A i moze zamijenit Imobilea kad ovaj bude imo kartone il akd ga umor stigne. Sto da ne, klepit kapitena Romi je za njih vece od tituleBrkooo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:41Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:33Kako stvari stoje, Roma bi bas mogla prodati Dzeku. Ocito da je puklo na vezi Dzeko-Fonseca, a uprava stala iza trenera. Opet se spominju neke zamjene sa Interom i Juveom, vidicemo sta ce se jos desiti, nisam siguran da bi Roma stvarno pristala na taj potez da ga prodaju u sred sezone.
Moze pucati do mile volje na relaciji Dzeko-Fonseca, ako mu Amra kaze da ostane u Romi, onda ce i ostati, makar i na tribinama proveo ostatak sezone..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzeko je već odavno odron u reprezentaciji, jednostavno od sljedećih kvalifikacija mora biti isključivo igrač za zadnjih 10-20 minuta.
Žao mi je, najbolji poslijeratni igrač ali vrijeme je za klupe.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mišljenje je ko šu.pak, svako ga ima. Samo što je u tvom slučaju pos.ran.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:14Kao što sam prije par mjeseci pisao.
Dzeko je već odavno odron u reprezentaciji, jednostavno od sljedećih kvalifikacija mora biti isključivo igrač za zadnjih 10-20 minuta.
I kao takav je najbolji igrač ove čunga lunga repke, pa treba se zahvalit jednom profesionalcu što se uopšte odaziva ovom rasulu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:14Kao što sam prije par mjeseci pisao.
EDIN DŽEKO!!!
Samo odbijaj i nadaj se velikom klubu u 35-oj godini.
Kada sam te se nagledo u tom futavom klubu 6 godina mogu jos.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
samoposmatram
- Kontakt:
Izgleda da rukovodstvo Rome neda Dzeki da bude ispred ekipe i strucnog staba, kao Messi u Barceloni. Doveo je sebe u tesku situaciju, ali nije jedini krivac. Svi njegovi guscolizci su saucesnici, jer nisu kao istinski prijatelji znali reci mu u lice, da se ne levati.
Izvuci pouke iz ovoga, koriguj pristup i donosi prave odluke u buduce.
Tuta Petrov
Od Roma kapitena, legende, rekordnog strijelca do drugog tima, transfer liste i dubioze u par dana ... sta mahalac uradi sebi ... a konto je da shit ne moze nikako backfire ...samoposmatram je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:48Cini se da je Dzeko pokusao istim pristupom, koji koristi od kako je kapiten reprezentacije, da stvori promjene u ekipi zbog nezadovoljstva sa trenerom, prelazeci granice licnih nadleznosti. U reprezentaciji mu se uvazavalo protiv Susica, Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.
Izgleda da rukovodstvo Rome neda Dzeki da bude ispred ekipe i strucnog staba, kao Messi u Barceloni. Doveo je sebe u tesku situaciju, ali nije jedini krivac. Svi njegovi guscolizci su saucesnici, jer nisu kao istinski prijatelji znali reci mu u lice, da se ne levati.
Izvuci pouke iz ovoga, koriguj pristup i donosi prave odluke u buduce.
- Chapman1886
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
U reprezentaciji nema granice I guranjem inata je otisao toliko daleko da je izgubio osjecaj kad grjesi. U romi ga placaju za doprinos, u reprezentaciji igra dzaba. Uvjeren sam da je uvidio gresku I da radi na damagecontrol trenutno.DaVinci je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:42Od Roma kapitena, legende, rekordnog strijelca do drugog tima, transfer liste i dubioze u par dana ... sta mahalac uradi sebi ... a konto je da shit ne moze nikako backfire ...samoposmatram je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:48Cini se da je Dzeko pokusao istim pristupom, koji koristi od kako je kapiten reprezentacije, da stvori promjene u ekipi zbog nezadovoljstva sa trenerom, prelazeci granice licnih nadleznosti. U reprezentaciji mu se uvazavalo protiv Susica, Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.
Izvuci pouke iz ovoga, koriguj pristup i donosi prave odluke u buduce.![]()
Bez obzira koliki god doprinos dao dovoditi autoritet trenera u pitanje bi kaznio svaki klub i stao na stranu trenera bez obzira da li je na suprotnoj strani Dzeko, Ibrahimovic,Ronaldo ili neko treci.Chapman1886 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:45Kakvo smeće od kluba toliko im je dao i na kraju stanu na stranu onog polutrenera kojeg će svakako nabiti u bulju do kraja sezone
Ali zaigrat ce Dzeko ponovo ne berite brige.Borja je prosjecan napadač.
Pravac za srbiju ili hrvatsku pa tamo daji sta god i kome god. Ovdje neces.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nemoze mu se zamjeriti karijera. Prvak sa klubovima, koji danas neosvajaju, kao za vrijeme njegovog ucesca. Pitanje ostaje koliko je bio blizu Bayerna ili Reala?
Toti na ivici suza: Romi sam dao sve, sada nemam volju ni da uđem u Trigoriju
Samo racionalno razmisljam, eto imao si savez po vlascu patriota 25 godina, sta su napravile patriote?
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Appollon, ArtemisFowl, Atlanta, b00t, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, delko, Elddar, ELDIABLO20, Frankie, Fudo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Grk1234, HariTz, JohannWolfgang, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, LeCoq, LenyYoro15, MacArsla, MaroonBjelave, Marsal, mercurial, Obdunsmen, PeppermintSA, RaZuti, rossonero85, Rule_hz, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Uprava, Venom, VolimBiH96 i 271 gost.