Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Papak kad vec sve pratis i preuzimas post ne brisi odakle je preuzet. Ovo sto si kopirao je stav Manijaka.
Ima na Samiksli.ba
Udbasi,nije zeljo prazan stan,vijetnamci,kerojedi i sta sve ne prodali se za dz itd kad ono eto zelji kineza,usli u klub bez marke,doveli derpasa itdgodrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:48Hahahh jesu se prepali. Sad lafo okrecu na sprdnju al drhte. Oni vise mrze Zelju nego sto vole udbasko torpedo.
Umjesto da uzivaju na prvom mjestu, kad ih napusta direktor, kad im najbolji igrac ide za klikere a drugi na tribine oni se brinu o Zelji. Curice drage.
killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:40ali sve i da je varalica kako mnogi pisu mozda nekog izvara pa nam bude dobro.
U sustini, jedini izlaz s ovim frajerom je da on i Amar pokusaju nekog zajednickim snagama naguzit. Mozda je lakse stranca nego Bosnjaka, ali cisto sumnjam da ce uspjeti.
Jedini spas i lijek za Zeljeznicar je udruzenje gradjana, imaju sve lagano da prepisu od Bordo Prijatelja jedan nacin - ljudi kojima je stalo do kluba pripreme klub za ulaz sigurnog i provjerenog kapitala koji odmah djeluje ili UG Mostarski Rodjeni koji je okupio 100-150+ ljudi spremnih da uzmu lopatu ako treba u bilo koje doba i sami odrade par projekata i dobiju podrsku lokalnih zaljubljenika u klub sto Zeljeznicar itekako ima.
Ali ovaj spas i lijek je nemoguc dok je tu neko ko svoj ego stavlja ispred kluba, ko drzi Manijake u saci ocito, mozda jer je frajer a mozda i zbog titula i rezultata raja ima strpljenja, al puknut ce to, samo da ne bude kad Zeljo vec bude u sanduku ko Celik, zna Robija kako je tesko kopat sad i vracat ga u zivot.
Uostalom, iole normalna individua vidi da je Amar nasilno usao u klub na mangupski nacin jer je Misimovic ocito pokrenuo nesto sto bi ga moglo kostati i poslati mozda i na sviranje klavita
Ugl, Manijaci i simpatizeri Zeljeznicara su jedini krivac za ovakvo stanje.
Sa skoro istim sansama za titulu kao treci, cetvrti i peti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:32killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:40ali sve i da je varalica kako mnogi pisu mozda nekog izvara pa nam bude dobro.
U sustini, jedini izlaz s ovim frajerom je da on i Amar pokusaju nekog zajednickim snagama naguzit. Mozda je lakse stranca nego Bosnjaka, ali cisto sumnjam da ce uspjeti.
Jedini spas i lijek za Zeljeznicar je udruzenje gradjana, imaju sve lagano da prepisu od Bordo Prijatelja jedan nacin - ljudi kojima je stalo do kluba pripreme klub za ulaz sigurnog i provjerenog kapitala koji odmah djeluje ili UG Mostarski Rodjeni koji je okupio 100-150+ ljudi spremnih da uzmu lopatu ako treba u bilo koje doba i sami odrade par projekata i dobiju podrsku lokalnih zaljubljenika u klub sto Zeljeznicar itekako ima.
Ali ovaj spas i lijek je nemoguc dok je tu neko ko svoj ego stavlja ispred kluba, ko drzi Manijake u saci ocito, mozda jer je frajer a mozda i zbog titula i rezultata raja ima strpljenja, al puknut ce to, samo da ne bude kad Zeljo vec bude u sanduku ko Celik, zna Robija kako je tesko kopat sad i vracat ga u zivot.
Uostalom, iole normalna individua vidi da je Amar nasilno usao u klub na mangupski nacin jer je Misimovic ocito pokrenuo nesto sto bi ga moglo kostati i poslati mozda i na sviranje klavita
Ugl, Manijaci i simpatizeri Zeljeznicara su jedini krivac za ovakvo stanje.
Vec dosta puta ponovljeno ne mozes nista znati dok se ne vidi, tako da su ti zakljucci samo lupanje u prazno trenutno, sta bi bilo kad bi bilo.
Ceric ima rok do Juna vrlo lahko moze oticu i on i njegovi ako ne ispuni ovo sto planira. Nismo, niti cemo ikad biti neki Celik da se nekakvi investitori igraju sa nasim klubom. Sve lijepo napisano i OBJASNJENO u postu manijaka. Na vama je da skontate.
Trenutno stanje je lose ali i takvi smo DRUGI NA TABELI.
Jel ti fakat vjerujes u napisano ili samo provokacije radi pises ovo?godrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:43Ne mogu oni skontat, ja se nadam da nece...ali ipak mislim da ne mogu.
Ali ih donekle razumijem. Toliku mrznju koja malo baca na bolest.
Oni su nastali i nakon koji mjesec primili 9 komada od Zelje. Podrzala ih kako kazu carsija, partija, politika sva moguca al opet nije raja. Nisu omiljeni sarajevski klub.
Onda im se desi Zuban. Pa nikad necu zaboravit derbi kad ih je Tiago rasplako. Oni lafo nikad jaci, neki nizovi, kupio ih tan. Mi 3 trenera promjenili u 15 dana, skupimo se na tribini i umjesto gazenja odu placeci. To je slika i pilika njih.
I hvala Bogu da postoje, reper su kakav covjek ne treba bit.
Ok imaju sad rezultate koji idu u njihovu korist, ali zato su se sad upalili k'o kutnjaci znaju da im prijeti Zeljo. Umjesto bh dinama hahah uzeli su 2-3 dobre godine i to je to.
Druze zadnje dvije godine uzeli 2 titule, uzet cemo i sad. Bez dugova. Vi zadnjih 8 godina qurcina + u dugovima do guse. REkli ste da necee dat investitorima u klub. Dali ste. Rekli ste necete pasojede u klub, pasojedi vam usli u klub. Ti prosipaj patetiku ko neki napaceni politicar mozda se ko i uhvati na to spikicugodrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:43Ne mogu oni skontat, ja se nadam da nece...ali ipak mislim da ne mogu.
Oni su nastali i nakon koji mjesec primili 9 komada od Zelje. Podrzala ih kako kazu carsija, partija, politika sva moguca al opet nije raja. Nisu omiljeni sarajevski klub.
Onda im se desi Zuban. Pa nikad necu zaboravit derbi kad ih je Tiago rasplako. Oni lafo nikad jaci, neki nizovi, kupio ih tan. Mi 3 trenera promjenili u 15 dana, skupimo se na tribini i umjesto gazenja odu placeci. To je slika i pilika njih.
Ok imaju sad rezultate koji idu u njihovu korist, ali zato su se sad upalili k'o kutnjaci znaju da im prijeti Zeljo. Umjesto bh dinama hahah uzeli su 2-3 dobre godine i to je to.
Koji sam dio slagao ???alacious je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:44Jel ti fakat vjerujes u napisano ili samo provokacije radi pises ovo?godrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:43Ne mogu oni skontat, ja se nadam da nece...ali ipak mislim da ne mogu.
Ma koga libo ba za tu propalu grupu i njihov stav hahahahahahKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:20Papak kad vec sve pratis i preuzimas post ne brisi odakle je preuzet. Ovo sto si kopirao je stav Manijaka.
Kakvi su ovo levati ovdje, sacuvaj Boze. Vidi ovog.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:50Ma koga libo ba za tu propalu grupu i njihova stav hahahahahahKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:20Papak kad vec sve pratis i preuzimas post ne brisi odakle je preuzet. Ovo sto si kopirao je stav Manijaka.
Papak pise ti samo ne znas citati, ucesnik skupstine, ti mu napisi i maticni ako ti je volja...ovo je 1 lik pisao pa mozda procitaj prvo....KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:20
Papak kad vec sve pratis i preuzimas post ne brisi odakle je preuzet. Ovo sto si kopirao je stav Manijaka.
Pa ako te ne zanima nase misljenje nemoj pisat na forumu. Sto se tice vas i vasih pobjeda koga je briga za to? Kad saberes na kraju i oduzmes u ovih par 5 godina mozda budemo 4 puta sampioni dok vi 9 godina trunete,komsija igra evropu play offove zaradi po 3-4 miliona kod vas uplatnicu nisu znali da uplate i normalno je da se tjesis sa pobjedama protiv nas vi ste stariji al vas mladji rival sisa u svemu. Vasa demagogija i lazi su na velikom nivou od toga sta vam Amar radi pa do nebuloza tipa nije zeljo prazan stan,Pitari se prodali za par miliona(dug odma vracen napravljeni tereni itd) dok kod vas udje lik bez feninga da je ulozio tako da vasu suplju mozes budalama prosipatigodrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:43Ne mogu oni skontat, ja se nadam da nece...ali ipak mislim da ne mogu.
Denchi je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:52Papak pise ti samo ne znas citati, ucesnik skupstine, ti mu napisi i maticni ako ti je volja...ovo je 1 lik pisao pa mozda procitaj prvo....KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.