Postao/la Newgeneration1921 » 24 jan 2021, 17:35
Nisam htio nista da pisem, citam vecinu gluposti koje se pisu. Zanimljiva mi je cinjenica da je prije sjednice, a i na sami dan odrzavanja osvanuo veliki broj laznih acc sto je pokazatelj da Zeljo ima neprijatelja kao i 46-te, samo ovaj put ima i onih koji se deklarisu kao navijaci Zelje.
Ono sto je dosta ljudi reklo, tako i ja gledam na ovo sve, sa nekim oprezom. Jedna stvar koja mi na samom startu ulijeva optimizam jesu ova dva covjeka koja je Ceric predlozio u upravu. Neka mu i investitori budu kao oni sto se tice CV-a. Dva jaka imena, ako je uspio njih obrlatiti onda neka mu ide sve tako. Druga stvar koja mi daje optimizam jeste sto je on samo predsjednik uprave sa vecinski nasim ljudima. I treca jako bitna stvar je sto se spominje je da nece biti vecinskog ulagaca kao u kitara. Po meni mozda sve ovo pljujemo vise nego sto trebamo, mozda bude bolje nego sto se nadamo. A svakako smo poznati kao najveci svjetski pljuvaci, svega i svacega, opcenito kao narod. Ovaj portal mi nekako djeluje sa svojim tekstovima bas ruzno nastrojen prema nasem Zelji