Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Pa Dardai je potpisa do 2022, ja bi volio Ragnick da dode ali kako ako si ovome da ugovor do 2022.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hertha se raspitivala za Persica, Saqirija i Eriksena, sva trojica su je odbili jer se bori za opstanak.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 25 jan 2021, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
U Herthi se mogu lako dogovorit sa svojim kadrom, mogu Dardaiu dat neku poziciju u klubu i sl. Rangnick će teško doć u Berlin ko trener, prije kao sportski direktor sa mjestom u boardu.
Daj Unionu Herthine pare i eto ih za par godina glavni konkurenti Bayernu za naslov
- BuffonGigi
- Kontakt:
Daj im drzavne pare ko Bayernu i nece ih nikad niko stici 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Barem ne ispadaju u nizi rang zbog namjestaljki ko torinski cigani.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:50Daj im drzavne pare ko Bayernu i nece ih nikad niko stici![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa ne mogu ispasti kad su drzavni klub, drzava stoji iza njih i stiti ih, sve i da se dokaze da namjestaju nema ih ko izbaciti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Drzavne pareBuffonGigi je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:50Daj im drzavne pare ko Bayernu i nece ih nikad niko stici![]()

-
- Kontakt:
Bayern na budzetu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Merkel uplatila Bayernu prvu tranšu kredita ostatak u jesen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Leverkusen dovodi i drugog desnog beka Frimponga iz Celtica, spremaju se za odlazak braće Bender na ljeto.
Fosu Mensah moze i na stoperu odigrat.
Dermari Gray iz Leicestera takoder vrlo blizu prelaska u Leverkusen za 2 mil eura (ugovor istječe na ljeto), e ovo bi bio top transfer jer ovaj decko zna igrati itekako, vrsan tehnicar i vrlo zanimljiv igrac, on i Diaby bi mogli raditi čuda naprijed.
Fosu Mensah moze i na stoperu odigrat.
Dermari Gray iz Leicestera takoder vrlo blizu prelaska u Leverkusen za 2 mil eura (ugovor istječe na ljeto), e ovo bi bio top transfer jer ovaj decko zna igrati itekako, vrsan tehnicar i vrlo zanimljiv igrac, on i Diaby bi mogli raditi čuda naprijed.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Za Koln igrac svjetske klase.
Propala mu je karijera vise nego kod Holbtya.
Propala mu je karijera vise nego kod Holbtya.
Tesko kad u Palaceu nije mogao ni na klupi biti. A sjecam se da je vazio za velikog talenta.
Vidim i Mensah i Gray dolaze. Bundesligasi dovode otpad iz EPL-a. Ne znam koliko je to dobra taktika.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ono kad pročitaš da se Juventus i Inter bore za Borusijinog Reynu za navodno 40 miliona Eura.
Inter nema da isplati plate igračima, a borili bi se za nekog igrača
Inter nema da isplati plate igračima, a borili bi se za nekog igrača

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Eintracht igrao kao sat, Andre Silva je igračina a meni su se smijali kad sam rekao da je top 3 najbolja napadaca lige bez dileme.
Nevolim Dardaia nitimalo, ali za Labaddiu klauna je Flick.
Nevolim Dardaia nitimalo, ali za Labaddiu klauna je Flick.
Schalke dobro i prošao vidim da je poništen gol Eggesteina u 90', sutra ako Koln i Arminia podjele bodove to će biti -8 u odnosu na jarčeve.Još ako izgube onda i dalje tinja nada za rudare da nekako ugrabe mjesto za doigravanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hertha u borbi za opstanak,a najavljeno borba za LP 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Schalke se ne moze niti nece spasiti. Katastrofa za Gelaenkirchen i NRW
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.