Ljevicom, kretanjem, tehnikom itd, podsjeća na onog Komazeca iz 2013. Hamza je all-rounder, špic koji vrši pritisak na štopere, dribla, šuta, probija, trči... Za ovu ligu je klasa, nije stranac, plus opet možemo zaradit na njemu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bio bih zadovoljan da Hamza dođe kao 1. napadač. Do ljeta bi mogli vidjeti da li nam je dovoljan za Evropu i onda eventualno dovoditi još jednog špica.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Cekaju da Morto iznese baklavu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dodjite opet gosti, nemojte gledat ko je zadnji bio.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Isto mislim.skoroalen je napisao/la: ↑25 jan 2021, 21:25Ljevicom, kretanjem, tehnikom itd, podsjeća na onog Komazeca iz 2013. Hamza je all-rounder, špic koji vrši pritisak na štopere, dribla, šuta, probija, trči... Za ovu ligu je klasa, nije stranac, plus opet možemo zaradit na njemu.
Od kad je otišao standardan je u mnogo boljoj ligi od naše, zabija golove redovno i to raznovrsno. Opasan i u 16 i van 16, svakako bi bio pojačanje.
A i naš je, uklopio bi se odmah.
Pas koji laje zvizdi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne tako davno, svi su ovdje pisali kako smo se olako, odrekli Hamze. Ako je istina da dolazi, evo im radosti.skoroalen je napisao/la: ↑25 jan 2021, 21:25Ljevicom, kretanjem, tehnikom itd, podsjeća na onog Komazeca iz 2013. Hamza je all-rounder, špic koji vrši pritisak na štopere, dribla, šuta, probija, trči... Za ovu ligu je klasa, nije stranac, plus opet možemo zaradit na njemu.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pas koji laje nije dobro kuhanPantelija je napisao/la: ↑25 jan 2021, 21:29Pas koji laje zvizdi?
PSPHM
Kakav je ovaj Morto,sto nisi tako pitao, je li Adukor ili Fanimo za nas...?
Bojao se podrske...
Bojao se podrske...
Izgleda da imamo bijeli dim iz Ferhadije 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dugo smo ga i čekali

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pas se oblizuje, ne laje. Bar ovaj na slici.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 21:31Pas koji laje nije dobro kuhan

Zna li neko slucajno da li su i kako prosli protesti protiv Abramovica u Londonu zbog otkaza legende Lamparda?
Valjda dovodimo za prvih 11 hehheehheheheheheAhmoveliki je napisao/la: ↑25 jan 2021, 20:54Hare se "vrati" pa se ti izrodi... hehheehhehehehehe nista se nne sekiraj nece bolan niko doc... bratovo ti je mjesto neupitno![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prije sam bio za Hadžića, ali uredu je i Hamza 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, Hajdeee, napoleon72, riki46, rimljanin90, Rodman, zagorski i 69 gostiju.