Ovaj naslov i poenta clanka je ogledalo novinarstva u BiH. Odron, kratko receno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad modni macak bude zaduzen za stajling babuke,vidjet ces ti
Boli me osmica,hoceds mi to zavrsiti ?
I to ne samo po portalima, forumima, vec se na Facebooku pojavljuju fake profili koji stancaju po 10+ komentara na sve objave vezano za Zelju, i uvijek je jedan od dva scenarija: jedan je miske/amar, standardna prepirka, a drugi je kako smo naj... i kako cemo se ugasiti za pola godine.
ABd da sve dobro prodje pa ce im svima na nos izac sve.
Iskreno, vise me boli ovo sve od "Željovaca" uvrijeđenih koji nisu odgovorili pozitivno na Vedranov i Gredicev plan , plan koji nije uključivao ove "strane" upravljače nego domaće ljude plave krvi .. i sada kada se našao novi modul oni kao preispituju odluke.. Gospodo vi ste svoje preispitalinza sva vremena, pali ste na ispitu zrelosti i ljubavi, hvala Vedranu i Grediću, hvala i Skupštinarima koji su glasali ZA ovaj novi modul koji je u ovom momentu bio JEDINI ponuđeni, i koji će na radost ,ili žalost velike većine, uroditi plodom i pokrenuti klub.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 01:26ABd da sve dobro prodje pa ce im svima na nos izac sve.
Ne budite naivni, većinom su to torpederske smicalice. Pa pogledajte ljudi više prate nas nego sami sebe. Bolest je to i kompleks...zeljodogroba je napisao/la: ↑25 jan 2021, 01:17I to ne samo po portalima, forumima, vec se na Facebooku pojavljuju fake profili koji stancaju po 10+ komentara na sve objave vezano za Zelju, i uvijek je jedan od dva scenarija: jedan je miske/amar, standardna prepirka, a drugi je kako smo naj... i kako cemo se ugasiti za pola godine.
Kompletan intervju Lendrica za **Ivan Lendrić: Imao sam dvije-tri konkretne ponude, ali Amar Osim mi je dao do znanja da me ne želi pustiti
"Trenutno smo u Međugorju, malo nas vremenski uslovi zezaju, ne ide nam na ruku, padala je velika kiša i nismo mogli iskoristiti maksimalno teren. Dosad je najbitnije da nema povreda, da smo svi zdravi i to je to", rekao je Lendrić, te zatim dodao:
"Uvijek smo nasmijani, dobro radimo, atmosfera je dobra, to nikad nije bilo upitno kod nas. Dobili smo novog predsjednika, nadam se da ćemo te naše probleme tekuće što prije riješiti i da će ekipa biti spremna za potući se sa bilo kim, te da ćemo pokazati pravo lice na proljeće. Znamo svi kako Željo igra na proljeće, nadam se da ćemo pokazati pravo lice i da ćemo osvojiti što više bodova"
"Ostajem zasad i ja se tako ponašam. Imao sam dvije-tri konkretne ponude, ali Amar mi je dao do znanja da me ne želi pustiti i to je to, ja sam profesionalac, ja radim normalno i ako dođe ponuda koja će zadovoljiti mene ili klub i ako budu htjeli da odem, ja nemam ništa protiv, ali ja sam sada tu i tako se ponašam", zaključio je hrvatski napadač.
+1TheManiacs1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:45Pozdrav braćo , novi sam na forumu . Želio bi da vas sve pozdravim , nadam se da će stvari krenuti na bolje za našu svetinju . BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !!!
Dobrodoslisassari je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:01+1TheManiacs1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:45Pozdrav braćo , novi sam na forumu . Želio bi da vas sve pozdravim , nadam se da će stvari krenuti na bolje za našu svetinju . BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.