Saban konta da smo jos u Ljubuškom...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas u Sarajevu to je Handzicskoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:39Čataković rezerva? Jest, ako je prvi špic Cavani.Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:33Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
I daj izbacite ovu riječ "kapitalac". Kod nas na selima su kapitalci oni rogati bikovi, po 100 kg teži od ostalih. Ne dovodimo zar opet bikove na Koševo?
Reis Emerson LuizZoran28 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:46feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:41Znaci pocelo je. Bas se cudim otkud tema ovoliko dugo nije zakljucavana
![]()
Sajpe, baš nije u vinklu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A yebi seIndianac je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:51Kod nas u Sarajevu to je Handzicskoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:39Čataković rezerva? Jest, ako je prvi špic Cavani.Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:33Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
I daj izbacite ovu riječ "kapitalac". Kod nas na selima su kapitalci oni rogati bikovi, po 100 kg teži od ostalih. Ne dovodimo zar opet bikove na Koševo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kakvu probu ? Jesi uredan ti ?
Momak se dokazao u nasoj ligi u osrednoj ekipi. Najbolji izbor za drugog napadaca. Plus mlad plus moze napredovati plus ne kosta puno plus domaci igrac.
Kad budemo nivo PSG-a onda moze doci na probu.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Sto neko rece makar se Nedim moze poslije dobro prodati jer je mladji a i koliko sam upratio bio je prejak u mladjim kategorijama. Pa nije valjda sve to bilo slucajno, sve je u njegovoj glavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma guzicom je vrata zatvorio. Iz istog razloga sam bio i protiv povratka adukora. Saljemo znaci poruku da nas moze **** kako ko hoce, a da cemo ga poslije prihvatiti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:57Sto neko rece makar se Nedim moze poslije dobro prodati jer je mladji a i koliko sam upratio bio je prejak u mladjim kategorijama. Pa nije valjda sve to bilo slucajno, sve je u njegovoj glavi
PSPHM
Kako je krenulo daj šta daš.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:02Ma guzicom je vrata zatvorio. Iz istog razloga sam bio i protiv povratka adukora. Saljemo znaci poruku da nas moze **** kako ko hoce, a da cemo ga poslije prihvatiti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:57Sto neko rece makar se Nedim moze poslije dobro prodati jer je mladji a i koliko sam upratio bio je prejak u mladjim kategorijama. Pa nije valjda sve to bilo slucajno, sve je u njegovoj glavi
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:03Kako je krenulo daj šta daš.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:02Ma guzicom je vrata zatvorio. Iz istog razloga sam bio i protiv povratka adukora. Saljemo znaci poruku da nas moze **** kako ko hoce, a da cemo ga poslije prihvatiti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:57Sto neko rece makar se Nedim moze poslije dobro prodati jer je mladji a i koliko sam upratio bio je prejak u mladjim kategorijama. Pa nije valjda sve to bilo slucajno, sve je u njegovoj glavi
Jest cete opet vlastita vanago. Polahko sa zakljuccima.
Treba Benju istjerati iz stana neka trci po Ferhadiji...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cuj objavio stori iz stana, Tatar pamet u glavu saban te posmatra 
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Joj strah me i pomisliti na reakcije i komentare po fb i forumima ako se Ćataković dovede za prvog napadača za proljece.Meni je pozlilo sad kad sam pročitao, nadam se da se neko samo zezao.
Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:15Joj strah me i pomisliti na reakcije i komentare po fb i forumima ako se Ćataković dovede za prvog napadača za proljece.Meni je pozlilo sad kad sam pročitao, nadam se da se neko samo zezao.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, teamnorth1989 i 42 gosta.