FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mogao si samo napisati kako treba sto prije da shvatimo da je jedini put FK Sarajevo i da treba raditi sto i oni rade, nema potrebe za romanima
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ma naš i njhov model su nebo i zemlja,al eto vidjet ćete sve u narednom periodu ako Bog da.perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:36Mogao si samo napisati kako treba sto prije da shvatimo da je jedini put FK Sarajevo i da treba raditi sto i oni rade, nema potrebe za romanima
Ja koliko znam, oni imaju vecinskog vlasnika. Jel to tacno?
-
- Kontakt:
Sve je to tacno, ali isto tako je tacno i da Zeljo ima namjeru da krene tim pitem, zapravo vec je krenuo
-
- Kontakt:
Ne postoje u poslovanju modeli koji su nebo i zemlja, svi su slicni ko jaje jajetu i svi se svode na isto. Ja jesam za privatizaciju, ali to mora da bude jasno i glasno receno, a ne kao mi cemo nesto skroz drugacije, sta drugacije?!Nastrojeni je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:49Ma naš i njhov model su nebo i zemlja,al eto vidjet ćete sve u narednom periodu ako Bog da.perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:36Mogao si samo napisati kako treba sto prije da shvatimo da je jedini put FK Sarajevo i da treba raditi sto i oni rade, nema potrebe za romanima
Fudbaleri Željezničara obavili su jutarnji trening u Međugorju.
Pod nadzorom trenera igrači su radili u fitnes centru, a treningu su prisustvovali svi igrači koji su na raspolaganju Amaru Osimu. Sa ekipom je radio i Jasmin Čeliković, koji se sinoć pridružio ekipi u Međugorju.
Golmani su radili odvojeno sa trenerom golmana Adnanom Gušom na travnatom terenu.
Plavi će u popodnevnom terminu obaviti drugi trening danas.
Pod nadzorom trenera igrači su radili u fitnes centru, a treningu su prisustvovali svi igrači koji su na raspolaganju Amaru Osimu. Sa ekipom je radio i Jasmin Čeliković, koji se sinoć pridružio ekipi u Međugorju.
Golmani su radili odvojeno sa trenerom golmana Adnanom Gušom na travnatom terenu.
Plavi će u popodnevnom terminu obaviti drugi trening danas.
@perodeformero ni blizu modela fks nećemo biti...evo zašto.
Ako nije bilo, ono najbitnije jučer:
Model poslovanja kojeg je Skupština usvojila juče nije kao kod komšija sa koševa, prvo nećemo imati vlasnika niti ulagača niti investitora, nego strateske partnere koji ulaze u klub i koriste njegove resurse na obostrano zadovoljstvo, a osigurava se ocuvanje imovine, tradicije, historije, licencu i sve ostalo zbog cega smo tu.
Hvala našim navijačima koji su korektiv, i koji su pokazali da znaju biti za Želju djelima !
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ako nije bilo, ono najbitnije jučer:
Model poslovanja kojeg je Skupština usvojila juče nije kao kod komšija sa koševa, prvo nećemo imati vlasnika niti ulagača niti investitora, nego strateske partnere koji ulaze u klub i koriste njegove resurse na obostrano zadovoljstvo, a osigurava se ocuvanje imovine, tradicije, historije, licencu i sve ostalo zbog cega smo tu.
Hvala našim navijačima koji su korektiv, i koji su pokazali da znaju biti za Želju djelima !
Mi smo Željini, Željo je naš!

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 24 jan 2021, 10:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Kojim putem? Ja sam kontao da cemo mi dobiti investitora ako se usvoji taj novi statut. Investitor kao u regionu, 51:49 i super. Ako nije tako, ako se ne ide u tom smjeru, onda od te privatizacije nema nista jer mi smo vec jednom pokazali sta mislimo o tome i prodana kluba se nece desitiperodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Sve je to tacno, ali isto tako je tacno i da Zeljo ima namjeru da krene tim pitem, zapravo vec je krenuo

Jutrosnji trening u teretani. Svi su trenirali. Na prvoj slici je Celikovic. Poslijepodne jos jedan trening na rasporedu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Usvojit ce se novi statut, ali nece ga napraviti skupstina, nego ova garnitura koja je ugurana u klub kako njima odgovara i niko nikada i nigdje nece pitati navijace sta misle o tome, valjda si dovoljno inteligentan da vidis o cemu se radi, a i jasno je to receno. Vec na ovoj skupstini si mogao da vidis da je klub u sustini vec privatni licni ili kako ti je lakse da to progutas, informacije o veoma bitnim stvarima ne mozes mjesecima da saznas, a kao neko ce tebe da pita sta mislis o necemu, ko ce te pitati?! Ko te pitao da ova varalica preuzme jednu od najvaznijih pozicija u klubu i ko je on uopste, koliko je navijaca culo za njega? Izgovori na glas "nikom te ne damo" pa ces vidjeti da ces se poceti sam sebi smijati, jer mnoge stvari vise nemaju nikakvog smisla, samo sto je slađe i ljepse vjerovati da nije takoMrkiMedo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:19Kojim putem? Ja sam kontao da cemo mi dobiti investitora ako se usvoji taj novi statut. Investitor kao u regionu, 51:49 i super. Ako nije tako, ako se ne ide u tom smjeru, onda od te privatizacije nema nista jer mi smo vec jednom pokazali sta mislimo o tome i prodana kluba se nece desitiperodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Sve je to tacno, ali isto tako je tacno i da Zeljo ima namjeru da krene tim pitem, zapravo vec je krenuo
Koliko puta se pozvao neko nas da dodje i pomogne? Koliko nasih je predalo plan, javilo se, doslo na Skupstinu sa ciljem da prezentuju pa kako odluce? 0. Velika 0. "Pravdate" ih jer ide prica da se ovo proguralo. Da jucer nije izglasan Ceric morala bi se odgoditi Skupstina jer nisu imali drugog izbora.perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:38Ko te pitao da ova varalica preuzme jednu od najvaznijih pozicija u klubu i ko je on uopste, koliko je navijaca culo za njega? Izgovori na glas "nikom te ne damo" pa ces vidjeti da ces se poceti sam sebi smijati, jer mnoge stvari vise nemaju nikakvog smisla, samo sto je slađe i ljepse vjerovati da nije tako
Ne moze niko za rukav povuci nekog ili nacrtati osobu. Jednostavno ne zeli niko nas i nemas ti izbora. Da je htio bilo ko glavu dajem da sad ne bi bio Ceric vec ta osoba.
Model ce se raditi prema Dzindinom modelu i to i stoji na zvanicnoj i sa tim su upoznati ljudi u Skupstini, a to je i Badzak rekao u izjavi jucer. U Skupstini postoje predstavnici navijaca. Da je neki model koji nije prihvatljiv sumnjam da se ne bi bunili.
Licno smatram da je to "nikom te ne damo" nas i dovelo u ovo stanje. Da mi imamo 10k Zeljovaca koji su u tim vodama i spremni da uzmu klub na svaki poziv mozda bi i moglo to fercerati. Ali, evo kao sto vidimo nemamo nijednog. Dodjes u situaciju da Uprava mora biti tu jer nece niko drugi, a ne sto je dobra.
-
- Kontakt:
Na osnovu cega si toliko siguran u to sto pises?perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:38Usvojit ce se novi statut, ali nece ga napraviti skupstina, nego ova garnitura koja je ugurana u klub kako njima odgovara i niko nikada i nigdje nece pitati navijace sta misle o tome, valjda si dovoljno inteligentan da vidis o cemu se radi, a i jasno je to receno. Vec na ovoj skupstini si mogao da vidis da je klub u sustini vec privatni licni ili kako ti je lakse da to progutas, informacije o veoma bitnim stvarima ne mozes mjesecima da saznas, a kao neko ce tebe da pita sta mislis o necemu, ko ce te pitati?! Ko te pitao da ova varalica preuzme jednu od najvaznijih pozicija u klubu i ko je on uopste, koliko je navijaca culo za njega? Izgovori na glas "nikom te ne damo" pa ces vidjeti da ces se poceti sam sebi smijati, jer mnoge stvari vise nemaju nikakvog smisla, samo sto je slađe i ljepse vjerovati da nije takoMrkiMedo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:19Kojim putem? Ja sam kontao da cemo mi dobiti investitora ako se usvoji taj novi statut. Investitor kao u regionu, 51:49 i super. Ako nije tako, ako se ne ide u tom smjeru, onda od te privatizacije nema nista jer mi smo vec jednom pokazali sta mislimo o tome i prodana kluba se nece desitiperodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Sve je to tacno, ali isto tako je tacno i da Zeljo ima namjeru da krene tim pitem, zapravo vec je krenuo
I koje je drugo rjesenje?
Da ne bih bez dozvole nesto kopirao, idite na ** forum i pogledajte kopirani post sa org-a clana Skupstine koji je jedan od predstavnika navijaca. Covjek je sve fino objasnio sta i kako je bilo haman za svaku tacku. Kritikovala se i Uprava i rekao je da ce dobro pratiti rad Cerica zbog toga sto je novi i po potrebi sazvati vandrednu da ga smijene. Ako je neko na org-u neka pita da mi stavimo taj post ovdje bio bih mu zahvalan.
-
- Kontakt:
Svaka cast ko god je rekao.LjoZee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:12Da ne bih bez dozvole nesto kopirao, idite na ** forum i pogledajte kopirani post sa org-a clana Skupstine koji je jedan od predstavnika navijaca. Covjek je sve fino objasnio sta i kako je bilo haman za svaku tacku. Kritikovala se i Uprava i rekao je da ce dobro pratiti rad Cerica zbog toga sto je novi i po potrebi sazvati vandrednu da ga smijene.
Kada si gladan uhar je i kad ti muha uleti u usta
-
- Kontakt:
Izvinjavam se Vukoticu i Gredicu. Imaju moju podrsku.
brate ali iskreno od srca moram da te pohvalim za jucerLjoZee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:56Koliko puta se pozvao neko nas da dodje i pomogne? Koliko nasih je predalo plan, javilo se, doslo na Skupstinu sa ciljem da prezentuju pa kako odluce? 0. Velika 0. "Pravdate" ih jer ide prica da se ovo proguralo. Da jucer nije izglasan Ceric morala bi se odgoditi Skupstina jer nisu imali drugog izbora.perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:38Ko te pitao da ova varalica preuzme jednu od najvaznijih pozicija u klubu i ko je on uopste, koliko je navijaca culo za njega? Izgovori na glas "nikom te ne damo" pa ces vidjeti da ces se poceti sam sebi smijati, jer mnoge stvari vise nemaju nikakvog smisla, samo sto je slađe i ljepse vjerovati da nije tako
Ne moze niko za rukav povuci nekog ili nacrtati osobu. Jednostavno ne zeli niko nas i nemas ti izbora. Da je htio bilo ko glavu dajem da sad ne bi bio Ceric vec ta osoba.
Model ce se raditi prema Dzindinom modelu i to i stoji na zvanicnoj i sa tim su upoznati ljudi u Skupstini, a to je i Badzak rekao u izjavi jucer. U Skupstini postoje predstavnici navijaca. Da je neki model koji nije prihvatljiv sumnjam da se ne bi bunili.
Licno smatram da je to "nikom te ne damo" nas i dovelo u ovo stanje. Da mi imamo 10k Zeljovaca koji su u tim vodama i spremni da uzmu klub na svaki poziv mozda bi i moglo to fercerati. Ali, evo kao sto vidimo nemamo nijednog. Dodjes u situaciju da Uprava mora biti tu jer nece niko drugi, a ne sto je dobra.

imam informacije za model koji se zeli i kako treba da bude ,klub je vise nego zasticen od imovine ....pa na dalje ,jedino gdje ce imati vecinu ovi investitori to je teren ,trener ...Ne vidim ni jedan razlog da ne pustimo da nesto pokusaju .
-
- Kontakt:
Ko da ti pomogne, pa sta si ti neki invalid kome treba pomagati jos 100 narednih godina?! Treba izbiti iz glave da neko treba da ti pomogne, klub se mora okrenuti trzistu, nema drugog nacina sve ostalo su yebene ublehe koje nigdje ne vode. Kao predstavnici navijaca u skupstini, oni ce sa ukupno 17 maraka u dzepovima da prate svaki njegov korak, cirkus. Na kraju krajeva ne mora se imovina prodati, mozes samo klub, a imovinu zastititi, koristiti ili sta vec. Ima vise nacina i modela privatizacije, ali svi se svode na isto i nema drugog nacina, ne postoji.LjoZee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:56Koliko puta se pozvao neko nas da dodje i pomogne? Koliko nasih je predalo plan, javilo se, doslo na Skupstinu sa ciljem da prezentuju pa kako odluce? 0. Velika 0. "Pravdate" ih jer ide prica da se ovo proguralo. Da jucer nije izglasan Ceric morala bi se odgoditi Skupstina jer nisu imali drugog izbora.perodeformero je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:38Ko te pitao da ova varalica preuzme jednu od najvaznijih pozicija u klubu i ko je on uopste, koliko je navijaca culo za njega? Izgovori na glas "nikom te ne damo" pa ces vidjeti da ces se poceti sam sebi smijati, jer mnoge stvari vise nemaju nikakvog smisla, samo sto je slađe i ljepse vjerovati da nije tako
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, nedimmmm1337, PeppermintSA i 54 gosta.