Ja koliko znam "kešoljubovi analni planinari" nisu nacija ni narod, tako da nisam nikoga ni mogao uvrijediti na toj osnovi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:46Mislim da je vrijeđanje drugih naroda, manjina i etiketiranje bilo koje populacije, kažnjivo. Piše to negdje u uslovima korištenja, ako se ne varam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 16:56Post prijavljen u rekordnom roku. Jedine dvije skupine na dunjaluku, koje vrijeđa istina, su srbi i kešoljubovi analni planinari![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat, koliko bi vi bili zadovoljni da nam Čataković dođe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iskreno, ja i ne bas, igrači koje bi ja volio vidjeti u dresu a spominjali su se; Irfan Hadzic, Goran Zakaric i Antolić
12. igrač kluba iz Titove 38b
Nije nikada dobio pravu priliku, stasao je u dobrog igraca i vjerujem da bi bio dobar izbor.
Amer Dupovac!
Bolji je Hamza od ovog Irfana za klasu
Ja bi. Čataković je dobar i drugačiji napadač od ovih teškaša što imamo. Zna igrat lopte i agilan je. Ali iskreno volio bi još jednog klasnog golgetera kao prvog špica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno gledajuci, top spic, idalje dosta mlad, moglo bi se i zaraditi na njemu..Svakako da bi mi svi voljeli Vukusica, Maglicu, Beqiraja i slicne igrace, ali nije to uvijek tako lako dovesti..Vjerujem da ako bi naletio neki igrac koji ima zapazen CV, a odgovara nasim uslovima, da cemo ga dovesti..Takav je bio slucaj i proslih rokova(ponajvise zima)...Zimski rok 18/19 Lazica doveli, realno veoma fin CV, 19/20 Tino pred sami kraj roka..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Goran Zakarić, još uvijek nije otpao, a iskreno Irfan Hadžić nije toliko dobar koliko se ovdje piše, šta više mišljenja sam da su tu negdje on i Hamza, s tim još da je Hamza mlađi, izdanak naše akademije, nekako više bih volio da Hamza dođe
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Čataković je u prvenstvu Slovačke dao 24 gola iz igre za 3,5 sezone.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 jan 2021, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Za 24 gola vise od Handzica znaciHistoricar je napisao/la: ↑25 jan 2021, 20:34Čataković je u prvenstvu Slovačke dao 24 gola iz igre za 3,5 sezone.
PSPHM
Ja bi volio samo da dokazem da sam insajder naMbr van
Inace mislim da bi bio odlicno pojacanje

Inace mislim da bi bio odlicno pojacanje

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Hamza je 5x bolji od Hareta i Irfana jos ima bh pasos
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Koliko ti je trebalo da to smislis?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sad kad SportC objavi ovog hahahahahaaZoran28 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 20:40https://www.transfermarkt.com/gabriel-d ... ler/340073
A tek ovaj sta bi radio opaaaaaaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odlican kao back up solucija. Koliko god ga mi voljeli jer je nas izdanak, nisam siguran da bi cinio razliku u napadu, a sto je nama realno i potrebno, narocito za evropske utakmice. Ja bih ga volio vidjeti recimo iza nekoga kao Hadzic, Vukusic ili Obradovic, pa da kroz 1 - 2 godine upravo on bude udarna igla u napadu i odigra sezonu nakon koje bi ga ponovno dobro unovcili.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, N3R3D, napoleon72, relativizam, rimljanin90, SHZ82 i 56 gostiju.