Indianac je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:09Kako ti se svidja ova vasa presjednica? Meni ljepsi od vesne zmijanac.
Yebo bi ja ono nakon flase rakije brlje![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Indianac je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:09Kako ti se svidja ova vasa presjednica? Meni ljepsi od vesne zmijanac.
Yebo bi ja ono nakon flase rakije brlje![]()
![]()
Pa pogledaj Turski TM druze kakve veze Zuka ima sa njima bzs hahahaHHHa1921boy je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:31Mislim na Zukanovića,to što ti ne kontaš druga stvarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:17Ovi iza ćoška vrebaju da za neki svoj jad okrive savez, Vicu, koronu ili pitareštaš brate i u Turskoj imamo naše koji uređuju transfermarkt
![]()
![]()
Hahahah. Znam ja da ti na njega misliš glupko. Samo što ne znaš da je ono postavio turski admin transfermarkta.1921boy je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:31Mislim na Zukanovića,to što ti ne kontaš druga stvarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:17Ovi iza ćoška vrebaju da za neki svoj jad okrive savez, Vicu, koronu ili pitareštaš brate i u Turskoj imamo naše koji uređuju transfermarkt
![]()
![]()
Pa kad pogledaš tu je negdje cifra.
jbga a ti zato pjenis po forumu hahahahahahahaSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:35zukanovic lokalni djecak iz srebrenika i potrcko admira husarica mislim da je sada vec napunio i 18
inace sjecam ga se prije par godina kada mu je pisao hvalospjeve na facebook profilu od dragi profesore do najbolji menadžeru, koristi nalog Husariceve agencije pa štanca vrijednosti igraca i sve ostalo na tm-u
Ma prati samo registruju se sad jer se nesto desava u zelji i cim vide da je to lose od blama ugase acc i cekaju bolja vremena da se opet jave da nam nesto napisu politika celave ublehe i Amarovih botovaAduka87 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:44jbga a ti zato pjenis po forumu hahahahahahahaSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:35zukanovic lokalni djecak iz srebrenika i potrcko admira husarica mislim da je sada vec napunio i 18
inace sjecam ga se prije par godina kada mu je pisao hvalospjeve na facebook profilu od dragi profesore do najbolji menadžeru, koristi nalog Husariceve agencije pa štanca vrijednosti igraca i sve ostalo na tm-u
Fali ti još jedno S da bi bilo SSSR, ko što ovom sa nikom Indianac fali j da bi bio Indijanac
Ne treba trece S, ti si odlucio da budes samo sovjetski savez,ali nisi socijalistički orijentisan jer vise niste radnicki klub,tako da bi trece S moglo odavati pocast novom Predsjedniku (Samiraga),a dva kulta ličnosti nemere nikako, jedan je Babuka ipak...
Ljudi smo nismo pitari,tu smo i kad je dobro i kad je lošezagor1987 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:47Ma prati samo registruju se sad jer se nesto desava u zelji i cim vide da je to lose od blama ugase acc i cekaju bolja vremena da se opet jave da nam nesto napisu politika celave ublehe i Amarovih botovaAduka87 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:44jbga a ti zato pjenis po forumu hahahahahahahaSSR je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:35zukanovic lokalni djecak iz srebrenika i potrcko admira husarica mislim da je sada vec napunio i 18
Hahaha pa jel mi mijenjamo nikove ili vi? Kod nas sve isti nikovi dok kod vas nije covjek u stanju da vas pohvata krenuvsi od tebe pa nadalje.1921boy je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:56Ljudi smo nismo pitari,tu smo i kad je dobro i kad je loše![]()
Ja sam od prvog dana na ovom forumu pod ovim nickom,to da li neko mijenja,pravi dva accounta pa se sam sa sobom dopisuje to me ne zanima
Zagore smiruj ovog svog chica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.