FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li novi dobijaju kakvu fin. Pomoc????
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:53Imamo jednog ljubitelja gadgeta, pa ako hoces proslijedit cemo ti ga u pp
Slagat cete se

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Druze prestani da nam kacis sran.ja s ove stranice, vec nekoliko puta nam plasiras ovu debilanu

1946~
Ne znam ti ja oko toga tek sam instaliro Prozore 10JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:53Imamo jednog ljubitelja gadgeta, pa ako hoces proslijedit cemo ti ga u pp
Slagat cete se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva je ovo pozitiva na temi Pichici, a ovamo se raspadamo na sve strane..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj lošeg photoshopa, mog'o si Adukorovo tijelo stavit jbt. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izgleda Vukuša bio na plaži s peškirom preko glave. Baš se ne primjeti kontrast..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I ja sam novi, ima li neko da voli pse ili ti ga kerove, da razmjenjujemo iskustva :awi:
❤

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Drago mi je da je Vukusic podpisao dobar je igracAlfredNobel je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:59Izgleda Vukuša bio na plaži s peškirom preko glave. Baš se ne primjeti kontrast..
Za sve vas Husref Musemic je Sarajevo
Ove sprdacine sa fotoopom i objavljivanje postova sa stranica kojima admin nema i ne posjeduje licnu kartu su za banovanja.
Za to se obrati kolegi farisu ovo je njegovo remek djelo. Kaze mrsko mu bilo da se potrudi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Odakle siti?
Za sve vas Husref Musemic je Sarajevo
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ovaj bi se odma' tuko, sta je ovo braco mila...
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Vidim to moderno ovdje, pa da ne ispadnem papak

Hahahahahahahaha eo necu vise <3ThrillerHz je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:53Druze prestani da nam kacis sran.ja s ove stranice, vec nekoliko puta nam plasiras ovu debilanu![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Evander, HyperOS, kogmagie46, riki46, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Tarapi i 99 gostiju.