Ma logika da nece reci za igraca kojeg zasptupa,da pojma nemabraco je napisao/la: ↑25 jan 2021, 17:19Vidim ovo za Čelikovića i zadnjeg veznog. Jučer sam pisao da može 3 pozicije pokriti. Stvarno mu ta pozicija zadnjeg veznog nije toliko strana jer ga se uvijek opisivalo kao igrača koje te 2 pozicije pokriva tako da možda i može dati tu ruke. S obzirom da je sad i u Slovačkoj beka igrao nekoliko utakmica možda stvarno ima tehniku da može i prema naprijed nešto dati. Ali eto sačekao bih da vidimo njegove tehničke i motoričke spobosbnosti za zadnjeg veznog, valjda nije onaj old school zadnji vezni od 1,90 koji udara ala Ćulum. Ima i opis njegove partije protiv Veleža dok je za Zrinjski igrao:
Uglavnom stvarno ne znam zašto nije uspio jer su najavljivali kao top talenta. Prije par godina mu je bio menadžer Zoran Samardžija (ne znam jel' i dalje) i dao je izjavu da su treneri iz Barcine B ekipe bili zadovoljni onim što su vidjeli od Jasmina. Sad da li je to stvarno slučaj ili klasično menadžersko napuhavanja igrače...Bio je i kapiten mlađih selekcija naše repke.Jasmin Čeliković (Zrinjski) debitovao za Plemiće u mostarskom derbiju i pokazao da može biti kvalitetno odbrambeno rješenje u timu Harija Vukasa. Krasi ga dobra tehnika i pregled igre, te bi mogao donijeti dodatnu dimenziju u fazi gradnje napada iz posljednje linije.
U Rijeci mu je godišnja plata 36.000 eura pa je dobro što Rijeka pokriva čitavu platu Jasmina dok je kod nas na posudbi.![]()

Mada ovaj bi nama bio pojacanje ,i to bas