Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Nije to nego im je pogresno predstavljeno. Oni su negdje procitali da je on investitor i njima je u glavi da je on sada vlasnik Zelje i porede ga sa onim iz Celika ili ovima iz Sarajeva. Zaboravlja se da za razliku od Celika tad Zeljo ima ljude na svim funkcijama odnosno administraciju i ima UO, NO i Skupstinu. Znaci ovaj covjek nije sam u klubu nit je glavni baja neki sad jer je predsjednik Upravnog odbora. Nista zaebat ne moze bez pristanka Zeljovaca ukratko.Konzerva je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:39Ma nismo mi normalan narod ba...niko i nista nama nevalja...ponasamo se kao da je zeljo stabilan klub pa imas vise opcija da biras...pa hajde inekako....a sad klub haman pa na izdisaju zbog ekonomske situacije i mi opet pljujemo li pljujemo po onima koji pruzi ruku spasa davljeniku do guse
Ma, nena potrebe da stavljamo kljuc u bravu. Statut ce biti promjenjen, vrata investitorima otvorena. A jedini j BiH imamo šta ponuditi potencijalnim investitorima.lijevapolutka je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:01Tolike godine su vrli Željovci bili predsjednici i iza svakog je ostajalo xy dugova i obaveza i nikom ništa. Danas izabran novi predsjednik koji je predstavio plan i program. Još nije ni 'uknjizen' a već opleli po njemu. A da sačekamo 3-4 mjeseca pa da vidimo hoće li ista ispuniti od obećanja, a to je izmirenje obaveza prema igračima i uposlenim u klubu i dovođenje sponzora. Ako ne ispuni lijepo mu se zahvaliti i staviti kljuc u bravu
Je li iko od vas zna koliki mu je konto...ako je on milioner onda moze dabude i investitor, pogledajte sta predsjednik Hasic radi u VelezuGBBP je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:11E debila novinara.Čuj investitor,čuj prodali se,čuj većinski vlasnik haha
Imam osjećaj da im je fazon samo napisati,pa šta god lupili.
Što se tiče ovog novog emerika gudelja,iskreno ne vjerujem mu,pao je čovjek sa neba odjednom i eto hoće u Želju.Što je to uradio vrijeme će pokazati..
Trenutno korisnika/ca: Levin, mavi, OsmanhodzicBuco, Riziko i 75 gostiju.