FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa doveli smo pojacanje na Rahmanovoj poziciji prije par mjeseci (Dal). Vjerujem, da je momak dobar i da moze kod nas jos napredovati. Kad je bilo najpotrebnije razvijao se je u Liverpoolu tako, da momak ne može biti slab nikako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dal je vrhunski igrač. Vidjet' će se ako Bog da 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bez zezancije sada, kazu da je zvijer, al' pricekat cemo ipak bar pripremne tekme, pa da vidimo na cemu smo..Ako se dobro pokaze, ne bi me cudilo da ga vidimo 27 februara u prvoj postavi..ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:01Pa doveli smo pojacanje na Rahmanovoj poziciji prije par mjeseci (Dal). Vjerujem, da je momak dobar i da moze kod nas jos napredovati. Kad je bilo najpotrebnije razvijao se je u Liverpoolu tako, da momak ne može biti slab nikako.
Znaci nista od Zakarica prema izjavi njihovog trenera..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Saban123 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:33https://www.transfermarkt.com/mario-kve ... ler/166173
Sta mislite o njemu kao zamjena Rahmanu
Ma sumnjam da će na Amarovoj poziciji ikog dovest, imaš na istoj hejbet igraca, prioritet je tatar, milicevic i oremus, dovest će se napadač i krilo u zamjenu za povređenog fanima. Nema tu gomilanja igraca.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pored aBd zdravog TSS, nema sanseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:05Bez zezancije sada, kazu da je zvijer, al' pricekat cemo ipak bar pripremne tekme, pa da vidimo na cemu smo..Ako se dobro pokaze, ne bi me cudilo da ga vidimo 27 februara u prvoj postavi..ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:01Pa doveli smo pojacanje na Rahmanovoj poziciji prije par mjeseci (Dal). Vjerujem, da je momak dobar i da moze kod nas jos napredovati. Kad je bilo najpotrebnije razvijao se je u Liverpoolu tako, da momak ne može biti slab nikako.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako sada ne dobije Salcin priliku onda nece nikad.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet cemo, ako Dal fakat bude tako dobar, kao sto se prica, bilo bi jos bolje kad ne bi morali TSS dirati sa CM, jer bi onda vecinom imali odmornog Pejovica koji bi mogao uci s klupe..Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:38Pored aBd zdravog TSS, nema sanseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:05Bez zezancije sada, kazu da je zvijer, al' pricekat cemo ipak bar pripremne tekme, pa da vidimo na cemu smo..Ako se dobro pokaze, ne bi me cudilo da ga vidimo 27 februara u prvoj postavi..ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:01Pa doveli smo pojacanje na Rahmanovoj poziciji prije par mjeseci (Dal). Vjerujem, da je momak dobar i da moze kod nas jos napredovati. Kad je bilo najpotrebnije razvijao se je u Liverpoolu tako, da momak ne može biti slab nikako.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi zabb da je Salcinova pozicija bas ona sto je igrao Raha

Ma ko yebe to, daj samo dovodi ds mozemo yebavati majke onome ko ih je doveo
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 jan 2021, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjet cemo imat ce 4 tekme da se dokaze, ako se dokaze sto da ne, gurnut ga u vatru pa nek prsti na sve straneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:42Vidjet cemo, ako Dal fakat bude tako dobar, kao sto se prica, bilo bi jos bolje kad ne bi morali TSS dirati sa CM, jer bi onda vecinom imali odmornog Pejovica koji bi mogao uci s klupe..Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:38Pored aBd zdravog TSS, nema sanseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:05
Bez zezancije sada, kazu da je zvijer, al' pricekat cemo ipak bar pripremne tekme, pa da vidimo na cemu smo..Ako se dobro pokaze, ne bi me cudilo da ga vidimo 27 februara u prvoj postavi..

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jel se Šabanović oporavio, da li je otputovao u Ljubuški?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Znači ništa od Zakarića?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Aha, znam da je u julu receno da pauzira oko 6 mjeseci, a to je sad otprilike, hvala.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
................... Velkoski
Salcin..... Varesanovic...... Tatar
........ Susic........ Djokanovic
Pidro... Dupovac... Milicevic... Oremus
...................Kovacevic
Stoper i napadac hitno.
Stoper i napadac hitno.
ORIGINAL 1987
Kovacevic, Pidro, Djokanovic, Salcin, Varesanovic, Besic, Zinedin, Hodzic, Ramic... 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Salcin sigurno u orvih 11 krilo igrat nece. To zaboraviti mozes.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:56................... Velkoski
Stoper i napadac hitno.
PSPHM
Vec je Emir rekao da se nece dolazit stoper jer imamo Besica i Adukora tako daPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:56................... Velkoski
Stoper i napadac hitno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A je li rekao hoce li napadac dolazitiAduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:58Vec je Emir rekao da se nece dolazit stoper jer imamo Besica i Adukora tako daPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:56................... Velkoski
Stoper i napadac hitno.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Bordotim, Dave, mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, rimljanin90, VolimoSarajevo i 100 gostiju.