On je nekad obecavao, mislim da su ga povrede usporile da bude solidan stoper.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Ne muljaj Slobodas, nego odgovori covjeku na pitanje za Tomasevica.Slobodas je napisao/la: ↑22 jan 2021, 13:33ma kako to popustit cu kad budemo imali normalnu ekipu na svim pozicijama , a ne ovako imas 10 krila a nemas spica niti centralnog veznogantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:51Kad vec toliko pametujes, da te ja nesto pitam. Jel Tomasevic dosao kao pojacanje, il je i on bio na probi pa zadovoljio. Sad je lakse nac pristojnog igraca u nizim ligama, nego u ovim navikanim koji samo kroz pare gledaju. Previse ti pametujes u zadnje vrijeme, red je da popustis malo![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tomasevic je kako ja znam dosao iz Srbije i to iz neke solidne ekipe , nije dosao iz raspalih klubova po 1. ligi FBiH , druga stvar momak je fizicki dominantan i jako brz sa tehnicke strane mora jos dosta da radi ali se sa tim fizikalijama uspio odvojiti od prosjeka ekipe.
I to sto se ubode sa jednim od 50 igraca anonimusa ne opravdava ovakvu politiku jer smo opet mi ti koji moramo trpiti te antitalente
I to sto se ubode sa jednim od 50 igraca anonimusa ne opravdava ovakvu politiku jer smo opet mi ti koji moramo trpiti te antitalente
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Raspali klubovi 1 lige FBiH,a nas jedan takav nabio nogom iz kupa. Da nije zalosno, nasmijao bi se.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
A za Tomasevica si znao da je fizicki dominantan, iako nit si cuo za njega niti ga ikada gledao ranije? Isto kao i ovu potencijalnu smijuriju koja je sad dosla. Kao i Krpica u Federalnoj kod nas, kao i Sarica, kao i Adzem pa kasnije smo "plakali" kad je odlazio, kao i Hadzanovic, a da ne kazem Civic i Vidovic npr. takodjer iz nize lige nam dosli pa smo ih zelili da ostanu, kao i Prses nakon prvog rastanka sa Slobodom kad je sasvim los bio u Federalnoj, ili Ziljkic koji je dosao kao anonimus i nedokazan pa smo se zaj3bali jer smo ga lose procijenili i pustili (u biti smo bili nezdrava sredina za takve igrace za razliku od sada), i jos milion solidnih igraca ti mogu nabrojati, a ako pratis Slobodu koliko ovdje kritikujes onda i sam znas da je sve ovo istina, a najveci problem je bila sama Sloboda kao nezdrav klub.
Sad kad klub daje sansu i forsira mlade i talentovane igrace, kad ne mozes uslovljavat Upravu za platu, ali si siguran da ce te prodati u bolji klub cim se dokazes i skrenes paznju na sebe, a dodje iole solidna ponuda, onda svakom talentovanom i mladom igracu je takav klub primamljiv. Nije da ne vidimo rezultate toga, a tek je pocetak i vidicemo hoce li nastaviti pametno raditi.
Da, i meni je smijesno ovakvo dovodjenje Federalaca kad na prvu promislim, ali ako ce taj momak biti daleko jeftiniji od jednog Halvadzica i opcija sa klupe onda sam ipak za ovog anonimusa u ovom momentu. Kad vidim cist klub bez dugovanja i tuzbi igraca i drugih potrazivanja, onda ovakve Federalce nikako necu podrzati i bicu protiv toga.
E sad, @Slobodas jesi li kupio clansku kartu i/ili koju ulaznicu kad su bile pustene u prodaju? Koliko se sjecam da si vec rekao da nisi, ali rekoh da nam potvrdis. Jer u tom slucaju ako imate obraza ne javljajte se i ne pridikujte jer ionako klub nema nikakve materijalne podrske sa strane, vazda bismo mi tudjim parama da upravljamo i sefujemo kako i sta da se radi, a dinara ne bismo dali kad se trazi podrska.
Sad kad klub daje sansu i forsira mlade i talentovane igrace, kad ne mozes uslovljavat Upravu za platu, ali si siguran da ce te prodati u bolji klub cim se dokazes i skrenes paznju na sebe, a dodje iole solidna ponuda, onda svakom talentovanom i mladom igracu je takav klub primamljiv. Nije da ne vidimo rezultate toga, a tek je pocetak i vidicemo hoce li nastaviti pametno raditi.
Da, i meni je smijesno ovakvo dovodjenje Federalaca kad na prvu promislim, ali ako ce taj momak biti daleko jeftiniji od jednog Halvadzica i opcija sa klupe onda sam ipak za ovog anonimusa u ovom momentu. Kad vidim cist klub bez dugovanja i tuzbi igraca i drugih potrazivanja, onda ovakve Federalce nikako necu podrzati i bicu protiv toga.
E sad, @Slobodas jesi li kupio clansku kartu i/ili koju ulaznicu kad su bile pustene u prodaju? Koliko se sjecam da si vec rekao da nisi, ali rekoh da nam potvrdis. Jer u tom slucaju ako imate obraza ne javljajte se i ne pridikujte jer ionako klub nema nikakve materijalne podrske sa strane, vazda bismo mi tudjim parama da upravljamo i sefujemo kako i sta da se radi, a dinara ne bismo dali kad se trazi podrska.
075 ❤
075 ❤
Znas sta ja podrzavam da se dovode igraci iz druge pa i nizih liga ali mladi i perspektivni od kojih bi mozda imao neke koristi (Slobodini najbolji igraci u historiji kluba su iz zaseoka dolazili), ovom liku je 25 godina a nista posebno nije ni u drugoj ligi, da je on dao 10-15 golova ok, ima nesto u CV pa moze posluziti.
Definitvno treba gledati igrace iz nizih liga, ima dosta mladih zeljnih dokazivanja ali ih niko ne vidi, primjer Nukic u TC postao je odlican igrac.
Definitvno treba gledati igrace iz nizih liga, ima dosta mladih zeljnih dokazivanja ali ih niko ne vidi, primjer Nukic u TC postao je odlican igrac.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozemo od svakog igraca ocekivati samo da ga prodamo, dobitak je da igrac odradi ono sto se od njega ocekuje i pomogne ekipi, klubu, bilo to golovi, presing pred kraj utakmice, opstrukcija igre ili odbrambeni zadaci.
Ja stvarno nemam pojma ko je taj igrac niti imam nekog razloga ili argumenta da ga branim, ali ni da ga kudim previse ako struka smatra da im treba i moze im pomoci. To ne mora tako biti na kraju, ali hajde ti znaj da ces svaki put pogoditi sa igracem, vjerovatno se trazila jeftinija opcija a da nije toliko neiskusan.
Ja sam gore naveo masu igraca sa kojima smo pogodili iz nizih liga i nisu bili toliko mladi, ali su svoj posao odradjivali kako treba, pa cak i vise od ocekivanog.
A npr. Osmanovic (prvi mi naumpade) mlad dosao iz Olimpica kod nas, trpao u Federalnoj, mislim 2. strijelac lige da je bio, a kod nas lik spor ko puz, ne moze potrcati, smijesan izgledao iako nije ni dobio previse sanse. Tako da nema tu pravila, nekad se kockas, nekad po preporuci i steli, nekad se bas sve poklopi kako treba ili izjalovi bas kako ne treba. Nista novo u svijetu sporta.
Ja stvarno nemam pojma ko je taj igrac niti imam nekog razloga ili argumenta da ga branim, ali ni da ga kudim previse ako struka smatra da im treba i moze im pomoci. To ne mora tako biti na kraju, ali hajde ti znaj da ces svaki put pogoditi sa igracem, vjerovatno se trazila jeftinija opcija a da nije toliko neiskusan.
Ja sam gore naveo masu igraca sa kojima smo pogodili iz nizih liga i nisu bili toliko mladi, ali su svoj posao odradjivali kako treba, pa cak i vise od ocekivanog.
A npr. Osmanovic (prvi mi naumpade) mlad dosao iz Olimpica kod nas, trpao u Federalnoj, mislim 2. strijelac lige da je bio, a kod nas lik spor ko puz, ne moze potrcati, smijesan izgledao iako nije ni dobio previse sanse. Tako da nema tu pravila, nekad se kockas, nekad po preporuci i steli, nekad se bas sve poklopi kako treba ili izjalovi bas kako ne treba. Nista novo u svijetu sporta.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vratite nam Smajica i neka povede kcerku sa sobom hahahaha, tusanj bi vazda bio pun
Golubović, A. Beganović, Kapetanović, Jusić, Avdić, Kurtalić, Predragović, Resić, Osmić, Dž. Beganović, Alić.
Kapetanovic i Avdic vjerovatno iz juniora
Kapetanovic i Avdic vjerovatno iz juniora
Jedan grad, jedna ljubav!
Mi smo kod Smajica igrali mozda i najbolji fudbal realno, samo pozadina bila losa.MrtvaCarsija je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:10Vratite nam Smajica i neka povede kcerku sa sobom hahahaha, tusanj bi vazda bio pun
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Hočeli biti kakav link sa utakmice u Šabcu
Beduin ne rise ovo je forum a ne skupština pa da se zabranjuje kritikovanje onima koji nisu dali pare , a ja sam uzeo i članku i ulaznice mada i sad mislim da je članska veliki promašaj bukvalno sadaka. Pogotovo kad vidiš kakav roster imamo i kako se svake godine borimo za opstanak , svake godine je sve manje i manje ljudi zainteresiranih za praćenje kluba koji se raspada, kluba bez smjera i cilja , svaka sezona skupi ko hoće igrat i borba za opstank ako neko odskoči odma ode i onda nova iteracija nova sezona nove patnje.
Svake godina ista priča parafrazirano "eto strpite se još ovu i možda sl sezonu pa će onda biti nešto , biti će al u qurcu evo zadnjih 20 godina se sve isto vrti"
Ja bi najviše volio da nisam upravu i da krene nešto bolje al nismo mi te sreće nažalost
Svake godina ista priča parafrazirano "eto strpite se još ovu i možda sl sezonu pa će onda biti nešto , biti će al u qurcu evo zadnjih 20 godina se sve isto vrti"
Ja bi najviše volio da nisam upravu i da krene nešto bolje al nismo mi te sreće nažalost
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Uzeo si ti kitu moju, a ne clansku. Svi ste vi uzeli, a na kraju uvijek ispadne drugacije, ko onaj za VIP clansku.
Samo kenjas ovdje s negativom, a bezmudas klasicni da se obrati onima kojima treba pa da nam dadnes provjeren info.
Samo kenjas ovdje s negativom, a bezmudas klasicni da se obrati onima kojima treba pa da nam dadnes provjeren info.
075 ❤
075 ❤
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
0 0 poluvrijeme,,,,, njima predzadnja utakmica pred prvenstvo, a nama prva,,, nije lose
Ti si njihov bot ovdje bacaš šuplju pišeš hvalospjeve uspjeli ste otjerati sve forumaš svojim glupim napadima kad god neko nešto kaže protiv uprave odmah pare spominjete gluposti debilizam Sjeverne Koreje !
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Cuj mi ih otjerali, boli mene **** i za tobom i za Secerom, kao i njegovom prethodnicima. Mene interesuje Sloboda, ali ako se neko trudi, snalazi se, pokusava klub postaviti na zdravije temelje bez dugova, onda kako da ih kritikuje. Cim dodje neko s parama i krenemo u borbu za titulu i Evropu ja sam prvi za takvoga. Al' vi smoriste s kritikama, a usranu clansku necete da uzmete. Neka vam je Suljo svima primjer kako se voli Sloboda, smaraci usrani bez da marke dadnete.
A ti sad nastavi biti placipickica i negativac jer para nemamo, niko bogatiji nece da preuzme klub, dok likovi poput tebe ce vazda siriti negativu bez da sagledaju stvari realno i trpe do nekih boljih vremena. Jer ste svakako bezmudi da nesto pokusate promijeniti kad vec vidite da ne funkcionise.
075 ❤
075 ❤
Crnogorac: Dobro smo odigrali s obzirom na to da je nama ovo prva pripremna utakmica
Iza tuzlanskog tima je prvi pripremni meč, a tim sa Tušnja bio je gost Mačvi u Šapcu i poražen je rezultatom 1:0.
Crnogorac: Dobro smo odigrali s obzirom na to da je nama ovo prva pripremna utakmica.
Iza tuzlanskog tima je prvi pripremni meč, a tim sa Tušnja bio je gost Mačvi u Šapcu i poražen je rezultatom 1:0.
Šabačkoj ekipi ovo je bio predzadnji test pred početak prvenstva, za razliku od tuzlanskog tima koji je nakon mukotrpnih kondicionih treninga odigrao prvu utakmicu.
Gradimir Crnogorac, šef struke Slobode, kaže da može biti zadovoljan izdanjem tima u ovom susretu,
“Prvo poluvrijeme smo dosta dobro stajali na terenu okončavši ga bez golova 0:0. Mogu reći da smo imali inicijativu i nekoliko dobrih šansi. U drugom isto tako. Imali smo par situacija koje nismo iskoristili. Dobro smo odigrali s obzirom na to da je nama ovo prva pripremna utakmica. Igrali smo protiv odličnog protivnika koji je u završnici svojih priprema i uskoro im počinje prvenstvo”, rekao je Crnogorac za zvaničnu stranicu Slobode.
Crveno-crni nastavljaju sa pripremama, a naredni protivnik je gradačačka Zvijezda i meč se igra 28. januara.
Crnogorac: Dobro smo odigrali s obzirom na to da je nama ovo prva pripremna utakmica.
Šabačkoj ekipi ovo je bio predzadnji test pred početak prvenstva, za razliku od tuzlanskog tima koji je nakon mukotrpnih kondicionih treninga odigrao prvu utakmicu.
Gradimir Crnogorac, šef struke Slobode, kaže da može biti zadovoljan izdanjem tima u ovom susretu,
“Prvo poluvrijeme smo dosta dobro stajali na terenu okončavši ga bez golova 0:0. Mogu reći da smo imali inicijativu i nekoliko dobrih šansi. U drugom isto tako. Imali smo par situacija koje nismo iskoristili. Dobro smo odigrali s obzirom na to da je nama ovo prva pripremna utakmica. Igrali smo protiv odličnog protivnika koji je u završnici svojih priprema i uskoro im počinje prvenstvo”, rekao je Crnogorac za zvaničnu stranicu Slobode.
Crveno-crni nastavljaju sa pripremama, a naredni protivnik je gradačačka Zvijezda i meč se igra 28. januara.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bih rekao da je Beduin stranacki bot.
Ja sam svim upravama prije koje su nas lagale i bile postavljene od zgradonacelnika seljanceta kritikovao. Ovoj za sada nemam nesto prigovoriti. Rade koliko im njihov kapacitet dozvoljava. Od njih ne mozes ocekivati neke investicije jer su kokuzi al' eto pokazase se bolji od Dzasminovih taldjija.
Za sada mogu im dati samo podrsku do pojave nekoga sa parama i zeljom da od Slobode napravi klub dostojan treceg grada po velicini u BiH, tj da bar izborimo Evropu skoro svake godine.
Usput da se sjetim seljanceta iz Islamovca i para ulupanih u sipove i rupe samo da bi svojim taldjijama namaknuo koji milion.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Novi dan , nova sedmica bez pojacanja 

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Kako naporan lik nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 13 gostiju.