigurno, valjda nadje kakvog drugoligasa bar za posudbe do kraja sezone
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2021, 21:30

Ja imam osjećaj da ti je neki rod.
Šala, fizičke predispozicije ima, po slikama vidi se da radi na sebi, niko sretniji od mene da bude Mujakić dva.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jan 2021, 21:35

BordoSarajevo je napisao/la:
23 jan 2021, 21:30
Ja imam osjećaj da ti je neki rod.
Šala, fizičke predispozicije ima, po slikama vidi se da radi na sebi, niko sretniji od mene da bude Mujakić dva.
:mrgreen:
Ma gledao sam ga par puta, pravo dobar stoper, nadam se da cemo mu produziti ugovor
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2021, 21:41

Vidim nekim ne godi naše povezivanje sa Zakarićem jer je nosio dres komšinica. Dobro, jesu manjina, svega par ljudi je to pisalo ovdje, neznačajno ali opet hajde da bacim komentar. Pitam se šta bi bilo da sada izglasamo pede-ra predsjednika umjesto Jahića koji se prije godinu-dvije slikao u željkanovom dresu i koji je njima pokušao prodati neku ublehašku priču ne tako davno :mrgreen:
FK Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 jan 2021, 22:18

Nadam se da ce ovaj Vico ukinuti ovo pravilo za strance. Takodje nama treba covjek sa konekcijama kao Vojo Dragovic npr da moze da bolje proda nase igrace i da budu u izlogu inace dobre konekcije u avijetu tih menagera je bolje nego 10 mil da imas,dovedu ti nekog iz Afrike kao srbijanski klubovi neke relativno slabo poznate igrace koji su kvalitet i odu za dobre pare

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2021, 22:22

23 jan 2021, 21:41
Vidim nekim ne godi naše povezivanje sa Zakarićem jer je nosio dres komšinica. Dobro, jesu manjina, svega par ljudi je to pisalo ovdje, neznačajno ali opet hajde da bacim komentar. Pitam se šta bi bilo da sada izglasamo pede-ra predsjednika umjesto Jahića koji se prije godinu-dvije slikao u željkanovom dresu i koji je njima pokušao prodati neku ublehašku priču ne tako davno :mrgreen:
SD nam je igrao za Želju i davao izjave kako igra za najveći klub i kako mu je drago što su mu pružili šansu itd. Meni je glupo to razdvajanje, igrao za Želju, bla bla... Igrao je i Ronaldo za Inter, Milan, Real i Barsu, i boli ga qrac. Gallas igrao za Tottenham, Chelsea i Arsenal, itd itd. Uostalom, njima su okosnica ekipe (bili) naši bivši igrači. Fudbal je biznis, ko god je dovoljno dobar nek dođe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jan 2021, 22:29

Evo šta pišu navijači Borca o Zakaricevom prelasku u Sarajevo.
Neki od komentara

1. ' $ - " у Сарајево. & остане $ нас $ " у ", а & $ у Сарајево ' $ - га " ". $ је " " ? " $ $ остане. А & $ $ се $ " " управе " $ ' за њега.

2 .Ističe mu ugovor uskoro.
Ali valjda su tolko pametni, ako koketira sa Sarajevom da ga vrate za BL i to redovnom linijom. Doduše čaršija priča da su mu platu baš podebljali u odnosu na koliko ovdje ima. Takođe, apelujem na savjest da naši to ne pokušavaju izjednačiti.

3.Sve to stoji ali ako mu je borac ponudio bolji ugovor od aktuelnog i vise od toga ne moze,a sarajevo ponudi jos bolje uslove, onda tu borac ne moze nista.
A to da li je ce neko otici za 2milje vise u drugi klub iz lige je pitanje za samog igraca i tu neki drugi kvaliteti dolaze u pitanje. Nadam se da nije toliko lud pa da ode jer vjerujem da bi na taj nacin zatvorio sebi neka druga vrata i neki ljudi bi promijenili misljenje o njemu pri tom ne misleci na obicne navijace

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2021, 22:31

skoroalen je napisao/la:
23 jan 2021, 22:22
23 jan 2021, 21:41
SD nam je igrao za Želju i davao izjave kako igra za najveći klub i kako mu je drago što su mu pružili šansu itd. Meni je glupo to razdvajanje, igrao za Želju, bla bla... Igrao je i Ronaldo za Inter, Milan, Real i Barsu, i boli ga qrac. Gallas igrao za Tottenham, Chelsea i Arsenal, itd itd. Uostalom, njima su okosnica ekipe (bili) naši bivši igrači. Fudbal je biznis, ko god je dovoljno dobar nek dođe.
Meni to uopšte ne smeta, čakštaviše volio bi kada bi postojao dovoljno kvalitetan igrač kod njih i da im ga direktno preotmemo na sportski način.
Nekom smeta, nije mi to baš jasno al poštujem to mišljenje.
FK Sarajevo

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jan 2021, 22:33

amypitar je napisao/la:
23 jan 2021, 22:29
Neki od komentara

1. ' $ - " у Сарајево. & остане $ нас $ " у ", а & $ у Сарајево ' $ - га " ". $ је " " ? " $ $ остане. А & $ $ се $ " " управе " $ ' за њега.

Ali valjda su tolko pametni, ako koketira sa Sarajevom da ga vrate za BL i to redovnom linijom. Doduše čaršija priča da su mu platu baš podebljali u odnosu na koliko ovdje ima. Takođe, apelujem na savjest da naši to ne pokušavaju izjednačiti.

3.Sve to stoji ali ako mu je borac ponudio bolji ugovor od aktuelnog i vise od toga ne moze,a sarajevo ponudi jos bolje uslove, onda tu borac ne moze nista.
A to da li je ce neko otici za 2milje vise u drugi klub iz lige je pitanje za samog igraca i tu neki drugi kvaliteti dolaze u pitanje. Nadam se da nije toliko lud pa da ode jer vjerujem da bi na taj nacin zatvorio sebi neka druga vrata i neki ljudi bi promijenili misljenje o njemu pri tom ne misleci na obicne navijace
Ako ostane kod njih dobit ce poziv u repku :rol: :rol: :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 jan 2021, 22:36

Da ti nisi Mirza Besic, Hamzin brat? :kafa:
Aduka87 je napisao/la:
23 jan 2021, 20:28
Neko je vec napisao da je Zakaric dobar sa Vinkom te da ga Vinkec moze nagovorit, samo kazem...
Piju li kafe? Ako je odgovor da, pisi propalo
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jan 2021, 22:38

Aduka87 je napisao/la:
23 jan 2021, 22:33
amypitar je napisao/la:
23 jan 2021, 22:29
Neki od komentara

Ako ostane kod njih dobit ce poziv u repku :rol: :rol: :rol:
Vico bi mu to završio, a ima tu dosta i istine.
Samo je problem što je reprezentacija pala kur.u za uši. Pa eto igrao im je Ziljkic pa nek ga prodaju. Ni repka više nije garant dobrom transferu ko nekad.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 jan 2021, 23:24

Nasta muk u kafani, niko nista nije pito
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 jan 2021, 23:30

feniksptica je napisao/la:
23 jan 2021, 23:24
Atmosfera je bila ista kao kad je umro Tito, najveći sin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2021, 23:32

FoSte95 je napisao/la:
23 jan 2021, 23:30
feniksptica je napisao/la:
23 jan 2021, 23:24
Atmosfera je bila ista kao kad je umro Tito, najveći sin
Sram vas bilo, na ovoj temi Su(r)line stihove pišete, zar ne znate da je anam njihov? :nene:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 jan 2021, 23:40

amypitar je napisao/la:
23 jan 2021, 20:33
Aduka87 je napisao/la:
23 jan 2021, 20:28
Neko je vec napisao da je Zakaric dobar sa Vinkom te da ga Vinkec moze nagovorit, samo kazem...
U sport centru je pisalo da je Vinko sa njim u dobrim odnosima, i da je sa njim razgovarao.
Zakarić je iz Gradiške, a to je i Vinkovo mjesto prebivališta, tu mu živi porodica, igrao je na kraju karijere za Kozaru, kasnije je bio i trener Kozare.Sigurno je sa Zakarićem u dobrim odnosima, na kraju krajeva Vinko mu je bio trener u Zrinjskom u njihovoj šampionskoj sezoni 2015/2016.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2021, 23:49

Dobro došao Gorane!
S srećom nek je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Venom i 66 gostiju.