Da je sreće pa da nikada opet ne gledamo Todorovića ili Cipetića u reprezentativnom dresu!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Istog sam razmisljanja. Bilo bi fino da Radonja, Gazibegovic i Dedic naprave karijere da rijesimo oba beka za iduci deset godina. Samo vidim ovaj standardni bek je grcki reprezentativac i iskusan.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- PeppermintSA
- Kontakt:
ma odlican kao sto je i danilovic standardan u portugalu:-)
I onda pocnu price kako Cipetici, Danilovici, I. Hadzici itd trebaju igrati i da su kvalitetniji od Demirovica, Gigovica itd.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jes', sigurno. Vidjeli smo.
Kad ne moze do mrtve turske onda vidi se da je "dobar"
ŠTUTGART I CRVENA ZVEZDA ZOVU MLADOG FUDBALERA ZVIJEZDE 09
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Dejan Popara, nalazi se na meti slavnog bundesligaša, Stuttgarta, kao i Crvene zvezde, potvrđeno je za naš portal.
Sedamnaestogodišnji vezni fudbaler Zvijezde 09 još od ljetos je na oku "švaba" i oni su u stalnoj komunikaciji sa Zvijezdom 09, a klubu iz Etno sela "Stanišić" su ovih dana ponovo poslali dopis u kojem potvrđuju da su i dalje zainteresovani za razgovore oko njegovog prelaska u Stuttgart. Situaciju je ljetos zakomplikovao koronavirus, a u Stuttgartu ne kriju da bi rado vidjeli mladog fudbalera u svojim razvojnim timovima.
Dejan Popara je još kao šesnaestogodišnjak debitovao u Premijer ligi BiH i ostavio je jako dobar utisak, a ove sezone se vratio u omladinski pogon, te je uglavnom nastupao za juniorski tim Zvijezde 09, sa samo jednim seniorskim nastupom u Prvoj ligi Republike Srpske.
Takođe, prema saznanjima Mozzart Sporta 17-godišnji fudbaler je letos na stolu imao i ponudu praške Sparte, a bio je i na oku zagrebačkog Dinama, čak i Salcburga.
Zmajići se nalaze u grupi F, a protivnici su selekcije: Italije, Švedske, Republike Irske, Crne Gore i Luksemburga.
Prošli ciklus kvalifikacija naša U21 selekcija završila je na trećem mjestu u grupi iza Njemačke i Belgije.
Krajem 2020. godine istekao je ugovor selektoru Slobodanu Starčeviću, a sredinom februara ćemo saznati ime novog selektora naše U21 reprezentacije.
Iz pomenutih kvalifikacija plasman na EP osigurat će devet pobjednika grupa i najbolji drugoplasirani, dok će preostalih osam drugoplasiranih reprezentacija igrati utakmice baraža.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Tri repke koje su za najmanje dva broja vece. Jedna u istom rangu i jedna nesto losija.
Ponovo ce trece mjesto biti premija. Yeeey. Ali sta ocekivati kada se u svake kvalifikacije pocinje iz D ili E sesira. Jedva cekam nove moralne pobjede i nerijesene rezultate koje ce se slaviti kao prolazak na sampionat.

Ponovo ce trece mjesto biti premija. Yeeey. Ali sta ocekivati kada se u svake kvalifikacije pocinje iz D ili E sesira. Jedva cekam nove moralne pobjede i nerijesene rezultate koje ce se slaviti kao prolazak na sampionat.
@igrajlopte 🐦
Daj Boze trece mjesto.Preteska grupa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
michplatini
- Kontakt:
Odlična grupa
prelagana grupa, prolazimo
Poznat raspored utakmica „U-21“ reprezentacije BiH u kvalifikacijama za EP
Raspored utakmica reprezentacije BiH:
29.03.2021. Crna Gora-Bosna i Hercegovina
03.09.2021. Bosna i Hercegovina-Republika Irska
07.09.2021. Bosna i Hercegovina-Švedska
08.10.2021. Bosna i Hercegovina-Italija
12.10.2021. Luksemburg-Bosna i Hercegovina
12.11.2021. Švedska-Bosna i Hercegovina
16.11.2021. Bosna i Hercegovina-Crna Gora
25.03.2022. Bosna i Hercegovina-Luksemburg
29.03.2022. Italija-Bosna i Hercegovina
03.06.2022. Republika Irska-Bosna i Hercegovina
Raspored utakmica reprezentacije BiH:
29.03.2021. Crna Gora-Bosna i Hercegovina
03.09.2021. Bosna i Hercegovina-Republika Irska
07.09.2021. Bosna i Hercegovina-Švedska
08.10.2021. Bosna i Hercegovina-Italija
12.10.2021. Luksemburg-Bosna i Hercegovina
12.11.2021. Švedska-Bosna i Hercegovina
16.11.2021. Bosna i Hercegovina-Crna Gora
25.03.2022. Bosna i Hercegovina-Luksemburg
29.03.2022. Italija-Bosna i Hercegovina
03.06.2022. Republika Irska-Bosna i Hercegovina
Sta je ovo Starcevicu nece biti produzen ugovor jer mora biti Bosnjak selektor U21. Posto je Tuta A selektor. Koji bolestan narod u ovoj drzavi zivi.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šteta, bio sam zadovoljan Starčevićem. Sramota velika.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne ulazim u strucnost doticnog jer nisam toliko pratio tekme koje je vodio U21. Nego vise mi smeta to bolesno razmisljanje i podjele na nacije i religije. Umjesto da se dijeli na strucnost i nestrucnost.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:53Šteta, bio sam zadovoljan Starčevićem. Sramota velika.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hocemo peticiju da ostane Starcevic selektor
De zayebavas????????DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:53Šteta, bio sam zadovoljan Starčevićem. Sramota velika.
Pa kakve veze ima sto je Petev selektor... oj bem ti kljuc nacionalni... oj pito draga.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAGarfia, jasmin10, LeCoq, mukydesign, ObjektivnaSApublika, random11, s4mke i 34 gosta.