FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kome od ovih kriticara su bili poznati Tatar i Rahmanovic?
Obojica ispljuvana kod prvog pomena?
Fanimo isto. Sta ce on iz Mladosti dolaziti kod nas. Itd itd.
Hvala Bogu mahala i navijaci se ne pitaju nista vezano za struku. Davno su prosla ta vremena. Odlicno.
Hvala Bogu mahala i navijaci se ne pitaju nista vezano za struku. Davno su prosla ta vremena. Odlicno.
- FKS -
Ma ne treba se niko od nas brinuti za pojačanja, štaviše siguran sam da ćemo u drugi dio uci sa jednakim kvalitetom, ako ne i sa jos boljom igromHajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 01:06A kome od ovih kriticara su bili poznati Tatar i Rahmanovic?
Znali se zasto je RUMENI dobio nogu?
On je sam izjavio da je doslo do zasicenja, privatne neke obaveze i sta ja znam, koliko se sjecam. Ne mora znacit odmah neke teorije zavjere.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ThrillerHz
- Kontakt:
e ne moze prvo titule i pojacanja i evropa i liga prvaka pa onda clanstvo... sto bi bosnjo se uclanio kad moze besplatno srati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Jel onaj siptar plinovodja jos u klubu ili je njega rumeni smjenio. Po mom misljenju nama i netreba niko u idboru osim SABRINA i NAM.
Cito sam da je rekao da se zasitijo da ostavlja SARAJEVO u dobroj situaci da mu porodica ispasta, al niko ne napusta klub 3 mjeseca do titule i +9 na odnosu na drugog
Cinimi se da je NAM uvidio da je on neznalica il neradnik ili obije i da mu je prekratio..
Takodje imam isjecaj da ljudi u klubu koji rade (bosanci skoro nista nerade da privuku neki novi priliv novca svoj vezana kanalima, vec su samo se prikovcali na Sabrinu vjetnamsku sisu i boli ih djon)
Mislim da previse olahko svatamo i uzdamo se da ce NAM bacat pare na klub a da niko drugi nista ne pomaze da prijekat uspije. Misljenja sam da drzava grad i fsbh treba da iskoristi ovu situaciju takodje i da FK SARAJEVO poguraju svim da dodjemo do sto veci visina i nivoa takmicenja (nesto ko dinamo u hrvaskoj) u evropi jer to je i njima u intetesu..
Netreba da obziru na to sta ce reci mali i nemocni nevazni klubovi kao zelji borac zrinjski, jer ti klubovi ne razumiju ozbiljne velke drzavne stvari. Jer su vazda razmisljali u radiusu od 5 km kvarratni.
Takodje sramota je da posle ovakvih igara i igraca imamo jedva 2500 clanova SRAMOTA I STID ME
Cito sam da je rekao da se zasitijo da ostavlja SARAJEVO u dobroj situaci da mu porodica ispasta, al niko ne napusta klub 3 mjeseca do titule i +9 na odnosu na drugog
Cinimi se da je NAM uvidio da je on neznalica il neradnik ili obije i da mu je prekratio..
Takodje imam isjecaj da ljudi u klubu koji rade (bosanci skoro nista nerade da privuku neki novi priliv novca svoj vezana kanalima, vec su samo se prikovcali na Sabrinu vjetnamsku sisu i boli ih djon)
Mislim da previse olahko svatamo i uzdamo se da ce NAM bacat pare na klub a da niko drugi nista ne pomaze da prijekat uspije. Misljenja sam da drzava grad i fsbh treba da iskoristi ovu situaciju takodje i da FK SARAJEVO poguraju svim da dodjemo do sto veci visina i nivoa takmicenja (nesto ko dinamo u hrvaskoj) u evropi jer to je i njima u intetesu..
Netreba da obziru na to sta ce reci mali i nemocni nevazni klubovi kao zelji borac zrinjski, jer ti klubovi ne razumiju ozbiljne velke drzavne stvari. Jer su vazda razmisljali u radiusu od 5 km kvarratni.
Takodje sramota je da posle ovakvih igara i igraca imamo jedva 2500 clanova SRAMOTA I STID ME
Cuo sam da je dobio ponudu od novog gradonacelnika Visokog da preuzme NK Bosna Visoko. Mozda sad bude Bosna nasa filijala?
Posebno u klubPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 07:30Vala nek je stid svakog ko se nije uclanio i u FKS i u UNFKS.
Ovo drugo je vec stvar koliko se slazes sa odlukama i ponasanjem grupe....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas covjek mora bit budala pa dati 20KM klubu a da ne odlucuje njegov glas prilikom bilo kakvog glasanja i odlucivanja.
Jos budale daju 20 i nema informacija iz kluba, ko dolazi ko odlazi
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa to je to, dostigli smo svoj zenit. Ko je ocekivao 6,7 ili cak 10 hiljada članova nije dobar ili je bas teski optimista u životu.
Odmah sam rekao na početku izmedju 2-3k ce biti maksimalno i to su isti oni "bolesnici" koji su uz klub kad su bile virsle koji su na Kosevu po kisi, snijegu ili suncu nije bitan protivnik.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
A stvarno su mogli popraviti za narucivanje clanske. 2 kartice nece prihvatit, u 2021 moram ic u banku i uplatnicu popunjavati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nije covjek neradnik, radi svaki dan na vikendici. Pravi vikendicu vecu od vecine kuca kod raje. Ima on para, sto da se zeza volonterski kod nas. Dobio je i nadimak Rumeni, sto ce mu to u zivotu. Kako god nece nikom puno faliti i koga god dovedu na njegovo mjesto dostojno ce ga zamijeniti.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 07:31Jel onaj siptar plinovodja jos u klubu ili je njega rumeni smjenio. Po mom misljenju nama i netreba niko u idboru osim SABRINA i NAM.
Vidim spominje se Zakaric, bili bi dobro da dodje, dobar je igrac. Pustite to gdje je igrao, vazno je da bam pomogne u osvajanju titule
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako neće? Mora moć.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:12A stvarno su mogli popraviti za narucivanje clanske. 2 kartice nece prihvatit, u 2021 moram ic u banku i uplatnicu popunjavati
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što si ti toliko siguran da je Zakarić prvo pojačanje? Djeluje mi toliko dobro da u to i ne vjerujem.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bolesnici su se uclanili, ali ima jos ovih "manje bolesnih" koje treba vuci ta rukav da se uclane ili im doci na vrata da se uclane. Ima tamo na temi o clanstvu par prijedloga kako njih nafatatiElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:12Pa to je to, dostigli smo svoj zenit. Ko je ocekivao 6,7 ili cak 10 hiljada članova nije dobar ili je bas teski optimista u životu.
Odmah sam rekao na početku izmedju 2-3k ce biti maksimalno i to su isti oni "bolesnici" koji su uz klub kad su bile virsle koji su na Kosevu po kisi, snijegu ili suncu nije bitan protivnik.
U klub svakako, a UNFKS ne možeš stavljat u istu ravan. Tu nek se učlani svako ko se osjeća dijelom grupe. Ja ne osjećam i neću se učlanit.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 07:30Vala nek je stid svakog ko se nije uclanio i u FKS i u UNFKS.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj skoro je pljuvac