Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sigurno nisu smjenili Husrefa, isplatili mu 120 000KM ni za sta, a da nisu vec imali plan.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:49Moje misljenje je da su tada uradili dobar prelazni rok radi ogromnog pritiska, pošto je bila velika negativa prema upravi. Pa i ovdje se pisalo da je velika negativa i da se mora dobro pojacati da se osvoji titula.
Ima Celo zaduzen za to ne treba se sikirati,samo kad Nam digne ruke od svega bice kukanja,onda branite celu opet sto prodaje najbolje nase igrace po 300 hiljada €,a talenti samo pristizu u klub,napadaca nemas u akademiji koji ce uskociti u prvi tim kad zagusti ko sad sa Handzetom i kaze dobro se radi,zadnji mladi igrac koji je dosao u klub da moze u prvi tim je kovacevic haman prije 5 god itd,itd al haj,nego jel vinko trazio Hamzu ili je Emir predlozio sta se prica?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:41Nista, sto se mene tice mogu ja ovdje okupit raju pa sutra da opet otjeramo Husrefa iz TC, ako ce nam garantovat pojacanja.
A ti kad hoces pisat negativno odvadi malo. Sto bi Nam digo ruke. Losa ti ta retorika. Smeta vam sto klub radi kako radi i vas par nista pozitivno ali bas nista pozitivno niste napisali nego samo cekate da uletite s necim negativnim. A pritom je iza nas najbolja polusezona u historiji kluba. I opet samo negativno. Idi brate u Minhen preseli se i gledaj s merakom kako Hasan hendla s pojacanjimaSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:57Ima Celo zaduzen za to ne treba se sikirati,samo kad Nam digne ruke od svega bice kukanja,onda branite celu opet sto prodaje najbolje nase igrace po 300 hiljada €,a talenti samo pristizu u klub,napadaca nemas u akademiji koji ce uskociti u prvi tim kad zagusti ko sad sa Handzetom i kaze dobro se radi,zadnji mladi igrac koji je dosao u klub da moze u prvi tim je kovacevic haman prije 5 god itd,itd al haj,nego jel vinko trazio Hamzu ili je Emir predlozio sta se prica?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:41Nista, sto se mene tice mogu ja ovdje okupit raju pa sutra da opet otjeramo Husrefa iz TC, ako ce nam garantovat pojacanja.
Pa mislim da ipak osluškuju puls navijaca i da im nije svejedno kako navijaci reaguju. Pa sve promjene su dolazile iz nekog nezadovoljstva. Kusturica, Selimović, ibrakovic, jesic, ihtijarevic, i neki iz uprave itd odlazili su zbog tog nekog pritiska, Nije ih Tan i Nam smjenjivao vecina sama odlazila. Poslije tih odlazaka uvijek je bio dobar prelazni rok, sto znaci da ipak ima uticaja kakvo je raspoloženje oko kluba.Evander je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:53Sigurno nisu smjenili Husrefa, isplatili mu 120 000KM ni za sta, a da nisu vec imali plan.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:49Moje misljenje je da su tada uradili dobar prelazni rok radi ogromnog pritiska, pošto je bila velika negativa prema upravi. Pa i ovdje se pisalo da je velika negativa i da se mora dobro pojacati da se osvoji titula.
Pritom, onaj ko odobrava sredstva, zaista mislis da ga je briga sta misli 300-400 navijaca?
Dzaba im objasnjavas druze, ne zele oni to da shvate...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:57Ima Celo zaduzen za to ne treba se sikirati,samo kad Nam digne ruke od svega bice kukanja,onda branite celu opet sto prodaje najbolje nase igrace po 300 hiljada €,a talenti samo pristizu u klub,napadaca nemas u akademiji koji ce uskociti u prvi tim kad zagusti ko sad sa Handzetom i kaze dobro se radi,zadnji mladi igrac koji je dosao u klub da moze u prvi tim je kovacevic haman prije 5 god itd,itd al haj,nego jel vinko trazio Hamzu ili je Emir predlozio sta se prica?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:41Nista, sto se mene tice mogu ja ovdje okupit raju pa sutra da opet otjeramo Husrefa iz TC, ako ce nam garantovat pojacanja.
To je to, sve rečeno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:57Ima Celo zaduzen za to ne treba se sikirati,samo kad Nam digne ruke od svega bice kukanja,onda branite celu opet sto prodaje najbolje nase igrace po 300 hiljada €,a talenti samo pristizu u klub,napadaca nemas u akademiji koji ce uskociti u prvi tim kad zagusti ko sad sa Handzetom i kaze dobro se radi,zadnji mladi igrac koji je dosao u klub da moze u prvi tim je kovacevic haman prije 5 god itd,itd al haj,nego jel vinko trazio Hamzu ili je Emir predlozio sta se prica?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:41Nista, sto se mene tice mogu ja ovdje okupit raju pa sutra da opet otjeramo Husrefa iz TC, ako ce nam garantovat pojacanja.
Najbolja polusezona poslije koje prodajes najbolje igrace,svi znamo da su transferi i ta strana najbolja da klub zaradi jel tako? Svi znamo da je dosta klubova postalo to sto jeste preko dobre transfer politike,e sad da li bi ti vjecno samo ulagao u nesto a da pritom ides samo u minus?kad moras svake godine pogurati sa par miliona da bi opstao,a prodas najboljeg igraca za 300 hiljada €,a ne dovedes ni jednog talenta direktno za prvi tim od 2015 god,koliko puta je ponovljeno da moramo postati samoodrziv klub,od Tana,Nama itd,a ja kako vidim mi nismo ni blizu toga,evo Kurdic primjer, istice mu ugovor 2022,a doveden adukor kao stoper,kojeg nit mozes prodati ni nista,al da ne duzim dalje bice to sve ok.feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:00A ti kad hoces pisat negativno odvadi malo. Sto bi Nam digo ruke. Losa ti ta retorika. Smeta vam sto klub radi kako radi i vas par nista pozitivno ali bas nista pozitivno niste napisali nego samo cekate da uletite s necim negativnim. A pritom je iza nas najbolja polusezona u historiji kluba. I opet samo negativno. Idi brate u Minhen preseli se i gledaj s merakom kako Hasan hendla s pojacanjimaSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:57Ima Celo zaduzen za to ne treba se sikirati,samo kad Nam digne ruke od svega bice kukanja,onda branite celu opet sto prodaje najbolje nase igrace po 300 hiljada €,a talenti samo pristizu u klub,napadaca nemas u akademiji koji ce uskociti u prvi tim kad zagusti ko sad sa Handzetom i kaze dobro se radi,zadnji mladi igrac koji je dosao u klub da moze u prvi tim je kovacevic haman prije 5 god itd,itd al haj,nego jel vinko trazio Hamzu ili je Emir predlozio sta se prica?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:41Nista, sto se mene tice mogu ja ovdje okupit raju pa sutra da opet otjeramo Husrefa iz TC, ako ce nam garantovat pojacanja.
Ne glupiraj se i ne pravi nikoga ovdje budalom. Otisli ste jer vam je doticni iznad kluba. Nikakav vi pritisak za pojacanja niste vrsli, nego ste jedino pokusali izvraiti pritisak da se doticni vrati na tenersku poziciju, a da svi iz uprave odu. Kad vam to nije uspjelo, pljuvali ste i lajalo sve do juna kad smo postali prvaci. Trenutno sutite jer imamo predobar niz, cim bude kakav krizni period izmigoljit ce vas vecina iz rupa.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 00:31Nije, bila je velika negativa prema upravi. Gorilo pod nogama i onda su odradili vrhunski prelazni rok, pogodili s Vinkom. Titula godina bez poraza, dobre igre u europi pokazuju da su vukli dobre poteze. Al zbog ogromnog pritiska su odrešili kesu i doveli top igrace,nije tako bilo?
Jos je ovo tanko, tek krenulo o husrefu, znaci niste dosli ni do dzeke. Cujemo se za sat-dva kad dodjete do prelaznog rokaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:20Nek’ si i ti jednom prisutan za vrijeme svadje, pa makar![]()
Moze se to i ubrzat, sve zavisi koliko si spreman platiti da se krvisholyman je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:22Jos je ovo tanko, tek krenulo o husrefu, znaci niste dosli ni do dzeke. Cujemo se za sat-dva kad dodjete do prelaznog rokaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:20Nek’ si i ti jednom prisutan za vrijeme svadje, pa makar![]()
Nacuo je negdje vrsne epitete gnjida i hinja pa to vrti evo ima 4 mjeseca, nekad bilo zanimljivo sad smor haos
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72, rimljanin90 i 47 gostiju.