Ma Badzak ce biti tu vise kad su u pitanju organizacije sastanaka, neki sastanci sa bilo kim i slicno jer je fizicki prisutan sve vrijeme. Omjer u Upravnom odboru je 6 "nasih" naspram 3 ova nova. Ne moze nista ni izglasati ni preglasati bez podrske nasih.Admir74 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 23:04Kada se o nečemu raspravlja ,onda se pročita materija a ne lupeta se. Kakvi vlasnici, prodaje, i sl.
Jasmin Badžak je produžena ruka UO i čovjek koji ce koordinirati rad i segmente kluba. Ovaj Li X mi je vrlo zanimljiv bas kao i Dino Osmanović, imaju dobar bas dobar CV i projekte iza sebe.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da bi neko razumio sta je investitor, ko je ta osoba ili grupa ljudi, sta znaci statut, sta znaci prodati imovinu kluba, uzeti kredit, hipoteka i ostalo, taj neko mora imati prvo 18 godina pa onda sve ostalo. Ako si ti na maminoj sisi sa 20-25 godina i seres i pises kako neko hoce Zelju unistiti, kako je Badzak debil i ostalo, onda se trebas zapitati gdje tvoj zivot vodi i ima li to smisla. Sretno koketu, modnom macku ili kako ste ga vec nazvali, a sretno i ostalima sto su danas izabrani. Neko se trudi nesto promjeniti, neko se nije pojavio na sjednici i ne pojavljuje se na utakmici. Takve treba, od danas, zaboraviti i gledati na njih kao na ruznu proslost.
I da se zna, Zeljina imovina je u opasnosti bila samo kad je stavljena pod hipoteku zbog kredita.
I da se zna, Zeljina imovina je u opasnosti bila samo kad je stavljena pod hipoteku zbog kredita.
- MocMahale444
Želim vjerovati da je ovo početak jedno nove epohe najvećeg i najtrofejnijeg bh. fudbalskog kluba, našeg Željezničara. Uvjeren sam da sada otvaramo nove stranice, ne samo fudbala, nego i cjelokupnog bh. sporta s jednim novim pristupom i metodama upravljanja. Uzbuđen sam i sretan naravno, ovo je za mene veliki dan. Moji prvi potezi s mjesta prvog čovjeka Kluba bit će naravno analiza i revizija trenutne finansijske i administrativne situacije, kao i momentalni rad na usklađivanju statuta i pronalaženju modaliteta koji će omogućiti da privučemo kvalitetne strateške investitore kazao je Cerić u uvodnom izlaganju, a potom dodao:
– Ne mislim da će moja pozicija i lokacija u Londonu predstavljati problem u operativnim stvarima, naprotiv mislim da moja lokacija i to što sam baziran u Londonu blizu investicija, blizu velikih kompanija koje mogu postati generalni sponzor Želje je velika prednost Željezničara danas. U potpredsjednika, gospodina Jasmina Badžaka, imam veliko povjerenje, ostvarili smo veoma kvalitetan odnos u kratkom vremenskom periodu i mislim da ćemo zajednički, timski puno toga uspjeti da ostvarimo na terenu u Sarajevu, a naravno s vremena na vrijeme ću biti prisutan lično i fizički u Sarajevom s ostatkom tima.
Upravni odbor FK Željezničar danas je “pojačan” s dva nova člana, radi se o Dini Osmanoviću i Sam X. Liju koji se imenovani nakon prijedloga predsjednika Cerića.
– Predložio sam Skupštini gospodina Dinu Osmanovića, uspješnog i ambicioznog pravnika i stručnjaka po pitanju sportskog prava koji dobro poznaje situaciju u našem sportu i fudbalu, zakonodavstvu, kako u BiH tako i na međunarodnoj sceni s već ostvarenim vezama s UEFA-om i FIFA-om i drugim fudbalskim savezima širom Evrope. Jednu u glavnih i najbitnijih uloga koje će on da igra od početka bit će vezani za usklađivanje statuta i nalaženje modaliteta za privlačenje investicija. Što se tiče gospodina Sam X. Lija kojeg sam također predstavio na Skupštini kao velikog investitora i stručnjaka sponzorske materije koji je zastupao interese NBA lige u Kini četiri godine i koji trenutno zajedno sa mnom uključen u potencijalne investicije u sportu. Mislim da gospodin Li Želji može puno toga donijeti u tekućem periodu i koji će zajedno sa mnom i mojim timovima u Londonu i Aziji raditi na pronalaženju adekvatnih kvalitetnih investicija za Želju i Željin kolektiv, kao i puno veći generalni sponzorski ugovor koji sami po sebi mogu Želji omogućiti multimilionski godišnji budžet pod uslovom da se kvalitetno i adekvatno osvjetljuje i prezentira svjetskim kompanijama i bitnijim regionalnimŽelim da napomenem da sam uspješno izlobirao gospodina Lija na osnovu vizije za bolje sutra Želje i da preko zajedničkih poznanika i poslovnih partnera poput Edmunda Chua imamo dosta poznanstava u svim segmentima sportskih i investicijskih djelovanja, istakao je Samir Cerić, te na kraju poslao poruku svim navijačima.
– Smatram da su za Željine navijače najbitniji trofeji, želim da im poručim da ćemo raditi na svim bitnim ciljevima za Želju i unapređenju Kluba i tima po svim osnovama kako bi ostvarili uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Kao što sam danas delegatima Skupštine rekao, Željo je više od kluba, Željo je institucija, Željo je ljubav koja treba da nas spaja, a ne razdvaja!
– Ne mislim da će moja pozicija i lokacija u Londonu predstavljati problem u operativnim stvarima, naprotiv mislim da moja lokacija i to što sam baziran u Londonu blizu investicija, blizu velikih kompanija koje mogu postati generalni sponzor Želje je velika prednost Željezničara danas. U potpredsjednika, gospodina Jasmina Badžaka, imam veliko povjerenje, ostvarili smo veoma kvalitetan odnos u kratkom vremenskom periodu i mislim da ćemo zajednički, timski puno toga uspjeti da ostvarimo na terenu u Sarajevu, a naravno s vremena na vrijeme ću biti prisutan lično i fizički u Sarajevom s ostatkom tima.
Upravni odbor FK Željezničar danas je “pojačan” s dva nova člana, radi se o Dini Osmanoviću i Sam X. Liju koji se imenovani nakon prijedloga predsjednika Cerića.
– Predložio sam Skupštini gospodina Dinu Osmanovića, uspješnog i ambicioznog pravnika i stručnjaka po pitanju sportskog prava koji dobro poznaje situaciju u našem sportu i fudbalu, zakonodavstvu, kako u BiH tako i na međunarodnoj sceni s već ostvarenim vezama s UEFA-om i FIFA-om i drugim fudbalskim savezima širom Evrope. Jednu u glavnih i najbitnijih uloga koje će on da igra od početka bit će vezani za usklađivanje statuta i nalaženje modaliteta za privlačenje investicija. Što se tiče gospodina Sam X. Lija kojeg sam također predstavio na Skupštini kao velikog investitora i stručnjaka sponzorske materije koji je zastupao interese NBA lige u Kini četiri godine i koji trenutno zajedno sa mnom uključen u potencijalne investicije u sportu. Mislim da gospodin Li Želji može puno toga donijeti u tekućem periodu i koji će zajedno sa mnom i mojim timovima u Londonu i Aziji raditi na pronalaženju adekvatnih kvalitetnih investicija za Želju i Željin kolektiv, kao i puno veći generalni sponzorski ugovor koji sami po sebi mogu Želji omogućiti multimilionski godišnji budžet pod uslovom da se kvalitetno i adekvatno osvjetljuje i prezentira svjetskim kompanijama i bitnijim regionalnimŽelim da napomenem da sam uspješno izlobirao gospodina Lija na osnovu vizije za bolje sutra Želje i da preko zajedničkih poznanika i poslovnih partnera poput Edmunda Chua imamo dosta poznanstava u svim segmentima sportskih i investicijskih djelovanja, istakao je Samir Cerić, te na kraju poslao poruku svim navijačima.
– Smatram da su za Željine navijače najbitniji trofeji, želim da im poručim da ćemo raditi na svim bitnim ciljevima za Želju i unapređenju Kluba i tima po svim osnovama kako bi ostvarili uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Kao što sam danas delegatima Skupštine rekao, Željo je više od kluba, Željo je institucija, Željo je ljubav koja treba da nas spaja, a ne razdvaja!
-
- Kontakt:
Kana brate ti isto ko da imas bipolarni poremecaj. Jutros ekstaza sad ova depresija hahah
Samo mi nemojte uzdizanja u neke zvijezde na osnovu izjava nit pljuvanja, a da nema nijedan potez povucen od te osobe. Djela, a ne rijeci pa cemo vidjeti.
Dobra stvar je sto je ostao ovaj stari statut tako da je Skupstina Tito. Usvojiti bilo sta krupnije ne mogu bez nje i to je dobro dok ne utrefis ljude od povjerenja.
Dobra stvar je sto je ostao ovaj stari statut tako da je Skupstina Tito. Usvojiti bilo sta krupnije ne mogu bez nje i to je dobro dok ne utrefis ljude od povjerenja.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Koke je samo predsjednik UO kao sto je bio i Selimovic i rahmetli Dzubur, vidjet cemo sta ce novi statut donijeti
-
- Kontakt:
a tebe neko placa da unosis nemir i razdor medju navijacima? Mislim da je dovoljno iznijet svoje misljenje jednom, sve ostalo je forisranje svog misljenja... osim ako nisi sarkastican i zajebant.. u tom slucaju se izvinjavam.. al mi je stvarno nejasna tolika negativnost (iako ne opravdavam ni pretjeran optimizam).
spremi se muha na bombanja kad krenu insajderi da bacaju ublehe et mohikanca sa avatar revolucijom kao lenjin i ubipitara da baca hahaahahhahaha i

A zamisli ih sa znojnicima

- MocMahale444
Sve lutvina raja.
Unosim nemir
Jos pure

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Kana, gledaj Deje. Siktao 2 mjeseca zbog Skupstine i nema ga danas cijeli dan. Dela sa kritika presao na pohvale. Sad mu sve valja.
-
- Kontakt:
Izvini druze, to sto nemam nabijenih 2k postova ne znaci da nemam misljenje.. nit tebi daje pravo da se puses. Ja postujem sve vas kao bracu zeljovce i mislim da smo svi iz istog razloga ovdje, volimo istog Zelju, tako da bi nam Zeljo trebao biti i cilj... a nisam bas siguran da sa velikom dozom negativnog mozemo puno postici i donijeti...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 23:38Sve lutvina raja.
Unosim nemirrece ovaj novi acc koji me nema pravo citirati.
Jos pure![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Riziko i 50 gostiju.