24.1.2021.
1.par
16h Vaduz-Young Boys 2 1,35
Ne volim igrati 1x2, kako sam već i pisao ranije, ali ovdje moram obzirom da je recimo kvota na 3+ 1,30

2/2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Goretzka je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:18Evo jedan za sutra posto inace zakasnim da tipujem.
1. DANSKA - HRVATSKA 1 2.00
Kvote su identicne i na Dance i na Hrvate ma da uopste ne bi trebale biti. Po meni Danska kvalitetnija i bolja, doduse vec idu dalje al bi trebali zakucat Hrvate sutra i poslat ih doma. Hrvatska od Argentine izgubila, Cervar dao ostavku znaci situacija u ekipi je sve samo ne dobra. Treba im pobjeda sutra i poraz Argentine da bi isli dalje. Dancima mislim da je u interesu da uzmu ovo prvenstvo i morali bi da odrzavaju ovu formu, svakako da ih poraz ne bi mnogo uzdrmao al nije isto kad imas sve pobjede do finala i kad nemas zato kec sutra .
5/5
1. U obzir dolaze tipovi čije su kvote u rasponu 1.30-1.85
Haha pa jbg sigurice kola. Mada se meni svidjaju i te kvote 2 il dva para kvota do 3 za duplanje. Ne bi bilo lose i to predlagati, pogotovo ko prati kosarku i statistiku igraca
Mozda da svako predlaze po 2 para, jedan sigurica a drugi za hrabrije sto se kaze. Tako bi mogli praviti dva listica svaki dan ko sta voli. A imali bi i vise parova ovako nas se jedva 5 sastavi da tipuje nesto.feniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 00:18Haha pa jbg sigurice kola. Mada se meni svidjaju i te kvote 2 il dva para kvota do 3 za duplanje. Ne bi bilo lose i to predlagati, pogotovo ko prati kosarku i statistiku igraca
ŠTETA! Mene često ti Švicarci u zadnje vrijeme a većinom ih igram golove (što je nekad bila sigura, danas više ne toliko).gambler1899 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 09:31Ja sam samo prekopirao pravila sa prve stranice, a nije problem mozemo staviti samo minimalnu kv koja mora biti tj 1,30. Rijetko ko ce predloziti vecu kv od 2 kao siguricu dana.
@odlfashioned obori me YB juce na 3 listica![]()
Hvala.gambler1899 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:13Da ispostujemo kolegu koji je tipovao
25.01.2021.
1. DANSKA - HRVATSKA 1X 1.55 @goretzka
Kv.1.55
2/9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.