Opet je to velika cifra. Otprilike 4-5 miliona?MortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:01Prema posljednjem izvještaju investitor pokrije otprilike pola budžeta.zagorski je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:23Mora se nesto popraviti na polju samoodrzivosti i samofinansiranja kluba. Mislim da je u tom smislu akademija prioritet i broj 1. Vjerovatno su to u klubu ozbiljno shvatili i vjerujem da je dolazak ovog Italijana jedan od koraka u tom pravcu. Mi bi trebali svake godine da kroz prodaju igraca obezbijedimo bar pola budzeta, kako to radi vecina klubova sa ovih prostora.
Dalje, marketing, sponzorstva, clanstvo, fan shop sve se to mora i treba poboljsati. I mi navijaci u tom dijelu zaista moze puno uciniti.
Pa nece niko u nedogled upumpavati svoja sredstva i krpiti na taj nacin vise od 80% budzeta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aferim husrefe. Iako si nas izjebo, ugradio si takav kompleks forumskoj brigadi da te i poslije 14 mjeseci spominju i to oni koji te najmanje vole.
Oni koji te podrzavaju nikada prvi nisu zapoceli raspravu. Cast mi je bila upoznati te.
Oni koji te podrzavaju nikada prvi nisu zapoceli raspravu. Cast mi je bila upoznati te.
NEMA NAZAD
Navijaci lika i djela : Lako je ovima s tudjim parama, nismo samoodrzivi, ne znaju donijeti lovu u klub...
Prodas igraca.
Navijaci lika i djela: Uaa odose najbolji igraci, Uprava napolje, uaaa sve rasprodase...
P.S. Nece Nam nigdje, to su zelje kona, dusmanan i mahaca zastavama...ali malo nerealne
Prodas igraca.
Navijaci lika i djela: Uaa odose najbolji igraci, Uprava napolje, uaaa sve rasprodase...
P.S. Nece Nam nigdje, to su zelje kona, dusmanan i mahaca zastavama...ali malo nerealne

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dobro vas je ba vise sa tim raspravama istim, debili forumski
-
- Kontakt:
Jeste vidjeli novu vozilicu od Krste
- feniksptica
- Kontakt:
E dobio otkaz i sve ok, poraz u derbiju. Bilo je ljutnje al nije bio ovakav odnos prema njemu. To je stvorio gostujuci u emisijama i govoreci protiv ljudi u klubu pa samim tim i samog kluba. Dodatno pogorsanje stanja bilo su protesti. Svako zna da su to razlozi. Da se posle otkaza sve zavrsilo u miru niceg od ovog ne bi bilo. Logicno da ce se braniti uprava pod kojom klub osvaja dvije titule zaredom.. na putu je prema trecoj, ne znam cemu ismijavanje kad neko brani nesto sto nas klub cini najboljim u ligi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da iz godine u godinu rastemo, i da će se vremenom ta cifra investitora smanjivati.zagorski je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:34Opet je to velika cifra. Otprilike 4-5 miliona?MortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:01Prema posljednjem izvještaju investitor pokrije otprilike pola budžeta.zagorski je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:23Mora se nesto popraviti na polju samoodrzivosti i samofinansiranja kluba. Mislim da je u tom smislu akademija prioritet i broj 1. Vjerovatno su to u klubu ozbiljno shvatili i vjerujem da je dolazak ovog Italijana jedan od koraka u tom pravcu. Mi bi trebali svake godine da kroz prodaju igraca obezbijedimo bar pola budzeta, kako to radi vecina klubova sa ovih prostora.
Dalje, marketing, sponzorstva, clanstvo, fan shop sve se to mora i treba poboljsati. I mi navijaci u tom dijelu zaista moze puno uciniti.
Pa nece niko u nedogled upumpavati svoja sredstva i krpiti na taj nacin vise od 80% budzeta.
Osvajanjem titule i igrama u kvalifikacijama LS, a posle EL zaradit ćemo vise novca nego prošle godine. Tek sad treba da očekujemo milionske transfere prodajom mladih igrača posebno Djokanovica,Kovacevica Pidre,Salcina.
Ja ne vidim klub u državi u bilo kojem sportu da može i približno toliko novca zaraditi.
Samo ovako treba nastaviti nadam se da ove godine proigra Varesanovic, Mustedanagic,posebno sad odlaskom Rahmanovica i da budu nove okosnica za budućnost kluba na kojim bi mogli dobro zaraditi .
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 jan 2021, 08:51, ukupno mijenjano 4 puta.
I meni je pao u ocima dok je cmizdrio po emisijama protiv kluba, ali spominjanje njegovog imena 14 mjeseci nakon sto je odstranjen od kluba je cist kompleks i nista drugo i zato mi je merak odgovoriti svakom mrzitelju ovdje.feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:42E dobio otkaz i sve ok, poraz u derbiju. Bilo je ljutnje al nije bio ovakav odnos prema njemu. To je stvorio gostujuci u emisijama i govoreci protiv ljudi u klubu pa samim tim i samog kluba. Dodatno pogorsanje stanja bilo su protesti. Svako zna da su to razlozi. Da se posle otkaza sve zavrsilo u miru niceg od ovog ne bi bilo. Logicno da ce se braniti uprava pod kojom klub osvaja dvije titule zaredom.. na putu je prema trecoj, ne znam cemu ismijavanje kad neko brani nesto sto nas klub cini najboljim u ligi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Prvo nisam bio na protestu al pošto sam hinjara neces vjerovati . Protest i sav taj pritisak koji je bio ogroman u tom periodu maksimalno je mobilisao upravu i odradjen je vrhunski prelazni rok, to je tako bilo i ne znam sta je tu spinovanje. Znam ja da je protest bio protiv uprave i da se trazilo da Husref ostane, ja govorim o tome da taj pritisak mobilisa upravu da zapne sve snage. Uprava nije pogrijesili cak sta vise rezultati su pokazali da su pogodili u sridu.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:33Koliko budžeta pokrije vlasnik u Cityju, PSGu, Chelseaju...? Syebaše se da prodaju talente iz akademije da bi opstali i kupovali Havertza, Fodena i Neymara, nema šta. Ne ser.ite. Što bi Nam digao ruke? Uložio čovjek milione do sad, eto baš će dignut ruke i pustit svojih 10+ miliona niz vodu. Može dignut ruke upravo tad kad fkt na godišnjem nivou bude vraćao svoju investiciju, kad budemo redovni učesnici grupnih faza, kad budemo prodavali igrače po 3-4 miliona... Tad nam neće bit problem jer nemamo investitora. A nijedan biznismen neće bacit svoje pare tek tako.
@bordobijeli fkt si najveća hinjara ovdje. Sve nešta izokola, nikad nećeš direktno stat i napisat ono što misliš kao većina ovdje. Kakav bolan pritisak? Znaš koliko ovu upravu boli qrac za vama? Slušaju glas navijača? Slušat će ga možda kad nas na Koševu bude 20 hiljada a na protestima 15, kad blokirate saobraćaj, kad se baš hajka digne. Vas 200 onu noć ne bi izvršili pritisak na konobare MCDa da prave bolje čizburgere. Koliko ste bitni upravi pokazuje slika od 2-3 mjeseca prije uprave, kad su se poslije jedne tekme preko društvenih mreža zahvalili svim navijačima koji su bili na stadionu, a objavili slike istoka i zapada. Ne yebu vas ni 2%. A i ko bi vas yebavao, osvojila se titula, izašli navijači da slave, i pjeva se "mi smo tu i yebemo vam mame". Kakav ste pritisak vršili na proslavi titule?
Ne laži samog sebe. Sve, apsolutno sve urađeno je bilo s ciljem da se vrati Husref. Je l' grafit "za sve vas Husref je Sarajevo" značio da hoćemo bolja pojačanja? I onaj debil što je urlao pred kamerama je jasno rekao da su protesti zbog otkaza Husrefu.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
bas me zanima hoce li biti protesti na sickom kad husref ode iz tc, pa da dovedu od nas susica, zinedina i hrvoja...
mozda nece moci tu doci o kanal da se onaj prodere azmire odlazi.
mozda nece moci tu doci o kanal da se onaj prodere azmire odlazi.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
U upravi želješčara su ljudi koji ,, žive " za želješčar, pa vidite šta im uradiše.
-
- Kontakt:
Ovdje te deklarišu i etiketiraju i sta god napišeš oni vide to kao napad na upravu, mrzitelja, hinju.
Prije par dana uptam sto Fanimo nije igrao odma odgovori otisao u tz City, raspsdamo se, i uvijek provuku pricu o Husrefu a ja pitao za Fanima al eto ja sam kao husrefoljubac i nisam "pravi" navijac.
Prije par dana uptam sto Fanimo nije igrao odma odgovori otisao u tz City, raspsdamo se, i uvijek provuku pricu o Husrefu a ja pitao za Fanima al eto ja sam kao husrefoljubac i nisam "pravi" navijac.
-
- Kontakt:
Nece raja da shvati da se dosta i vrati vlasniku, samo kroz Evropu, saberite i biti ce vam jasno. Pa jbm mu misa ne moze vratiti investiciju za 3 mjeseca. Neka udje u Konferencijsku ligu ove godine i on je vratio investiciju. Da ne pricam jos ako se za dobre pare proda Djokanovic ili Kovacevic? Ne baca Nam pare onako bezveze. To ne sumnjajte. Biti samoodrziv je gotovo nemoguce u danasnjem vremenu. Samoodrzivost imate kod kona, pa vidite da ih ta samoodrzivost kosta duga cirka 15 miliona. Ako hoces da uspije, da si jak i takmam, MORAS imati covjeka koji stoji iza tebe sa svojim novcima.
Da hoce vise ova skola poceti...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naravno da zlo treba etiketirati. Obilježavati sprejem ko kurbane.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:10Ovdje te deklarišu i etiketiraju i sta god napišeš oni vide to kao napad na upravu, mrzitelja, hinju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mogu ja brzo iscitat postove koliko ih Morto brzo brise 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Poslije kazu vidi sta bi sa temebordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 09:10Ovdje te deklarišu i etiketiraju i sta god napišeš oni vide to kao napad na upravu, mrzitelja, hinju.
hocel danas biti kakvih potpisa 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
jos koji dan pa ti skola pocinje pa ti mama i tata uzimaju racunar
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: casual033, Chony533, keli, rimljanin90 i 71 gost.