onako je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:08
90minut je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:38
onako je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:36
Eno sad, sad nije ni investitor, ni ulagac, nit vlasnik, nit hunanitarac, nego je strateski partner, haha. Pa, fakat su najjaci, samo nek nije kao kod ostalih, nek oni imaju nesto drugacije od sviju, pa makar i sami sebe lagali. Samo me zanima, sta ce dobitu taj strateski partner, sta mu mogu ponuditi, da im on da par miliona? Obecanje, lijepu rijec, rokovnik, sta?
Nemojte biti debili kao plavi jer se zna šta je lik je ista karna kao naši bordo prijatelji koji su pronašli Tana i to je sve rekao je i sam 15 puta dan nije investitor.
U pravu su plavi vas je bukvalno strah pa izmišljate, a nema potrebe da vas bude.
Ne govore uopste o Cericu kao strateskom partneru, nego o tom eventualnom, koji ce dat pare, ne njega se misli. Ceric je tu svakako poveznica izmedju njih. I polako, sta skaces odmah da ih branis, jeste eto strah me, drhtim. Ne znam uopste kako si zakljucio da neko nesto izmislja, samo se cita ono sto se kaze. Sabur.
Ako si sad sam napisao da je poveznica do potencijalnih investitora zašto onda pišeš onu prvu recenicu?
Ceric nije zvao njih vec oni njega to prvo drugo Ceric nije investitor vec ponavljamo covjek koji ima kontakte i koji bi ih mogao prodati kao bordo prijatelji sto su našli Tana.
Doduše ne znam ni sam zašto snagu trošim nego vidim tamo debile na Rahman temi kako izmišljaju pa onda vidim i ovdje stvari postaviti treba kako jesu.
Bez obzira na to što ih ja branim naravno da ih ne branim zbog parole " nikom te ne damo " pa onda kad su se smijali malezijcima u upravi sad njima ovaj..
Tako da svoj vi pos'o znace se do kraja ove sezone sve da li je lik ubleha ili ne.