Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
ZkaoZenica
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
On je sa Romom zavrsio, ovo mu je zadnja ozbiljna sezona u karijeri.
Da odigra sezonu dvije u Zelji, pomogne ligi i samom klubu od toga nema nista. Mislim ako mu zena ne dozvoli da ne smije roditeljima bajram cestitati.
U svoje vrijeme veliki igrac, dao je puno ovoj repki ali vrijeme je da se krene dalje.
Demirovic pokazuje kvalitet iz kola u kolo.
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Dejan Malinović
1. Suarez (10)
2. Ibrahimović (9)
3. Džeko (7)
3. Yilmaz (7)
5. Quagliarela (6)
Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:06Ma on savrseno zna kakvo je stanje tu u repci godinama, da su se bar jednom pobunili nekom peticijom necim oni su glavni saucesnici ovog kriminalnog saveza godinama bili. Sto je to tako nikad necemo znati ni saznsti. Mogli su igraci ko Lulic sto je uradio rekao javno sve I završio sa repkom tako Svi oni mogu ako žele promjene i dobro nogometu u Bih i time repci. A očito da ne žele a dugo godina su tu. Oni su za mene suučesnici sa begićem vicama beusima i ostalim
- Chapman1886
- Kontakt:
japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:04Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:06Ma on savrseno zna kakvo je stanje tu u repci godinama, da su se bar jednom pobunili nekom peticijom necim oni su glavni saucesnici ovog kriminalnog saveza godinama bili. Sto je to tako nikad necemo znati ni saznsti. Mogli su igraci ko Lulic sto je uradio rekao javno sve I završio sa repkom tako Svi oni mogu ako žele promjene i dobro nogometu u Bih i time repci. A očito da ne žele a dugo godina su tu. Oni su za mene suučesnici sa begićem vicama beusima i ostalim
Zato su asmir i Senad i odstranjeni iz reprezentacije ko da su radovan i ratko. Profesionalnost ne tolerišemo!!
Svako ko je bio profesionalac dobio je nogom u dupe, to se zna jos od Salihamidzica. Minder savez, minder reprezentacija, prava carsijsko mahalska.Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:41japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:04Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:06Ma on savrseno zna kakvo je stanje tu u repci godinama, da su se bar jednom pobunili nekom peticijom necim oni su glavni saucesnici ovog kriminalnog saveza godinama bili. Sto je to tako nikad necemo znati ni saznsti. Mogli su igraci ko Lulic sto je uradio rekao javno sve I završio sa repkom tako Svi oni mogu ako žele promjene i dobro nogometu u Bih i time repci. A očito da ne žele a dugo godina su tu. Oni su za mene suučesnici sa begićem vicama beusima i ostalim
Zato su asmir i Senad i odstranjeni iz reprezentacije ko da su radovan i ratko. Profesionalnost ne tolerišemo!!
Ja bi bosnjama minderasima zakonski zabranio da vode bilo kakav sportski savez. Sve dati srbima i hrvatima, mozda i bude neki rezultat.
Koliko god to ružno i bolno zvučalo u potpunosti se slažem. Ja sam opet optimista povodom Vice, pa se nadam da kada on dođe na mjesto predsjednika da će se stvari mijenjati na bolje...japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 19:55Svako ko je bio profesionalac dobio je nogom u dupe, to se zna jos od Salihamidzica. Minder savez, minder reprezentacija, prava carsijsko mahalska.Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:41japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:04
Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.
Ja bi bosnjama minderasima zakonski zabranio da vode bilo kakav sportski savez. Sve dati srbima i hrvatima, mozda i bude neki rezultat.
- Dejan Malinović
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:33Kako stvari stoje, Roma bi bas mogla prodati Dzeku. Ocito da je puklo na vezi Dzeko-Fonseca, a uprava stala iza trenera. Opet se spominju neke zamjene sa Interom i Juveom, vidicemo sta ce se jos desiti, nisam siguran da bi Roma stvarno pristala na taj potez da ga prodaju u sred sezone.
Moze pucati do mile volje na relaciji Dzeko-Fonseca, ako mu Amra kaze da ostane u Romi, onda ce i ostati, makar i na tribinama proveo ostatak sezone..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, Atlanta, Bing [Bot], Bobadilla, Bordo10, bordobijeli, Bosna2026, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, dark44, donniedarko, Drum, EdinTz, Elddar, emir79, ErosViverosViv, Fudo, General505, Goalgetter, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], harko35, Hazre, Helemnejse, HZbec, Iceplayer, KarlMarx, kouadio, lakilone, LenyYoro15, MacArsla, Majstorinho, MikiPirs, Nakata, napapijri1987, nastrojeni21, NazorUso, newton_heath_lyr, Principatus, prisonbreak, Proximic, Rauber33, resko1, rishovski, rossonero85, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, ugursuz, UtdBiH21, Venom, voltron30, Wilshere10, Wisey, Xaniesta, Zeko87 i 450 gostiju.