Znas o cemu govorim, nemoj se glupirat ozbiljan si covjekbombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2021, 22:54E čuj hvala im za vjeru![]()
![]()
Pa valjda vjeru imaš u sebi ... Šta se njima zahvaljuješ ?
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Znaci Cherokee indijanac iz Amerike kada dodje u London osjeca se kao kod kuce jer americki gradovi nisu postojali dok Britanci nisu dosli i okupirali?
Sta ocekujes od naroda koji gore negdje u Krajini slavi pobjedu turske vojske nad bosanskom
Bgm Epi ti ko da nisi dijasporac. Fenomen.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
E jbte jeste nasrali temu sa svim i svacim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Haj ba pustite lika ako mu je draga Turska vec smo znali da je poglup.
Ima jos ljudi u Bih kojima je draga,ima nas kojima nije.
Ima jos ljudi u Bih kojima je draga,ima nas kojima nije.
Koja pobjeda?Kada?
Pozdravljaju i tebe krajisnici.
Dan tmuran ja mahmuran
Meni nit je Turska draga, niti Turci, Bosnjak sam, ali volim Istanbul.
Sta je tu problem? Pa i za Musu, cak i da voli Turke na taj nacin kako vi smatrate.
Sta je tu problem? Pa i za Musu, cak i da voli Turke na taj nacin kako vi smatrate.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste vi optereceni u zivotu. Kad vam neko od 22 godine toliko smeta i toliko ga ismijavate..a da pritom vam nije ni 1 sekunde uvrijedio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Normalno da osjeca bliskost jer su u pitanju muslimani kao i on sam, a Sarajevo i Istanbul puni dzamija, ezana, pokrivenih zena, vjernika koji hrle da odu u dzamiju u dzemat - itekakve slicnosti.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Po svemu što sam imao prilike upratiti u vezi Muse on mi djeluje kao tipični primjerak SDA balvana tako da me ne čudi ovako nešto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije Musa zivio u Sarajevu vec u Teheranu 
Teheran je velegrad. Kultura, hrana, arhitektura, a zene su posebna prica. 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nadam se veceras minutazi, ako bi dobio 10 minuta, ja bi bio zadovoljan za pocetak.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Zar ne zasluzuje BAN ovako vrijedjanje turskog naroda? Mozemo ih voliti ili ne ali je debilno neki narod označiti kao naroda sa poganim genom! Širenje mržnje i predrsuda.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jan 2021, 22:37Dakle, ako si prcvajz trebas po automatizmu svoj nacionalni identitet naguzit svakoj zemlji kojoj se digne ku.rac na isti? Hvala im za kebap i cinjenicu da nam nisu napakovali svoj pogani gen kao komsijama, za sve ostalo.
Takodje se širi mit da su Turci bili neki silovatelji i barbari koji su ostavili svoje gene nad potlačenim narodima, ali srećom razvila se nauka
koja se zove genetička geonologija i koja pokazuje da ni 3% nema "turskih gena" na ovim prostorima. Padaju mitovi o Turcima kao silovateljima.
Da se razumijemo jesu okupatori, ali su i narod kao i svi mi i ne zaslužuju da se vrijedjju zbog sopstvenih frustracija.
Nije ni čudo sto uz Crnogorce imamo najmanji kolektivni IQ u regiji po zadnjim rezultatima kad vidim kako lupetaju pojedinici!
@BIHpatriota, druze jesi li cuo ti za "prvu bracnu noc"? Ne postoji poganiji i gori narod od Turaka, to ce ti reci 90% ljudi koji su imali kontakt s njima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.