Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
toliki milioni u ekipu ulozeni i onda dovedu neke ispodprosjecne trenere , zasto ne bi npr. Beniteza doveli ,slobodan a top trener, lik je cinio cuda sa onako prosjecnom ekipom newcastela ....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije sad da je bas lako dovesti dobrog i poznatog trenera. Mozes dovesti ove neozbiljne koji bi se prihvatili posla na pola sezone, dok svaki koji ima ime i koji je ozbiljan ce traziti i ozbiljan projekat i vrijeme za uspostavu svog sistema i dobrog sportskog direktora sa kojim ce saradjivati i jos puno stvari.
Borusija je kao klub primamljivija od Herte 100 puta, pa ne mogu tako lako naci dobrog trenera, posebno nekoga sa strane.
Odes kod Poketinja i ponudis mu klupu BVB-a.
Pita lik hocete li prodavati najbolje igrace? Naravno da hocemo, mora klub nekako zaradjivati i od necega zivjeti.
Koliki cu imati budzet za pojacanja? Pa eto bit ce nesto, ali mi uglavnom dovodimo veeelike talente.
Kaze ti lik, hvala lijepo, to sam imao i u Totenhamu, pa sam ih napustio. Ne bih da blatim svoje ime i karijeru sa pokusajem osvajanja trofeja sa nekom djecurlijom...
E tako je i sa Hertom. Dok ne uzmu recept o kojem sam pricao, da uzmu nekog mladog domaceg strucnjaka i sa jako dobrim mladim igracima naprave dobru bazu, nista od njihovog napretka
Ako vec nece Sammer na klupu, ne pada mi niko bolji na pamet od Jogija
Borusija je kao klub primamljivija od Herte 100 puta, pa ne mogu tako lako naci dobrog trenera, posebno nekoga sa strane.
Odes kod Poketinja i ponudis mu klupu BVB-a.
Pita lik hocete li prodavati najbolje igrace? Naravno da hocemo, mora klub nekako zaradjivati i od necega zivjeti.
Koliki cu imati budzet za pojacanja? Pa eto bit ce nesto, ali mi uglavnom dovodimo veeelike talente.
Kaze ti lik, hvala lijepo, to sam imao i u Totenhamu, pa sam ih napustio. Ne bih da blatim svoje ime i karijeru sa pokusajem osvajanja trofeja sa nekom djecurlijom...
E tako je i sa Hertom. Dok ne uzmu recept o kojem sam pricao, da uzmu nekog mladog domaceg strucnjaka i sa jako dobrim mladim igracima naprave dobru bazu, nista od njihovog napretka

Posto tvoje misljenje jako cijenim, interesuje me sta mislis o Jogiju Lovu na klupi BVB-a kao privremenom rjesenju do ljeta, ako je vec navodno dogovoreno sa Roseom iz Gladbaha

Ako vec nece Sammer na klupu, ne pada mi niko bolji na pamet od Jogija

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sto i ti znas lupiti gluposti bvb-ovac
. Nije Pocchetino napustio Tottenham vec je dobio otkaz. Da ga je Borussija htjela mogi su ga dovesti.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@kraljttbvb
Pitanje o Löwu je teoretsko jer ga čak ni Keller nije namjeravao smijeniti prije evropskog. Vama visi CL i ako bi neko došao na privremeno to bi mogao biti vatrogasac sa iskustvom kao npr. Hiddink, on je istina malo stariji ali ima autoritet i zna posložit kompaktnu ekipu koja čvrsto stoji otraga što je kod vas problem. To bi vas naravno dobro koštalo, ali ako uspije isplatilo bi se.
Inače, dobar kandidat bi bio "vaš" Herrlich da nije kod fuggera.
@Bundesliga
Pisalo je u nekim medijima da je Pocchetino odbio Dortmund.
Pitanje o Löwu je teoretsko jer ga čak ni Keller nije namjeravao smijeniti prije evropskog. Vama visi CL i ako bi neko došao na privremeno to bi mogao biti vatrogasac sa iskustvom kao npr. Hiddink, on je istina malo stariji ali ima autoritet i zna posložit kompaktnu ekipu koja čvrsto stoji otraga što je kod vas problem. To bi vas naravno dobro koštalo, ali ako uspije isplatilo bi se.
Inače, dobar kandidat bi bio "vaš" Herrlich da nije kod fuggera.
@Bundesliga
Pisalo je u nekim medijima da je Pocchetino odbio Dortmund.
- kraljttbvb
- Kontakt:
E jesi bukvalac, majko draga.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:41Sto i ti znas lupiti gluposti bvb-ovac. Nije Pocchetino napustio Tottenham vec je dobio otkaz. Da ga je Borussija htjela mogi su ga dovesti.
Neki Poketinjo je samo primjer bilo kojeg ozbiljnijeg trenera. Valjda mozes sabrati 2 + 2

Pretpostavljam da nije samo Poketino odbio BVB, vjerovatno je tu bilo jos nekih jacih imena. Nece niko da se igra skrivaca sa Watzkeom i kompanijom i da sebi stavlja pritisak dobrih rezultata sa mladom ekipom, pa koliko god mu ponudili platu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ma dobro, pitanje je i kad su ga kontaktirali da li je bilo kontakata sa PSG-om. To nije ni poenta vec lik govori da je napustio Tottenham a dobio otkaz u pola sezone. Ne mora biti ni Pocchetino, moze Tuchel, Rose samo da pokazuju ambicije. Evo sad ce uzeti Rosea Gladbachu najvjerovatnije kao sto su im uzeli dosta igraca. A ovamo Bayernu nesto govore da slabi konkurenciju. Licemjerno ali ocekivano od par zutalja.
I am not yet born; O hear me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bajern kad je uzeo Levata, uzeo ga je dzaba.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:56Evo sad ce uzeti Rosea Gladbachu najvjerovatnije kao sto su im uzeli dosta igraca. A ovamo Bayernu nesto govore da slabi konkurenciju. Licemjerno ali ocekivano od par zutalja.
Gotzea kad je uzeo, uzeo ga je za smijesnu cifru, preko klauzule.
I sve su to bili dogovori iza ledja, sa handgeldom ispod stola.
Borusija kad uzima igrace od konkurencije, dadne finu cifru za njih. Ne uzima ih supacki kao Bajern

Pogledaj ti danas upisa.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:07Ako mi ne bi bilo krivo da od nekog izgubimo onda je to Schalke. Ljudi za svoje probleme ne krive Bayern za razliku od žutalja i njihove mitologije.
Kao zao ti je Salkea koji je u problemima i pravis se fin, a uzeli im Neuera, Nubela, Goretzku i to sve ili dzaba ili za kikiriki. Nek sam ja licemjeran, a Bavarci nisu

koja to ekipa na svijetu ne bi uradila uzela kvalitetne igrace za dzaba ili sto jeftinije , eto bayern je trebao samo zato sto je uprava Salkea i BVB-a retardirana sama od sebe placati vise da ispadne "fer". u kojoj ti fantaziji zivis ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
De ba kralju ohladi malo, Goretzka, Nubel, Neuer ne bi ostali u Schalkeu svakako, šteta što ne možeš i Sanea metnut na tu listu jer je prvobitno otišao u City
@budesliga
Kontaktirali su ga puno prije PSG-a. Inače, Pocchetino je dosta nahajpan, naročito nakon onog finala CL. U toj sezoni je zbog povrede Kanea bio prisiljen dat šansu rezervnom napadaču Sonu i također umjesto Allia ubaciti u vatru zaboravljenog Lucasa Mouru... na krilima ovog dvojca došli su u finale, vjerojatno ni on sam ne zna kako. Da je mogao igrati sa prvom postavom vjerojatno bi, kao i svake godine, ispao u osmini finala. Ne kažem da je loš trener, ali daleko od najboljih.
Kontaktirali su ga puno prije PSG-a. Inače, Pocchetino je dosta nahajpan, naročito nakon onog finala CL. U toj sezoni je zbog povrede Kanea bio prisiljen dat šansu rezervnom napadaču Sonu i također umjesto Allia ubaciti u vatru zaboravljenog Lucasa Mouru... na krilima ovog dvojca došli su u finale, vjerojatno ni on sam ne zna kako. Da je mogao igrati sa prvom postavom vjerojatno bi, kao i svake godine, ispao u osmini finala. Ne kažem da je loš trener, ali daleko od najboljih.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jel stvarno mislite da se ozbiljan trener moze dovesti za kikiriki koji je Borussija nudila uz ambicije da razvija igrace za najbolje klubove. Pa bar 50 trenera bi ih odbilo, a ne Poketino.
Najbolji treneri nece doci za platu od 3,4 miliona i uz ambicije koje klub trenutno ima. Borussija je Roseu samo stepenica ka najboljim klubovima, uz obostranu korist.
Najbolji treneri nece doci za platu od 3,4 miliona i uz ambicije koje klub trenutno ima. Borussija je Roseu samo stepenica ka najboljim klubovima, uz obostranu korist.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne bih se baš složio s tobom. On je u Tottenham došao u ljeto 2014. Od tima koji je lovio CL (samo 1 ušli), napravio je tim koji je redovan učesnik (16/17, 17/18, 18/19, 19/20). Pri tome ih doveo do 2. mjesta u ligi, pored mourinhovog Uniteda, pepovog City-ja, kloppovog Liverpoola. Istina da nema trofeja, kojim bi krunio svoj posao u Tottenhamu. Nisam siguran, ali mislim da je za vrijeme njegovog mandata, Tottenham poslovao u plusu kada se uzme u obzir prodaja/kupovina. Po platama, tek neki 5,6,7 tim, a konstantno bili u vrhu. Kane i Son praktično igrali za neku siću, kada se uzme u obzir kvalitet tih igrača.ledar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 16:13@budesliga
Vezano za to finale. Prvo su grupu prošli na jedvite jade, golom za 1-1 protiv Barce B u 87.minuti, a Inter kući kiksao s PSV-om. Rutinirali su BvB, 3-0 i 0-1. U prvoj protiv City-ja, Aguero promašio penal kod 0-0, u drugoj ona luda utakmica od 4-3 i poništenim golom City-ja u sudijskoj nadoknadi. Protiv Ajax-a, 3 poluvremana u podređenom položaju, stativa Zijecha kod 2-2 i gol u 95.minuti. Utakmica karijere Lucasa Moure. Finale, koje je za mene najgore finale što sam gledao, su odigrali baš loše. Ovdje se slažem da ni oni sami ne znaju kako su došli.
Son je imao lošiji početak, ali je i u sezoni 15/16 pokazao da se radi o dobrom igraču. Kasnije je uvijek pružao dobre partije i bio manje-više standardan, ove je baš eksplodirao.
Istina, pritisak rada u Tottenhamu je mnogo manji, nego u nekim drugim sredinama, ali daleko od toga da je on nahajpan menadžer. Meni lično TOP5.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bauernovci pretjeruju sa hejtom prema Dortmundu. Realno je Borussia top20 klub na svijetu trenutno i malo trenera bi ih odbilo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma ljubomorni na taj uspjeh. Da je i nama upasti u top20 uz Leipzig i BvB.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Da Lipstick kojim slučajem ima Haalanda a ne Dortmund možda bi, ali samo možda u ovom trenutku imali jačeg konkurenta za naslov. Šteta.
-
- Kontakt:
Ovi klaunovi iz Berlina nakon Labbadie doveli ovog bunkeraša Dardai, najružniji nogomet u Bundesligi ikad je igrala ta Hertha pod njegovim vodstvom.
Nemam više riječi za ovo sve sto rade neki klubovi, vi ovdje znate pojedini kako sam branio sve klubove prosle sezone i svađao se s ljudima ali ovo sto rade prvenstveno Dortmund i Hertha me razocaralo totalno, velika sam imao ocekivanja od oba kluba Al jbga ocito sam naivac.
Nemam više riječi za ovo sve sto rade neki klubovi, vi ovdje znate pojedini kako sam branio sve klubove prosle sezone i svađao se s ljudima ali ovo sto rade prvenstveno Dortmund i Hertha me razocaralo totalno, velika sam imao ocekivanja od oba kluba Al jbga ocito sam naivac.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hajde sto ovi cirkusanti iz Berlina ne znaju sta ce od zivota, ali me cudi da Lars Windhorst suti, nije malo uloziti skoro 300 mil da bi se borili za opstanak. Citav mendazment kluba zajedno sa trenerskim kadrom su totalni amateri. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Istina, neznam sto Lars šuti, daje ogromne novce retajima nekim, strasno.
Evo primjer Frank Lampard, za tjedan dana doći covijeku ponudit mu 5 mil eura godisnje (to Hertha moze bez problema), pokazat mu projekt cijeli, love se ima dovodit ces koga zelis, on će privući igrače da dodu u Berlin i win win situacija, Lampard itekako ima potencijal za bit Odlican trener i zasto da ne proba tu, naravno od tog nema nista Al eto.
Evo primjer Frank Lampard, za tjedan dana doći covijeku ponudit mu 5 mil eura godisnje (to Hertha moze bez problema), pokazat mu projekt cijeli, love se ima dovodit ces koga zelis, on će privući igrače da dodu u Berlin i win win situacija, Lampard itekako ima potencijal za bit Odlican trener i zasto da ne proba tu, naravno od tog nema nista Al eto.
Lamparda ne bih ni pod razno, to bi bila Klinsmann varijanta koju su već imali. Nije isključeno da Rangnicku ponude dugoročni projekt, sad su u Chelseu htjeli s njim premostit sezonu ali se zahvalio. Upravo dogovaraju sa Tetejcem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.