Hahaha upravu si:D
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahaha upravu si:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ljudi Vanja zna kad Sabrina ide na veliku kad na malu nuždu, znao je prije Rahmana da će ovaj otic vjerujte mi
12. igrač kluba iz Titove 38b
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi imamo kapacitet da imamo 10 000 članova ali treba vuć za rukav i reklamirat tokom cijele godine.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:36Ma veci broj mozes postici i napumpati iskljucivo da se igraju utakmice i na talasu pobjeda, pozitivne atmosfere na tribinama i svega toga u paketu.
Ici ce ovo do 3000 + i to je to.
Ako pocne prvenstvo sa gledaocima opet i sl., onda ide i vise. Narocito oko perioda evropskih utakmica i sl.
Do početka sezone imat ćemo nekih 3000 aktivnih članova, to je za nas malo, iskreno.
Treba presjeć i obezbjedit neki važniji sadržaj članovima a ostalim to onemogućiti (npr. gledanje prijateljskih utakmica) time bi dobili par stotina članova.
Drugi val većeg broja novih članova bi se trebao očekivati kada, ako Bog da, osvojimo treću u nizu titulu uz dobar rad oko promocije članstva.
Najveći, treći val novih članova bi trebao biti u ljetnom periodu pred evropu i novu sezonu. Obezbjeđenjem grupne faze konferencijske lige bi ti donio dvije-tri milje novih članova kada bi stavio kao i što stavljaš, cirka 50% skuplje karte onim koji nisu članovi, a utakmica će bit dosta, nadam se na Koševu i nadam se uz prisustvo publike.
Primjer, igramo sa Celticom, očekuje se 25-30 milja ljudi, prva utakmica u grupnoj fazi, cijena karte 12KM. UČLANIŠ SE za 20KM i dobiješ besplatno kartu (dao si više 8KM) a imaš popust na sljedećim utakmicama. Dosta bi ih to iskoristilo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bilo bi dobro u julu uvesti opciju šestomjesečne članarine za 10KM baš zbog tog hajpa i evropskih tekmi, još ako se obnovi travnjak na stadionu. Nije to toliko do para i tih 10KM po osobi, nego dobijaš veću marketing bazu, dobijaš članove gdje cifru možeš prezentovati sponzorima i privući dodatne sponzore.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:36Ma veci broj mozes postici i napumpati iskljucivo da se igraju utakmice i na talasu pobjeda, pozitivne atmosfere na tribinama i svega toga u paketu.
Ako pocne prvenstvo sa gledaocima opet i sl., onda ide i vise. Narocito oko perioda evropskih utakmica i sl.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma cvancika je mjera samo zatvorit ove reportaze i sedmicu iza clanstva a ove klipove od par minuta ostavit svima dostupno na youtubu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Emir kaze da vjeruje Handzicu , nema dovodjenja bando kaubojska
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lopove, ne mozes slagat, Vinkec rekao dolazi spicHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:35Emir kaze da vjeruje Handzicu , nema dovodjenja bando kaubojska

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
NLB banka je.
Ma ziralno je rijeseno, upravu je neko sto ne napiso ko hoce nadje nacin. Nego mi onako bezveze da postoji problem oko toga u ovo vrijeme korone i da se mora ic u guzvu
Ma ziralno je rijeseno, upravu je neko sto ne napiso ko hoce nadje nacin. Nego mi onako bezveze da postoji problem oko toga u ovo vrijeme korone i da se mora ic u guzvu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovaj Emir koliko kafa pije sa insajderima i priča nije ni čudo što nema pojačanja. Dok njih podmiri, igrači se načekaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Treba nam neko jak sa vezama i finansijski u upravi za promjenu. Sto se tice karti svima su puna usta Sarajeva ili kad treba pljuvat al uzet kartu je nauka. Licno sam uzeo preko 20 karti uzecu barem jos 10 valjda ljudima ne bude mrsko barem da produzePitar6785 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 07:31Jel onaj siptar plinovodja jos u klubu ili je njega rumeni smjenio. Po mom misljenju nama i netreba niko u idboru osim SABRINA i NAM.
Cito sam da je rekao da se zasitijo da ostavlja SARAJEVO u dobroj situaci da mu porodica ispasta, al niko ne napusta klub 3 mjeseca do titule i +9 na odnosu na drugog
Cinimi se da je NAM uvidio da je on neznalica il neradnik ili obije i da mu je prekratio..
Takodje imam isjecaj da ljudi u klubu koji rade (bosanci skoro nista nerade da privuku neki novi priliv novca svoj vezana kanalima, vec su samo se prikovcali na Sabrinu vjetnamsku sisu i boli ih djon)
Mislim da previse olahko svatamo i uzdamo se da ce NAM bacat pare na klub a da niko drugi nista ne pomaze da prijekat uspije. Misljenja sam da drzava grad i fsbh treba da iskoristi ovu situaciju takodje i da FK SARAJEVO poguraju svim da dodjemo do sto veci visina i nivoa takmicenja (nesto ko dinamo u hrvaskoj) u evropi jer to je i njima u intetesu..
Netreba da obziru na to sta ce reci mali i nemocni nevazni klubovi kao zelji borac zrinjski, jer ti klubovi ne razumiju ozbiljne velke drzavne stvari. Jer su vazda razmisljali u radiusu od 5 km kvarratni.
Takodje sramota je da posle ovakvih igara i igraca imamo jedva 2500 clanova SRAMOTA I STID ME
Mislim da je fakat sam odlucio otici jer necemo dobiti predsjednika do ljeta kako objavise
Evo Borac ide u Tursku regulare...
A Zakaric izgleda nece nama, obecao ostat u Borcu ako ne ode vani
Evo Borac ide u Tursku regulare...
A Zakaric izgleda nece nama, obecao ostat u Borcu ako ne ode vani
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 jan 2021, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedan od najboljih igrača Borca, Goran Zakarić, još uvijek nije potpisao novi ugovor. Pojavile su se informacije da bi mogao pojačati Sarajevo.
"Što se tiče Zakarića mogu vam reći da imamo dogovor. Ukoliko do našeg polaska u Tursku ne pronađe inostrani angažman, ostat će u Borcu. Vjerujem mu i mislim da su sve ostale informacije zapravo samo špekulacije".
"Što se tiče Zakarića mogu vam reći da imamo dogovor. Ukoliko do našeg polaska u Tursku ne pronađe inostrani angažman, ostat će u Borcu. Vjerujem mu i mislim da su sve ostale informacije zapravo samo špekulacije".
e yebigaZukanovic je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:09Jedan od najboljih igrača Borca, Goran Zakarić, još uvijek nije potpisao novi ugovor. Pojavile su se informacije da bi mogao pojačati Sarajevo.
Ako se ne može dati 20 km godišnje, onda neka niko ne priča da voli Sarajevo. To ti je 1,7 km mjesečno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:53Mi imamo kapacitet da imamo 10 000 članova ali treba vuć za rukav i reklamirat tokom cijele godine.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:36Ma veci broj mozes postici i napumpati iskljucivo da se igraju utakmice i na talasu pobjeda, pozitivne atmosfere na tribinama i svega toga u paketu.
Do početka sezone imat ćemo nekih 3000 aktivnih članova, to je za nas malo, iskreno.
Treba presjeć i obezbjedit neki važniji sadržaj članovima a ostalim to onemogućiti (npr. gledanje prijateljskih utakmica) time bi dobili par stotina članova.
Drugi val većeg broja novih članova bi se trebao očekivati kada, ako Bog da, osvojimo treću u nizu titulu uz dobar rad oko promocije članstva.
Najveći, treći val novih članova bi trebao biti u ljetnom periodu pred evropu i novu sezonu. Obezbjeđenjem grupne faze konferencijske lige bi ti donio dvije-tri milje novih članova kada bi stavio kao i što stavljaš, cirka 50% skuplje karte onim koji nisu članovi, a utakmica će bit dosta, nadam se na Koševu i nadam se uz prisustvo publike.
Primjer, igramo sa Celticom, očekuje se 25-30 milja ljudi, prva utakmica u grupnoj fazi, cijena karte 12KM. UČLANIŠ SE za 20KM i dobiješ besplatno kartu (dao si više 8KM) a imaš popust na sljedećim utakmicama. Dosta bi ih to iskoristilo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ušo Rahman u igru u 73. min.
FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Rahman los, kako je uso svaki potez mu je greska
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gdje gledas tekmu?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MaroonBjelave, mire971, N3R3D, nedimmmm1337, Pantelija, Vanja8 i 60 gostiju.