Znas li slucajno termin, i moze li se pogledati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za obecanja sam saznao privatnim kanalima nije uredu da sve iznosim dok se ne sprovede tj. da navodim imena ali navodno bi trebao odmah isplatiti dvije zaostale plate, pripreme, pojacanja, zlatni sponzor je skoro pa zavrsen, generalni bi trebao biti ubrzo. Navodno je rekao do Juna sva dugovanja isplacen
braco je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:48Za početak ne očekujem ništa kapitalno ni megalomanski. Ja bih bio zadovoljan za početak da se plati ono što se ostalo dužno igračima i zaposlenim u klubu.
Od pojačanja ovaj prelazni isto ne očekujem nikakve kapitalce ni boomove, očekujem da se očuva kostur trenutne ekipe i da uz nekoliko prinova izborimo europu bez sikiranja.
I naravno očekujem za sada da Cerić i kompanija privuku malo više sponzora za početak.
Čeliković ima godišnju platu od 36.000 eura u Rijeci. Spominjem čisto onako.
Čita Amar forum, ja nedavno govorim da Amar voli hrvatsko tržište za posudbe i dovođenje anonimnih igrača iz 2. HNL i evo gledaj već ih trojica stigla u posljednjih nekoliko dana (Kendeš, Čeliković, Bender)
Statistika Kendeša:1921boy je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:35Fudbaleri Željezničara odradili su danas još jedan trening u Međugorju, a na njemu je bilo i jedno novo ime.
Na probu je stigao napadač, Vice Kendeš, hrvatski internacionalac koji je posljednji angažman imao na Islandu, u ekipi Fyardabyggda. Odatle je bio na pozajmici u slovenačkom drugoligašu u jesenjem dijelu sezone, a na devet mečeva u dresu Fužinara je postigao šest golova.
Ima 26 godina, a u karijeri je još igrao za Šibenik, Hrvatski Dragovoljac, Slaven Belupo, litvanski Atlantas, albanski Laci, te ponovo Šibenik i Krško.
Mislim da ce to biti tek naknadno objavljeno.
Da ti ba nisi ovaj Mandal sto ce biti sportski direktor?
Kao ono na ne zanima njih ništa samo vole da nas zajebaju
Čovjeka ismijavaju zbog svog stila oblačenja, a oni se prodali utrpanom za siću, valjda im se utrpani stil više sviđa
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... rju/44336/Želji se priključio Jasmin Čeliković, dvadesetdvogodišnji defanzivac, a u narednim danima će FK Željezničar i HNK Rijeka realizovati ugovor o posudbi fudbalera. Također, među Plavima je i Vice Kendeš koji će boraviti na probnom radu.
Ja koliko vidim po izvještajima hrvatskih medija uglavnom ga opisuju kao krilnog napadača, ali može pokiriti skoro sve ofanzivne pozicije.