FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoForza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoForza » 25 jan 2021, 09:23

FK Sarajevo sutra će odigrati i drugu prijateljsku utakmicu u okviru zimskih priprema za nastavak sezone 2020/21, a protivnik Bordo ekipi će biti Rudar iz Kaknja, drugoplasirana ekipa u Prvoj ligi FBiH.

Utakmica će se odigrati u TC Butmir sa početkom u 13:30, a meč će biti zatvoren za javnost.

Tekstualni prijenos utakmice ćete moći pratiti na našoj zvaničnoj stranici, a sažetke utakmice možete pregledati u srijedu na društvenim mrežama našeg kluba.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jan 2021, 09:36

Covjek radio u Fiorentini i mora se dokazati kod nas :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jan 2021, 09:37

feniksptica je napisao/la:
25 jan 2021, 08:47
Ako ga zna Sabrin brat nema sta, provjeren je
:rol: :tokralju:

Kakav je to pedagog koji ne zna engleski. I takav ce da nam uci djecu :puke:

Lijepo su nam govorili ledesma, sanchez i jos par njih, a mi ih ismijavali...

Sve nam oprostite, nismo znali.
ElCartel11 je napisao/la:
25 jan 2021, 09:36
Kakva ba Fiorentina, mahalski klub.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 jan 2021, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jan 2021, 09:38

Zaniolo i mancini neprovjereni igraci talijanske repke, intera, rome i atalante

Totalno nedikazan lik bratam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 25 jan 2021, 09:44

Mora pokazati menadzerske, organizacijske, liderske...sposobnosti. trenirati nece, ponavljam trenirati nece 😎
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jan 2021, 09:46

Ybte ljudi kod nas. Lik se specializovo za rad u omladinskim pogonima, 7,8 godina bio u Fiorentini, koja je znala u prošlosti izbaciti odlične igrače, imali nekad jaku školu fudbala u Italiji, ali Bošnji ne valja.
Haj dobro.

Drugo, on neće stvarat igrače, nego će praviti sistem, reorganizaciju, vidjeti gdje se može napraviti upgrade a gdje da se odstrane nekvalitetne stvari. Ako budemo dobre trenere i skaute imali, onda ćemo imati dobre mlade igrače. Neće ih on lično stvarati. A on dok to odradi trebat će godina. Tako sabura.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jan 2021, 09:57

Mateo Cioffi je dokazani sportski radnik u jednoj od najkvalitetnijih akademija Italije...
Dosao je kod nas da unaprijedi sistem i da ga uveze po principu modernih i poznatih akademija u Evropi...
Covjek ima sve reference i ono sto ocekujemo od njega i jeste zelja kluba da akademija dozivljava progres, a ne da se bavi mahalasenjima roditelja i "menadzercica"...
Imace potpunu slobodu u radu i to i jeste ekvivalent budućeg stasanja novih i kvalitetnih igraca za nas prvi sastav...
Ono na sta treba da budemo ponosni jeste da je i pored dosta ponuda sa raznih strana koje su bile i bogatije i unosnije izabrao nas...
E sad je li to zahvaljujući, Sabri, njenom bratu, ekonomu ili vozaču autobusa manje je bitno..
Covjek nije bahnuo s neba pa se sad pita , Boze mili gdje dodjoh, vec je itekako upoznat sa svim elementima i uslovima u kojoj nasa akademija radi, a samim tim je i spoznao sredinu gdje i on sam moze dati veliki udio u stvaranju jedne vrhunske skole fudbala.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jan 2021, 10:00

Moraš raditi na brendu.
Dovođenjem Cioffija trasiraš put za zvučnije klubove.
Istina, dug je to put, ali jednom kad se probiješ, kad znaju da si rasadnik talenata, sami dolaze.
Koševo Zapad

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jan 2021, 10:05

Upravo, nama je trebo neko ko će i biti ta spona između nas i klubova u Italiji. Pa kad klubovi iz Albanije već 2 decenije prodaju igrače u Italiju, zašto ne bi mi. Srbija i Hrvatska to isto rade već preko 2 decenije. Oni su nam najbliži geografski kao liga 5. Tako da je najbolje se na njih fokusirati.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jan 2021, 10:08

Vanja8 je napisao/la:
25 jan 2021, 09:57
Mateo Cioffi je dokazani sportski radnik u jednoj od najkvalitetnijih akademija Italije...
Dosao je kod nas da unaprijedi sistem i da ga uveze po principu modernih i poznatih akademija u Evropi...
Covjek ima sve reference i ono sto ocekujemo od njega i jeste zelja kluba da akademija dozivljava progres, a ne da se bavi mahalasenjima roditelja i "menadzercica"...
Imace potpunu slobodu u radu i to i jeste ekvivalent budućeg stasanja novih i kvalitetnih igraca za nas prvi sastav...
Ono na sta treba da budemo ponosni jeste da je i pored dosta ponuda sa raznih strana koje su bile i bogatije i unosnije izabrao nas...
E sad je li to zahvaljujući, Sabri, njenom bratu, ekonomu ili vozaču autobusa manje je bitno..
Covjek nije bahnuo s neba pa se sad pita , Boze mili gdje dodjoh, vec je itekako upoznat sa svim elementima i uslovima u kojoj nasa akademija radi, a samim tim je i spoznao sredinu gdje i on sam moze dati veliki udio u stvaranju jedne vrhunske skole fudbala.
Ma hajte, kolega, molim vas... Ti ovo radis da nas smiris jer jos nema tog napadaca...

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 25 jan 2021, 10:08

Hoce li biti prijenos sutra iz kampa?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jan 2021, 10:11

hordasDoboj je napisao/la:
25 jan 2021, 10:08
Nemoj skretati sa teme, cekam rasplet oko ovog imena!
Nego jel sad ovaj treba da se dokaze ili ne ? :urnebes:
U novi boj ...

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 25 jan 2021, 10:14

hordasDoboj je napisao/la:
25 jan 2021, 10:08
Utakmica je zatvorena za javnost, bit će samo teksualni prenos.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jan 2021, 10:17

Ispostavilo se da je Jahic totalno nebitan lik,tacno se vidi da se nasi nista ne pitaju. Ocito je da investitori vode klub a naši su obicni pijuni, koliko je bitan predsjednik pokazuje da ce novi biti izabran tek nekad u julu.
Ne znam sto kukate nema pojacanja, mi smo jako dobro popunjen tim i s jednim ili dva igraca mi smo top a i da ne dodju opet ok. Kukate ko da imamo 9 igraca u rosteru.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 jan 2021, 10:19

bordobijeli je napisao/la:
25 jan 2021, 10:17
Ispostavilo se da je Jahic totalno nebitan lik,tacno se vidi da se nasi nista ne pitaju. Ocito je da investitori vode klub a naši su obicni pijuni, koliko je bitan predsjednik pokazuje da ce novi biti izabran tek nekad u julu.
Ne znam sto kukate nema pojacanja, mi smo jako dobro popunjen tim i s jednim ili dva igraca mi smo top a i da ne dodju opet ok. Kukate ko da imamo 9 igraca u rosteru.
Treba postaviti ljude iz Sarajeva domace, realno. Mislim sta ce covjek iz Azije odlucivat i brinut se o klubu, radi sta hoce. Ja sam za Dinu, mlad sposoban ambiciozan, voli Sarajevo. Jedan od nas
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2021, 10:23

25 jan 2021, 10:19
Treba postaviti ljude iz Sarajeva domace, realno. Mislim sta ce covjek iz Azije odlucivat i brinut se o klubu, radi sta hoce. Ja sam za Dinu, mlad sposoban ambiciozan, voli Sarajevo. Jedan od nas
Ne misliš valjda na kretena Dinu Selimovića ? Dalje mu kuća od Sarajeva, neka se uhvati BBI banke gdje ga je uvalila njegova lopovska SDA.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jan 2021, 10:23

Gine li...?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2021, 10:24

Što manje Bosanaca to bolje :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jan 2021, 10:26

Al bukvalno tako :rol: :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jan 2021, 10:28

Pa ne znam koliko je uopšte bitno ko je predsjednik, bila je neka Ema pa Jahic tako da mislim da nije ni bitno ko ce biti. To je mjesto formalnost oboje su izjavili da su volontirali i vjerovatno dodju radi cv mi smo brend budu godinu i odu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Mahalac7, SamoDaKazeem, ŠTA_JE i 85 gostiju.