Kad se sjetim onih ismijavanja jao niste zastitili klub, promjenit ce vam grb, ime, boje kluba
Ko nije zastitio sad?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad se sjetim onih ismijavanja jao niste zastitili klub, promjenit ce vam grb, ime, boje kluba
Sad trk na drugi profil.
Evo me. Sta ce mi dva, i s jednog je dosta u ovoj situacijji
Zna li amaru zena za ovo?Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 19:14Meni je zanimljivo sto ovaj Ceric kaze neki dan u intervjuu da je u kontaktu s Amarom vec par mjeseci.
Naravnodejavu je napisao/la: ↑23 jan 2021, 18:47znas li ko je ovaj celo u sredini?
U Želju sam došao sa 16 godina. Čast je tada bila i sjediti na klupi "plavih", u toj šampionskoj generacije. Iako nisam odigrao ni minuta, i sada se rado prisjetim utakmice trećeg pretkola Lige prvaka, sa engleskim Newcastlom. Nakon toga, na klupu Želje je došao trener Milomir Odović, koji mi je pružio šansu.![]()
Šta sve čovjek neće ovdje pročitati hahah. Pa roditelji od te djece što su članovi željine škole trebaju pripaziti djecu znajući ko je predsjednikSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:42Cerić će uraditi stvari sa Željom koje nisu uspjeli uraditi Tan i Nam sa Sarajevom a to je napraviti iskorak na eurosceni.Grupna faza CL je cilj a do njega uz prave ljude će i doći.Takođe ulaganje u omladinske selekcije jer ne možemo zaboraviti da Željo ima najbolju omladinsku školu.
Dušmani bi jedva dočekali ali ništa od toga.forza_juve je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:47Šta sve čovjek neće ovdje pročitati hahah. Pa roditelji od te djece što su članovi željine škole trebaju pripaziti djecu znajući ko je predsjednikSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:42Cerić će uraditi stvari sa Željom koje nisu uspjeli uraditi Tan i Nam sa Sarajevom a to je napraviti iskorak na eurosceni.Grupna faza CL je cilj a do njega uz prave ljude će i doći.Takođe ulaganje u omladinske selekcije jer ne možemo zaboraviti da Željo ima najbolju omladinsku školu.![]()
Za koju godinu željo neće imati ni imovine
Pazi da Nam ne kupi grbavicu , ipak je to Nam a ne neki lik sa 400 funti na racunuSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:59Dušmani bi jedva dočekali ali ništa od toga.forza_juve je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:47Šta sve čovjek neće ovdje pročitati hahah. Pa roditelji od te djece što su članovi željine škole trebaju pripaziti djecu znajući ko je predsjednikSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:42Cerić će uraditi stvari sa Željom koje nisu uspjeli uraditi Tan i Nam sa Sarajevom a to je napraviti iskorak na eurosceni.Grupna faza CL je cilj a do njega uz prave ljude će i doći.Takođe ulaganje u omladinske selekcije jer ne možemo zaboraviti da Željo ima najbolju omladinsku školu.![]()
Za koju godinu željo neće imati ni imovine
Ne samo da će zadržati imovinu nego će nadograditi postojeću a Nam može namaknuti Sarajevu neku parcelu u Butmiru ili Tarčinu.
Koji je to zadnji igrac kojeg je izbacila vasa skola ? Jer vecina ih prekine karijeru do 23 godineSaurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:42Cerić će uraditi stvari sa Željom koje nisu uspjeli uraditi Tan i Nam sa Sarajevom a to je napraviti iskorak na eurosceni.Grupna faza CL je cilj a do njega uz prave ljude će i doći.Takođe ulaganje u omladinske selekcije jer ne možemo zaboraviti da Željo ima najbolju omladinsku školu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.