Al eto nek vam bude, veselite se našim propalim transferima, mi ćemo svakako na kraju sezone

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko prizna pola mu se praštaShategabri je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:56Sigurno je i Hajdareviću ugovor bio pri kraju.
Al eto nek vam bude, veselite se našim propalim transferima, mi ćemo svakako na kraju sezone![]()
Tacno mi zao nekadSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:57Ko prizna pola mu se praštaShategabri je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:56Sigurno je i Hajdareviću ugovor bio pri kraju.
Al eto nek vam bude, veselite se našim propalim transferima, mi ćemo svakako na kraju sezone![]()
![]()
Koliko smatrate da je novca potrebno na samom startu, da se ugasi nezadovoljstvo igrača, isplate plate i stvori pozitivna atmosfera?
- Neka okvirna cifra je milion eura. Ili dva miliona KM, kako vam draže. To je moja trenutna procjena. Okvirna, ponavljam. Precizniju analizu i dijagnozu uspostavit ću u narednih nekoliko dana sa ostalim članovima Upravnog odbora
Nemamo mi svog covjeka koji uredjuje cifre kako mu padne napamet
Hoće da zavrne pola.miky_hz je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:12Koliko smatrate da je novca potrebno na samom startu, da se ugasi nezadovoljstvo igrača, isplate plate i stvori pozitivna atmosfera?
- Neka okvirna cifra je milion eura. Ili dva miliona KM, kako vam draže. To je moja trenutna procjena. Okvirna, ponavljam. Precizniju analizu i dijagnozu uspostavit ću u narednih nekoliko dana sa ostalim članovima Upravnog odbora
2 miliona duga igracima,pa neigraju Seriju A bgt,bit ce da je samo lupio cifru,nema mi logike.
Dje si ahbabu, sta ima kod tebe
Kako ti se svidja ova vasa presjednica? Meni ljepsi od vesne zmijanac.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:05Znao sam odmah
Dobro je ahbabu
Ovi iza ćoška vrebaju da za neki svoj jad okrive savez, Vicu, koronu ili pitare
Ma celava ubleha konibar se javi samo kad zagusti Amaru da baca suplje i da velica kao da je njemu bitan klubfeniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:07Tacno su mitomani. Najglasniji je ovaj sto je otvaro sampanjac Amaru da proslave unistenje vlastitog kluba. Ćelava ubleha
Mislim na Zukanovića,to što ti ne kontaš druga stvarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:17Ovi iza ćoška vrebaju da za neki svoj jad okrive savez, Vicu, koronu ili pitareštaš brate i u Turskoj imamo naše koji uređuju transfermarkt
![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.