Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.jacky09 je napisao/la:Zašto bi uzimali otpatke tog smješnog kluba?L_blancos je napisao/la:Neznam sta ce vam taj polovnjak..anton 1983 je napisao/la:Luis Gustavo će dobiti broj 30.
Bolje da ste trazili od nas Lass-a il Momu ..
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
To si ti rekao.L_blancos je napisao/la: Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.
...što je više lome to je volim jače...
- bayern4ever
- Kontakt:
Cujem Bayo se upasno ukljucio oko Dzeke, sad jesu li to samo spekulacije ili tu stvarno ima necega .Rummeninge kaze da nece dovoditi vise pojacanja .. Vidjet cemo.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- anton 1983
- Kontakt:
jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..anton 1983 je napisao/la:jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Zamisli da vam igra u sredini jedan Javi Martinez.. gdje bi vam bio kraj
- bayern4ever
- Kontakt:
Jbg buraz , valjda ce i uprava skontati da nekad nemoze Bayern dati vise nego sto moze primiti zbog odbrane, ali sada gledam pozitivnije na taje problem jer ce da igraju Breno i Badstuber na stoperskim pozicijamaL_blancos je napisao/la:Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Zamisli da vam igra u sredini jedan Javi Martinez.. gdje bi vam bio kraj![]()
imate sjajnu ekipu osim odbrane gdje jedino valjaju Badstuber i Lahm..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- anton 1983
- Kontakt:
A sad da ti ja kažem jednu pametnu.L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
Marcelo i Higuain SU BILI smeća od igrača i nekome poput tebe također nije bilo jasTno kako su oni igrali u Realu. A sada oni su vam zvijezde i nemožete si zamisliti tim bez njih...jel shvataš sad? nemožeš dovesti samo igrače koji koštaju 25 + miljona eura i da odmah budu zvijer. neki to postanu kada pređu u veči klub, na veću razinu, samo je pitanje da li su dovoljno dobri da naprave taj iskorak. A ako pratiš Hoffenheim onda mi nije jasTno da ti nevidiš koja je zvijer od igrača Luis Gustavo?!?!??!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..anton 1983 je napisao/la:A sad da ti ja kažem jednu pametnu.L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
Marcelo i Higuain SU BILI smeća od igrača i nekome poput tebe također nije bilo jasTno kako su oni igrali u Realu. A sada oni su vam zvijezde i nemožete si zamisliti tim bez njih...jel shvataš sad? nemožeš dovesti samo igrače koji koštaju 25 + miljona eura i da odmah budu zvijer. neki to postanu kada pređu u veči klub, na veću razinu, samo je pitanje da li su dovoljno dobri da naprave taj iskorak. A ako pratiš Hoffenheim onda mi nije jasTno da ti nevidiš koja je zvijer od igrača Luis Gustavo?!?!??!
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Nije se tek tako moglo forsirat, tesko da bi bili ono sto jesu sad,
A forsiranjem mladjih i ne afirmisanih igraca te moze kostat ..
Samo cu ti rec Rafael - prosle sezone protiv vas u LP..
Gustavo je dobar, al on je igrac za timove poput Tottenham, Roma, At. Madrid..
Al eto, nek bude da grijesim..
- anton 1983
- Kontakt:
Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poantaL_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Al eto, nek bude da grijesim..
Luis Gustavo je jedan od najboljih OBRAMBENIH igrača u ligi
Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,anton 1983 je napisao/la:Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poantaL_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Al eto, nek bude da grijesim..![]()
Luis Gustavo je jedan od najboljih OBRAMBENIH igrača u ligi
I on je doveden sa Marcelom i Higuainom..
Gago je odma igrao i gdje je sad ??
Nije tesko za Ligu, a LP .. Tamo su ipak ozbiljniji protivnici..
Al , ajde.. Sretno mu
- anton 1983
- Kontakt:
Navedi ti primjer koji god oćeš, ali nemoj odmah uzeti onaj najgori za PRAVI primjer. S tim da je razlika d aje Gustavo već neko i nešto u BUNDESLIGI za razliku od svih ovih igrača Reala koje si ti naveo jer su oni došli iz JA...L_blancos je napisao/la: Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,
I on je doveden sa Marcelom i Higuainom..
Gago je odma igrao i gdje je sad ??
Nije tesko za Ligu, a LP .. Tamo su ipak ozbiljniji protivnici..
Al , ajde.. Sretno mu
- roy_makaay
- Kontakt:

Slika koja ulijeva nadu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Vec sad je daleko ispred svihroy_makaay je napisao/la:
Slika koja ulijeva nadu.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.
Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic
Butt,Sattelmaier,Kraft,Breno,Braafheid,Van Buyten,Contento,Haas,Ottl,Bommel,Pranjic
Butt- sasvim solidno brani, nekoliko nas je puta izvuko i donio nam pobjedu ili eventualno bod, zato bih nejga ostavio ako nista do kraja sezoneFC BAYERN je napisao/la:Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.
Sattelmaier-ovo je neka nada od golmana pa et neka ga nek brani za B tim
Kraf- mali ima potencijala, zato jos uvijek ne treba dovest Neuera, jer kad bude Butko branio i Kraft ce dobijat prilike pa da vidimo kakav je on potencijal, ko zna mozda je on novi Kahn
Breno-21 God, jak u duelima jak u skok igri, sasvim solidan na zemlji, zna da se nosi sa pritiskom i nakon ovih priprem mislim da ce biti odlican.
Braafheid,Van Buyten-ovu dvojci dat Želji nek Amra pokusa napravit od njih igrace...
Contento-20 god, brz ima sjajnu lijevicu, prodoran sljedece godine to je novi Clishy
Hass-kloc, on je za Btima ipak
Ottl- neka ga do kraja sezone i onda uzet milioncic za njeg
Bommel i Pranje- oni vise ne mogu pomoci ovom klubu, jedino ako ove pripreme ne napave nesto od njih
I ja bi volio vidjet Hummelsa, prejka stoper, mlad, i osim toga sto bi nama pomogo, oslabio bi znacajno Dortmund pa cak i maloh Hoevedesa isti slucaj ...
Razumijes ti mene burazere moj 
Apsolutno se slazem no dok traje ovaj prelazni rok ima nade bar za jos neko pojacanje iako je Karl-Hanjc rekao da s Gustavom zavrsen i prelazni rok za Bayern..FC BAYERN je napisao/la:Znaci to je to, doveli smo jednog igraca i to bi bilo to, nista od golmana, nista od beka, nista od stopera, doveli smo jednog igraca za 15 miliona eura, i to je navodno i previse sto su potrosili, a samo koliko su zaradili sezone 2010, i 15 im miliona previse, nazalost ovo nije ni B od onog nekadasnjeg Bayerna to moraju priznati svi a pogotovo mi navijaci Bayerna, nista od Bundes lige ove sezone, sto se tice LP cisto sumljam da mozemo nesto postici sa ovim kadrom, istina prosle sezone smo dogurali daleko ali cisto sumljam da to mozemo ponoviti.Ne kazem da trebamo trositi kao City ili Real, ali ako je jednom Bayernu 15 miliona puno koji u sezoni zaradi nekoliko stotina miliona, koji je u TOP10 najbogatih klubova onda stvarno ne znam.Stvarno se bojim kada pocne sezona sa ovakvom odbranom jedan ce nam Werder biti strasan protivnik a da ne spominjem Arsenal,Barcelonu,Chelsea,Milan itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Govorio je Bayern i prije da nema pojačanja pa su ona iznenada stizala.Ako se otvori prostor vrlo je moguće da će Bayern dovesti još jedno pojačanje, ali ja sam sa kadrom zadovoljan.U odnosu na prošlu godinu mi imamo Brena,Kroosa i Gustava.Reklo bi se jači nego prošle godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
A evo kako je Badstuber nacrtao Schweinija

Malo se iskazalo likovnog talenta
A haman da je Murinjo zainteresovan da kupi Klosea, jer mu treba zamjena za Higuaina

Malo se iskazalo likovnog talenta
A haman da je Murinjo zainteresovan da kupi Klosea, jer mu treba zamjena za Higuaina
Sent from my Philips Smart TV.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Evo i Gustava.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Opet prica oko Dzeke kazu da je Bayo ponudio 30 miliona eura za njega,al tek na kraju sezone da dodje.
Sta mislite vi o ovoj mogucnosti
Sta mislite vi o ovoj mogucnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.