O kome se radi? Ako je vec sve zavrseno, mozes i napisati. Vjerujem da su svi nestrpljivi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ma brate i da ne dođe Niko mi ćemo vjerovatno opet titulu osvojiti i opet imamo najbolji ekipu, mada ako Niko ne dođe bit će realno jer imaš 3 jako jako teške utakmice gdje se može svašta riješiti, po meni je ključna utakmica na grbaivic gdje mi sa pobjednom 99% završavamo posao... Al eto opet mislim da ćemo osvojit, ja kažem za iskorak i Europu da udjemo u grupnu fazu gdje realno nemamo još uvijek ekipu za to jer nam fali još 2 3 igrača top klase poput Susica Oremusa Benke takvi tipovi igrača.. Al eto vidjet ćemo ovo čekanje valjda bude nešto...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:51Imamo jos eto samo 7 dana i prodje janua. To je to. Svi nam se smiju, titula fkt dolazi u pitanje ako ove neznalice iz uprave ovako nastave.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:42Nedelje dolaze i odlaze, a mi još uvijek ne dovodimo napadača nit produžujemo ugovor. 24 je januara evo skoro završava ne znam na šta naši čekaju, svi drugi se pojačavaju dovode samo mi ništa. A znamo od kad naši traže napadača od Dynamo Bresta ne razumijem šta se toliko čeka , na kraju ćemo izvisit i ništa neće biti. A moramo se pojačati sa najmanje 2 igrača i to sa su dobrog kvaliteta neću reci top, ako ne dovedemo onda ulazimo dosta oslabljeni u nastavak sezone bez 3 4 jako jako vazna igrača a svi znamo koje su nam prve 3 4 utakmice gdje možemo sve riješiti ili dati njima šansu da se vrate sve je do nas. Nadam se da će nas uprava pozitivno iznenaditi i šokirati nekom bombom jer koliko čekamo vakat je to da se desi...![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa, ovo je jedno deseta najava da napadač dolazi u nekom određenom roku. Obično su najave bile tipa "do nedjelje potpisuje".

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A ako ne dođe napadač u ovo dan-dva, onda čekamo opet, nismo odavno 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako je lijepo ovo za pročitati, i ovi portalčići se pojedoše od muke. Inače, članak onako radi reda, ništa nije rečeno, jer šta, ništa ne znaju logično.Ko će i kada naslijediti Senada Jahića na mjestu predsjednika FK Sarajevo?
Doskorašnji predsjednik FK Sarajevo Senad Jahić podnio je ostavku na tu poziciju, te Bordo klub u sezoni u kojoj se bori za treći uzastopni naslov prvaka nema čovjeka koji je formalno na toj poziciji.
Obično se u Sarajevu znaju detalji po pitanju ovakvih stvari, pa bi u neko ranije vrijeme mediji špekulisali sa nekoliko imena potencijalnog Jahićevog nasljednika. No, ovaj put je situacija drugačija i niko sa sigurnošću ne zna ko bi mogao biti kandidat za nasljednika Jahića.
Naime, FK Sarajevo se ne žuri sa imenovanjem novog predsjednika, pa bi taj posao mogao biti napravljen tek na ljeto, kada je u planu redovna sjednica klupske Skupštine. Dotad će biti i puno jasnije ko su potencijalni kandidati za ovo mjesto u klubu sa Koševa.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 jan 2021, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ja mislim da će sljedeće Nedelje doći napadač 
Ne treba ti jarane, imaš i ljetni prelazni rok, suzen ti je zimski prelazni rok, nema kvalitetnih igrača nikako sa našim pasosem. U ligi trenutno možeš samo 1 strano ime dovesti jer već imamo popunjenu kvotu stranaca, očito da će tu napadač trebat imaš dervisevic kao drugu ili trecu opciju. Ko ti treba na 10 imaš Tinu, Dala,Zinedina, i Tatara po mogućnosti da može to igrati, krila su ti solidno popunjena,stim da će trebati to krilo jer se famino povrijedio tu se čeka šta će bit sa zakaricem 4tog mu ističe ugovor sa borcem. Ostalo ru i tamo nema ponuda nikakvih očito za naše igrače, da ima svi bi davno otišli ali nisu otišli čemu onda gomilanje igraca. **** ga razumljivo je da je raja nestrpljivi niko ništa ne zna šta se dešava šta se sprema, ubrzo idemo u umag tako da je očekivati da će od sutra početi neke informacije i objave na zvaničnoj po pitanju toga
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
+ThrillerHz je napisao/la: ↑24 jan 2021, 19:04Za spominjanje rijeci grupna faza i kapitalac, banovao bi odma.
Mi još pure i titula moramo osvojiti da bi došli u neku pogodnu situaciju za grupe. Ne znam ko oslovljava to a nemamo ni stadiona 4te kategorije.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zadnji derbi na Koševu si isto bio bez Ahmetovića I Hebibovića, Fanimo nije bio ni u prvih 11. Hebibovic i da je zdrav ne bi igrao u prvoj postavi. Glupo je ubrajati igrace bez kojih svakako igramo vecinu sezone.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:52Kako nam ne treba jarane? Jel misliš da imamo ekipu za ulazak u grupnu fazu nekog takmicenja? Pustite se naše lige **** našu kokuruz ligu hocemol napredovati vise i napraviti taj iskorak? Otišao nam je realno jedan od najboljih igrača moraš mu naći zamjenu, povrijedjeni su nam igrači neki gdje neće igrati prvih par kola. Protiv lažnih na grbavic smo bez Ahmeta,Hebiba , Fanima mada je to pod upitnikom, Rahman otišao... znaci bez 4 igrača i to dobra to znaci da smo slabiji nego na početku sezone. Ako mislimo nešto napraviti trebamo dovesti 2 3 igrača najmanje top klase. Handzic treba biti 3 napadač a ne drugi.. Tatar ako ode... Tako da trebamo se pojačati. Al eto mnogima je ovde da mi osvojimo ligu a **** lp i El i to sto smo najgori na balkanu sto jedini nigdje nismo ušli...Rule_hz je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:47A šta to drugi dovode sviju vam? Jake igrače na probu, jel fakat mislite da nama menadžeri ne stoje od ilidze do titove u redu sa milion nekih ponuda za igrače? Prelazni rok kod nas pocinje 5tog februara. Ne treba nama 30 igraca već 1 napadač eventualno krilo. To je sve.
Sto se tice grupne, ne znam kako bi se to odrazilo jer realno nismo spremni za to. Ako bi usli u grupu sigurno bi tu sezonu prokockali ligu jer Uefa nagradjuje sad sve kako bi stimulisala ekipe da se bore tako da se sigurno ne bi predali i pustili da nas kantaju, fizicka sprema nam je losa tako da bi se odrazilo sigurno na ligu. Ali je prednost novac koji bi onda mogli dalje investirati u pojacanja.
90!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma suti brate, nikad mi u europi grupe igrat necemo. Vidis rasprodajemo sve. Glavni igrac ti ode u pola sezone. Sta ovi uhljupi iz uprave rade. Evo prije 2 mjeseca liga zavrsila, jos napadaca nema. I tatar ode, nije se zamjena dovela.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:56Ma brate i da ne dođe Niko mi ćemo vjerovatno opet titulu osvojiti i opet imamo najbolji ekipu, mada ako Niko ne dođe bit će realno jer imaš 3 jako jako teške utakmice gdje se može svašta riješiti, po meni je ključna utakmica na grbaivic gdje mi sa pobjednom 99% završavamo posao... Al eto opet mislim da ćemo osvojit, ja kažem za iskorak i Europu da udjemo u grupnu fazu gdje realno nemamo još uvijek ekipu za to jer nam fali još 2 3 igrača top klase poput Susica Oremusa Benke takvi tipovi igrača.. Al eto vidjet ćemo ovo čekanje valjda bude nešto...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:51Imamo jos eto samo 7 dana i prodje janua. To je to. Svi nam se smiju, titula fkt dolazi u pitanje ako ove neznalice iz uprave ovako nastave.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑24 jan 2021, 18:42Nedelje dolaze i odlaze, a mi još uvijek ne dovodimo napadača nit produžujemo ugovor. 24 je januara evo skoro završava ne znam na šta naši čekaju, svi drugi se pojačavaju dovode samo mi ništa. A znamo od kad naši traže napadača od Dynamo Bresta ne razumijem šta se toliko čeka , na kraju ćemo izvisit i ništa neće biti. A moramo se pojačati sa najmanje 2 igrača i to sa su dobrog kvaliteta neću reci top, ako ne dovedemo onda ulazimo dosta oslabljeni u nastavak sezone bez 3 4 jako jako vazna igrača a svi znamo koje su nam prve 3 4 utakmice gdje možemo sve riješiti ili dati njima šansu da se vrate sve je do nas. Nadam se da će nas uprava pozitivno iznenaditi i šokirati nekom bombom jer koliko čekamo vakat je to da se desi...![]()
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Eldane jos cekamo Krpica sto si nam ga obeco da dolazi 99%
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa došao je igrao je neki dan prijateljsku asistirao Handzicufeniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 19:15Eldane jos cekamo Krpica sto si nam ga obeco da dolazi 99%
- forza_juve
- Kontakt:
Raspadamo se kuknjava
Sram da bude upravu što je prodala igrača u po sezone, kojem ističe ugovor na kraju iste, sram da bude upravu što se ne baca imenima u javnost nego u tišini sve radi, sram da bude upravu što je dovela igrače koji su osvojili duplu i što treći put zaredom branimo titulu. Sram da bude upravu što se riješila trenera i dovela boljeg, sram da bude upravu što ne dozvoljava mahali da određuje koga će dovesti i ko mora igrati. Takodjer da ih bude sram što rješavaju pitanje stadiona, što plate ne kasne i što se Seati vozaju.
Što se tiče napadača mislim da će doći baš neka klasa i njemu ne treba da se uigrava jer će svakako trpati buraniju i tako se uigrati. Imamo super ekipu, nema potrebe za dizanjem tenzija i nekim pametovanjem.
Sram da bude upravu što je prodala igrača u po sezone, kojem ističe ugovor na kraju iste, sram da bude upravu što se ne baca imenima u javnost nego u tišini sve radi, sram da bude upravu što je dovela igrače koji su osvojili duplu i što treći put zaredom branimo titulu. Sram da bude upravu što se riješila trenera i dovela boljeg, sram da bude upravu što ne dozvoljava mahali da određuje koga će dovesti i ko mora igrati. Takodjer da ih bude sram što rješavaju pitanje stadiona, što plate ne kasne i što se Seati vozaju.
Što se tiče napadača mislim da će doći baš neka klasa i njemu ne treba da se uigrava jer će svakako trpati buraniju i tako se uigrati. Imamo super ekipu, nema potrebe za dizanjem tenzija i nekim pametovanjem.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Najjaci su mi ovi, "Svi se pojacavaju a mi nista".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
može li mi neko objasniti kako mislimo dovesti nekoga prije 5 februara ?
VVVBK
VVVBK
transfermarkt.com/marko-dabro/profil/spieler/226065
This time next year, we'll be millionaires!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, muhamedhulk, plisek i 75 gostiju.