Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koji vam je **** napravite temu Željezničar vs Sarajevo pa se tamo raspravljajte
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
- Shategabri
- Kontakt:
Auu evo us.srali smo se hahah. Pogledaj malo koliko mi ekipu zadrzimo na okupu za razlikubod ostalih cak i jaci klubovi nisu u stanju da zadrze ekipu na okupu sto je logicno cirkusantuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:10Samoprozvani " Bosanski Bayern" nije u stanju 11 senior igračima produžiti ugovore.BeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
Kuku lele, iole kvalitetni igraci odose. BH Dinamo na aparatima![]()
Kako bih volio da im se obije od glavu ovo podcjenjivanje i omalozavanje drugih![]()
Nema veze, Emir ima veze, pa on je zaslužan za osvojenu duplu, naći će Emir Aga rješenje.
Sjetimo se samo Emirovo cirkuzanje i bezobrazluk prošlog ljeta sa Fatosom i Suljićem, Emir se više brine o PR-u i svom imidžu nego o rezultatima.
Aloo zipee naša ekipa je druga na tabeli, a mi marke nemamo dok vi imate te milione, 8 godina nismk titule osvojili, a jos uvijek smo najtrofejniji klub i jedino u cemu ste uspješni jeste ta jedna vise titula u jugi, svake godine na kraji sezone vidis Željezničar klub s najviše gledalaca i kuci i na strani... U zadnjih 15 derbija mi imamo 8 pobjeda, a vi 3...sta mislis sto vam je predjsenik napustio klub, bas pred skupštinu Želje.. Pa zna sta vas čeka kad se i mi domognemo para, jer vidi imate milione nista ne odskacete jbg jedva Buducnost iz podgorice izbacili
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Tako je majstore.Chicoo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:39Aloo zipee naša ekipa je druga na tabeli, a mi marke nemamo dok vi imate te milione, 8 godina nismk titule osvojili, a jos uvijek smo najtrofejniji klub i jedino u cemu ste uspješni jeste ta jedna vise titula u jugi, svake godine na kraji sezone vidis Željezničar klub s najviše gledalaca i kuci i na strani... U zadnjih 15 derbija mi imamo 8 pobjeda, a vi 3...sta mislis sto vam je predjsenik napustio klub, bas pred skupštinu Želje.. Pa zna sta vas čeka kad se i mi domognemo para, jer vidi imate milione nista ne odskacete jbg jedva Buducnost iz podgorice izbacili
Ko se još preko Samira Ceribaše dočepao para?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije problem, ako se igrači prodaju za dobru cifru.zagor1987 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:34Auu evo us.srali smo se hahah. Pogledaj malo koliko mi ekipu zadrzimo na okupu za razlikubod ostalih cak i jaci klubovi nisu u stanju da zadrze ekipu na okupu sto je logicno cirkusantuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:10Samoprozvani " Bosanski Bayern" nije u stanju 11 senior igračima produžiti ugovore.BeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
Kako bih volio da im se obije od glavu ovo podcjenjivanje i omalozavanje drugih![]()
Nema veze, Emir ima veze, pa on je zaslužan za osvojenu duplu, naći će Emir Aga rješenje.
Sjetimo se samo Emirovo cirkuzanje i bezobrazluk prošlog ljeta sa Fatosom i Suljićem, Emir se više brine o PR-u i svom imidžu nego o rezultatima.
Ovdje se dešava raspad sistema gdje je Emir dočekao zimu a da 11 senior igrača nisu produžili ugovore.
Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
Biti Bosanski Bayern odnosno ozbiljan regionalni igrač znači dominirati ligom 5-6 godina, do tada je FKS još uvijek mahalski klub.
Dakle, 5-6 godina dominacije, tek onda razmišljati o EL.
Sve ukazuje na to da će dugoročno Emirovom zahebancijom sve krahirati.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 25 jan 2021, 15:05, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AlainProst
- Kontakt:
ali se to nece desitiBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()

mi imamo osigurana sredstva za razliku od vas koji imate samo dugove
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Hahahahhaha dalabu vi ste stariji od nas pa opet niste uspjesniji polako sad ce uskoro pocetak sezone pa cemo nastavitiZip je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:45Tako je majstore.Chicoo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:39Aloo zipee naša ekipa je druga na tabeli, a mi marke nemamo dok vi imate te milione, 8 godina nismk titule osvojili, a jos uvijek smo najtrofejniji klub i jedino u cemu ste uspješni jeste ta jedna vise titula u jugi, svake godine na kraji sezone vidis Željezničar klub s najviše gledalaca i kuci i na strani... U zadnjih 15 derbija mi imamo 8 pobjeda, a vi 3...sta mislis sto vam je predjsenik napustio klub, bas pred skupštinu Želje.. Pa zna sta vas čeka kad se i mi domognemo para, jer vidi imate milione nista ne odskacete jbg jedva Buducnost iz podgorice izbacili
2019AlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:03ali se to nece desitiBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()
FK Sarajevo posljednje dvije godine poslovao u minusu 8,6 miliona KM
- AlainProst
- Kontakt:
14 nije 13Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:1113 Mil. KM ti duga ima tvoj klub. 13! I ti vodis brigu ko ce nama ostati ili iciBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()

Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- Shategabri
- Kontakt:
I koliko smo to onda u minusu?SSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:042019AlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:03ali se to nece desitiBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
To je toSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:042019AlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:03ali se to nece desitiBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- AlainProst
- Kontakt:
Pa gdje si ti do sada rekose mi da u Real Madridu radis? Nijo od nas ne masta o grupama LP nit misli da smo Bayern ali da smo mahalaski klub to odavno nismo. Nama i da odu 3 il 4 igraca vec sad imamo zamjene na Rahmanovoj poziciji tu su Dal,Zinedin i Salcin da ode Tatar takodje ce se naci zamjena kao i za Milicevica jer je Adukor tu inace to ti je tako kad imas sistem i na vrijeme dovedes igrace,sacekaj prvo prelazni rok pa cemo komentarisati uostalom nasa ekipa je dugo na okupu i sa Tatarom i Rahmanom se vec jednom produzavalo i normalno je da zele da oduDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:02Nije problem, ako se igrači prodaju za dobru cifru.zagor1987 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:34Auu evo us.srali smo se hahah. Pogledaj malo koliko mi ekipu zadrzimo na okupu za razlikubod ostalih cak i jaci klubovi nisu u stanju da zadrze ekipu na okupu sto je logicno cirkusantuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:10
Samoprozvani " Bosanski Bayern" nije u stanju 11 senior igračima produžiti ugovore.
Ovdje se dešava raspad sistema gdje je Emir dočekao zimu a da 11 senior igrača nisu produžili ugovore.
Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
Biti Bosanski Bayern odnosno ozbiljan regionalni igrač znači dominirati ligom 5-6 godina, do tada je FKS još uvijek mahalski klub.
Dakle, 5-6 godina dominacije, tek onda razmišljati o EL.
Sve ukazuje na to da će dugoročno Emirovom zahebancijom sve krahirati.
- svrakino1921
- Kontakt:

Samo vi

Igrači Sarajeva nisu otputovali na pripreme zbog finansijskih problema
Nije toliko tesko provjeriti koliko duguje Sarajevo a koliko ZeljoSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:042019AlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:03ali se to nece desitiBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi imamo 13 mil duga isto kao sto ste vi reprezentativca prodali u Tottenham za 2mil eura neki dan.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:1113 Mil. KM ti duga ima tvoj klub. 13! I ti vodis brigu ko ce nama ostati ili iciBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:09Je l' sad i Milicevic ode![]()
![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.