FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam upoznat sa njegovim kvalitetima pa dok ne vidim ne znam. Ali, igrao je tamo u Slovackoj kao sto rekoh 8 u ligi i 1 u kupu gdje dao gol. Znaci nije da ima 20 minuta u nogama ove sezone. Ima 22. godine i slobodan je na kraju sezone. Mislim da bi ok bilo da prodamo Ikica, a da on bude zamjena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Jel otisao Ikic?
Nije, jutros je bio na trening. Nije ni Serbo spominjao odlaske danas samo je rekao da ce biti novih igraca.
Ikić Čeliković 

Upravu si nisam vidio gdje je do kraja pola godine bio, ja samo znam da je bio protiv Šibenika i Lokomotiva na klupi ostalo nisam više pratio. Valdja ce jedan štoper otic iz Zelje moguce da ce Ikica prodati...LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:15Nisam upoznat sa njegovim kvalitetima pa dok ne vidim ne znam. Ali, igrao je tamo u Slovackoj kao sto rekoh 8 u ligi i 1 u kupu gdje dao gol. Znaci nije da ima 20 minuta u nogama ove sezone. Ima 22. godine i slobodan je na kraju sezone. Mislim da bi ok bilo da prodamo Ikica, a da on bude zamjena.
-
- Kontakt:
Imamo sada 5 štopera(Čeliković,Ikić,Miletić,Kosorić i Vrhovac) plus imamo i Drinu koji je kapiten juniora.
Meni se cini da on za sada Vrhovca u sredini koristi, ali vidjet cemo u utorak kad bude ova prijateljska na koju poziciju ce ga staviti. U Kupu protiv Gorazda kad je dao gol bio u sredini sa Bojom.
Treba nam definitivno veznjak sada da li ce to biti Vrhovac Mekić ili neko drugi vidjet ćemo,mada su u opciji i Beća i Duraković.
Bender - Miličević - Ikić - Čeliković - Stevanović - Mekić - Alispahić - Štilić - Mujezinović - Zec - Juričić
Bender - gledao sam ga dok je branio u RNK Splitu bio je dobar slični je kvaliteta kao Erić
Bender - gledao sam ga dok je branio u RNK Splitu bio je dobar slični je kvaliteta kao Erić
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovaj golman je tu vjerovatno jer i Eric i Fejzic idu na ljeto pa se pokusava naci nesto da bi bar neko bio, a ne da dovodimo odmah 2 golmana. Nije on tu Erica da zamijeni sad.
Dominiras danas
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Stigao je Celikovic.Željezničar je od večeras u Međugorju brojniji za još jedno ime. Ekipi se na pripremama priključio Jasmin Čeliković, koji će narednih šest mjeseci provesti na pozajmici na Grbavici.
Čeliković je trenutno član Rijeke, a u jesenjem dijelu sezone je nastupao za slovački Sered.
Jasmin Čeliković će prvi trening sa novim saigračima odraditi sutra.
Šta je s onim bekom iz Željezničara BL?
Ljudi ko nam uvali ovog.Ko nam uvali ovo za 100 godina za rodzendan.Amare sta je preovladalo.Ljubav ili pare.
-
- Kontakt:
Nije bas da smo imali vise opcija pa da se odlucimo. Jednostavno smo dosli u tu situaciju "uzmi ili ostavi", a opcepoznato je da se statut i model kluba itekako trebaju rekonstruisati.
S njegovom ulogom nemamo sta izgubiti, naslijediti ce komande prethodnih predsjednika, stoga nema razloga za brigu

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Nit razumijem ove sto se satrase kukajuci nit ove sto kofol znaju da ce ovo biti perfektno. Prvo statut je stari. Prodati bez Skupstine ne moze nista. Nije instalirao svoj Upravni odbor vec je on vecinski "nas" odnosno sastavljen od nasih ljudi. Badzak je tu i sumnjam da ce mu dati da nesto namjerno, na stetu Zelje zaebe . Statut i model se nece njegovim zeljama prilagodjavati vec je usvojen onaj koji je Dzindo osmislio i smisljao 6 mjeseci i ljudi iz Skupstine ce ga sastavljati.
A sa druge strane ovi kao sto znaju da ce ovo biti perfektno isto pretjeruju. 95% nije ni znao za njega dok Avaz nije objavio u ponedjeljak onaj clanak.
Jednostavno prihvatite da nismo izabrali najbolju opciju za klub vec jedinu za sada kada govorimo o poziciji predsjednika. Ocekivanja zbog toga na minimum i pustite sad jednostavno poteze i vidimo gdje smo. Nije nebitna funkcija daleko od toga, ali kazem opet i NO i veci dio UO i direktor i sekretar i tako blize i tako dalje su ljudi nasi tj. Zeljovci.
A sa druge strane ovi kao sto znaju da ce ovo biti perfektno isto pretjeruju. 95% nije ni znao za njega dok Avaz nije objavio u ponedjeljak onaj clanak.
Jednostavno prihvatite da nismo izabrali najbolju opciju za klub vec jedinu za sada kada govorimo o poziciji predsjednika. Ocekivanja zbog toga na minimum i pustite sad jednostavno poteze i vidimo gdje smo. Nije nebitna funkcija daleko od toga, ali kazem opet i NO i veci dio UO i direktor i sekretar i tako blize i tako dalje su ljudi nasi tj. Zeljovci.
-
- Kontakt:
Pogodio si u srz problema. Svaka castLjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:25Nit razumijem ove sto se satrase kukajuci nit ove sto kofol znaju da ce ovo biti perfektno. Prvo statut je stari. Prodati bez Skupstine ne moze nista. Nije instalirao svoj Upravni odbor vec je on vecinski "nas" odnosno sastavljen od nasih ljudi. Badzak je tu i sumnjam da ce mu dati da nesto namjerno, na stetu Zelje zaebe . Statut i model se nece njegovim zeljama prilagodjavati vec je usvojen onaj koji je Dzindo osmislio i smisljao 6 mjeseci i ljudi iz Skupstine ce ga sastavljati.

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.