FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2021, 17:18

JavierBosnia je napisao/la:
25 jan 2021, 16:47
MortemHz je napisao/la:
25 jan 2021, 16:44
bordobijeli je napisao/la:
25 jan 2021, 16:31
Klub nista zvanicno ne objavi u vezi ostavke predsjednika kluba.
Ovo i za Kanurića još nikad ništa nisu objavili dok se naprimjer za Amara to odmah odradilo, ne znam što je to tako.
Jedino sto bi mi imalo smisla je neka administrativna procedura i papiri? Mozda grijesim, ali sve druge prepreke bi bile lako rjesive
Nisam siguran ali bi trebao biti ''čist'' jer mu je istekao ugovor sa Slovacima prije 2 mjeseca, toliko je i kod nas u klubu meni se čini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 17:25

sletio avion iz ugande
NEMA NAZAD

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jan 2021, 17:32

Historicar je napisao/la:
08 jan 2021, 18:56
Kako vam se cini Kenan Horić kao zamjena za Šerbečića ? 30 godina, slobodan igrač.
Nakon Muharema Čivića ispunili smo još jednu želju našem Historicaru. Pa bolan šta ti kritikuješ sad, jel ti vidiš o kakvom levelu igrača ti razmišljaš?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 25 jan 2021, 17:41

Evander je napisao/la:
25 jan 2021, 17:14
Zvezda dovodi napadaca iz Lecce-a za 1,5 miliona eura, a mi nista. Uprava napolje :kafa:
Izgleda da su i nama odlučili napuniti kasu,samo da ne bude ispod cijene🤔

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jan 2021, 17:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:
25 jan 2021, 17:32
Kako vam se cini Kenan Horić kao zamjena za Šerbečića ? 30 godina, slobodan igrač.
Nakon Muharema Čivića ispunili smo još jednu želju našem Historicaru. Pa bolan šta ti kritikuješ sad, jel ti vidiš o kakvom levelu igrača ti razmišljaš?
A koga bi ti da dovedemo, da bude rezerva Miličeviću i Dupovcu ?
Možda Hadžikadunića ili Ahmetspahića.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jan 2021, 17:44

Pa imas Adukor, Besic i Kurdica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2021, 17:48

Zukanovic je napisao/la:
25 jan 2021, 17:44
Pa imas Adukor, Besic i Kurdica.
Kurdić je nedavno posuđen Albancima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jan 2021, 17:50

25 jan 2021, 17:42
Neki junior, u ovom slucaju Besic. Ili neki igrac koji je dovoljno dobar da uvijek moze upasti u tim, a nece se zaliti u takvoj ulozi, kao npr Adukor
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jan 2021, 17:53

Ma treba se drzati zvanicni objava oko dolazaka i odlazaka.Ostalo je sve veliko nagadjanje.
Otišli :Rahmanovic i Šerbercic
Došli :Golman ma da nije bilo zvanicno
To je to za sad i napustio nas predsjednik kluba ni to nije još zvanicno.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jan 2021, 18:00

Meni stvarno ova uprava i sd rade dobar posao, al cinimi se kad dovode igrace da im je strategija pregovaracka za zastitu kluba i interesa kluba slaba..

Nije mi jasno zasto se nestavi u ugovor + zasto se nestavi fiksna klauzula, ako na to sve igrac nece da pristane onda, godinu prije isteka ugovora ako taj igrac zadovoljava i dobar je i zelimo ga zadrzar ponudit drugi jaci ugovor ako igrac nece da produzi trazit odma zamjenu cak je ne moramo ni dovest odma al tom igracu davat minute samo kad se mora i onda nek ceka godinu i nek ide..

Adukor
Lazic
Duljevic
Milos
Milicevic
Saric
Tatar
Rahmanovic

Svi ovi igraci su bili dovoljno dobri da je SASA MATIC to mogo procjenit. Medjutim nasi im nista nisu nudili kad su imali 1 godinu ugovora vec kad se dodje na 6 mjeseci onda sjedaju za hastal ljudi iskoriste FK SARAJEVO maksimalno i igre naseg kluba promovisu se 6 mjeseci treniraju zaljece povrede i odu za dz zdravi cili veseli a ti FK SARAJEVO ko te ****..

E tome boli, sto niko moj klub nece da zastiti, jer se ide na obraz i postenje nece da svate da igraci su hijene i od 10000 jedan ce ici da bude fer..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jan 2021, 18:02

25 jan 2021, 17:42
Nije to poenta mog posta uopće. Stvar je u tome što si kontradiktoran i derogiraš sam sebe. Pominješ neka imena po temi često, ne znam ima li igrača u ligi koji uradi dobar potez, a da ga nisi pomenuo. Problem je u tome što kad vidim tvoje kritike na račun poteza u klubu, i imena koja pominješ kao zanimljiva, dolazim do zaključka da bi ti bio u stanju da kritikuješ ono što i sam priželjkuješ. Ili se jednostavno ne razumiješ u fudbal.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 jan 2021, 18:06

Ima l onaj navijacki forum Zvezde da se malo procita, neko je to bio ovdje jednom postavljo kad smo ih mogli izvuc u Evropi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 25 jan 2021, 18:10

Vi vjerujete ovoj trol stranici za Kovačevića??????

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2021, 18:11

Vjerujemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 25 jan 2021, 18:13

BordoSarajevo je napisao/la:
25 jan 2021, 18:11
Vjerujemo.
Vidim :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jan 2021, 18:18

Pitar6785 je napisao/la:
25 jan 2021, 18:00
Meni stvarno ova uprava i sd rade dobar posao, al cinimi se kad dovode igrace da im je strategija pregovaracka za zastitu kluba i interesa kluba slaba..

Nije mi jasno zasto se nestavi u ugovor + zasto se nestavi fiksna klauzula, ako na to sve igrac nece da pristane onda, godinu prije isteka ugovora ako taj igrac zadovoljava i dobar je i zelimo ga zadrzar ponudit drugi jaci ugovor ako igrac nece da produzi trazit odma zamjenu cak je ne moramo ni dovest odma al tom igracu davat minute samo kad se mora i onda nek ceka godinu i nek ide..

Adukor
Lazic
Duljevic
Milos
Milicevic
Saric
Tatar
Rahmanovic

Svi ovi igraci su bili dovoljno dobri da je SASA MATIC to mogo procjenit. Medjutim nasi im nista nisu nudili kad su imali 1 godinu ugovora vec kad se dodje na 6 mjeseci onda sjedaju za hastal ljudi iskoriste FK SARAJEVO maksimalno i igre naseg kluba promovisu se 6 mjeseci treniraju zaljece povrede i odu za dz zdravi cili veseli a ti FK SARAJEVO ko te ****..

E tome boli, sto niko moj klub nece da zastiti, jer se ide na obraz i postenje nece da svate da igraci su hijene i od 10000 jedan ce ici da bude fer..
Čime se ti drug baviš u životu? Nije bitno, evo pretpostavimo da si električar. Zamisli da ti dođeš u kuću jednom Monchiju ili Gallianiju, spremaš se da razvedeš struju kao što si uradio 100 puta do sad, i oni te počnu usmjeravat gdje da spojiš koju žicu, pitaju te što tu ide faza a ne nula, što radiš u tim rukavicama a ne drugim, što si ponio ta kliješta a ne druga...?
Bolan, postoje ljudi su plaćeni da prave ugovore i da pregovaraju sa igračima. Ugovori igračima su prema istom šablonu svugdje u svijetu, sportski menadžment je univerzalan, isti su ugovori i u našoj krompir ligi i u Premiershipu (prema istom šablonu, ne doslovno isti). Kako ćemo mi ubacivat neke klauzule neviđene u svijetu fudbala?
Ovo što se sad dešava nama se desi i PSGu, Arsenalu, Milanu, Borussiji... Najbogatiji klubovi svijeta ne mogu zadržat svoje najbolje igrače ako ovim "prahne" da odu. PSG bitnog igrača pošalje na tribine, to je normalna procedura.
I kako znaš da im ranije nije nuđeno produženje ugovora? Prije svega, Tatar je već jednom produžio, kao i Rahmanović. Miličević je tu oko godinu dana. Odigrao tri tekme na proljeće 2020., protiv Tuzle igrao DMFa i bio očajan, ostale dvije dobar. Korona bila, fudbal se nastavio tek u augustu, danas je januar. Kroz ta tri mjeseca aktivnog fudbala se Miličević pokaže kao dobar igrač, i sad je već na pola godine do kraja ugovora. Koji ozbiljan klub nudi produženje ugovora nakon 4-5 utakmica? Miličević je bio mačka u vreći sve do oktobra - novembra, jer ima historiju povreda. Zamisli da su mu u augustu ponudili dvogodišnji ugovor, on se u septembru povrijedi i na kraju imaš novog Saida. Nije niko budala ba, smatrate nesposobnim rukovodstvo kluba koji ima tri trofeja u zadnje dvije sezone, plus 9 ove sezone i godinu bez poraza.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jan 2021, 18:18

Ja Milanovića ne bi slao na posudbe, obzirom da ćemo konstantno imat 6-7+ povreda, bitan nam je svaki igrač, još kad bi eksplodiro, eto pojačanja. Kad se sjetim kakve je igre u Krupi pružao, pa on i Koljić na Grbavici sami kone pobjede. Šteta što se nije pokazao kod nas, dao bi mu još jednu priliku.

Stavljati Zinedina na desetku i očekivat nešto od njeg je suludo nakon ovih partija kod nas a imo je previše vremena da se pokaže.
Na desetci redoslijed igrača po kvalitetu je sljedeći: Sušić, Tatat da zakrpi, Velkiski, Dal, Salčin pa tek onda Zinedin. Dala nisam nikad gledo al vjerujem da je bolji od neozbiljnog Salčina koji se niti planira koristit na desetci. Od Zinedina ne može bit lošiji i da se potrudi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 25 jan 2021, 18:19

Pozz raja, dugo pratim forum, pa reko da i ja napravim profil. :D

Nadam se da cemo uskoro dovesti nekog dobrog napadaca.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 jan 2021, 18:23

BijeliBordo1946 je napisao/la:
25 jan 2021, 18:19
Pozz raja, dugo pratim forum, pa reko da i ja napravim profil. :D

Nadam se da cemo uskoro dovesti nekog dobrog napadaca.
:salut:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 25 jan 2021, 18:25

Samo ovim putem da pozdravim navijace Fks koji nas komentarisu po viber grupama, slob se prijavite na forum, ne grizemo :)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: samoFKS i 57 gostiju.