Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
japa
-
Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:41
japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:04
Rule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:06
Ma on savrseno zna kakvo je stanje tu u repci godinama, da su se bar jednom pobunili nekom peticijom necim oni su glavni saucesnici ovog kriminalnog saveza godinama bili. Sto je to tako nikad necemo znati ni saznsti. Mogli su igraci ko Lulic sto je uradio rekao javno sve I završio sa repkom tako Svi oni mogu ako žele promjene i dobro nogometu u Bih i time repci. A očito da ne žele a dugo godina su tu. Oni su za mene suučesnici sa begićem vicama beusima i ostalim
Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.

Zato su asmir i Senad i odstranjeni iz reprezentacije ko da su radovan i ratko. Profesionalnost ne tolerišemo!!
Svako ko je bio profesionalac dobio je nogom u dupe, to se zna jos od Salihamidzica. Minder savez, minder reprezentacija, prava carsijsko mahalska.
Ja bi bosnjama minderasima zakonski zabranio da vode bilo kakav sportski savez. Sve dati srbima i hrvatima, mozda i bude neki rezultat.
-
OnakoBa
-
Kontakt:
japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 19:55
Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:41
japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 15:04
Pa naravno da su saucesnici, cast izuzetcima poput Lulica. Ovo stanje je plod uzdruzenog zlocinackog poduhvata glavesina saveza i igraca koji kolo vode, to je svakoj budali jasno. Mi vama damo da trenirate na livadama u hrasnici blizu Sarajeva i popularnih kafana vi puno ne talasajte i bunite se.

Zato su asmir i Senad i odstranjeni iz reprezentacije ko da su radovan i ratko. Profesionalnost ne tolerišemo!!
Svako ko je bio profesionalac dobio je nogom u dupe, to se zna jos od Salihamidzica. Minder savez, minder reprezentacija, prava carsijsko mahalska.
Ja bi bosnjama minderasima zakonski zabranio da vode bilo kakav sportski savez. Sve dati srbima i hrvatima, mozda i bude neki rezultat.
Koliko god to ružno i bolno zvučalo u potpunosti se slažem. Ja sam opet optimista povodom Vice, pa se nadam da kada on dođe na mjesto predsjednika da će se stvari mijenjati na bolje...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 24 jan 2021, 23:33
Kako stvari stoje, Roma bi bas mogla prodati Dzeku. Ocito da je puklo na vezi Dzeko-Fonseca, a uprava stala iza trenera. Opet se spominju neke zamjene sa Interom i Juveom, vidicemo sta ce se jos desiti, nisam siguran da bi Roma stvarno pristala na taj potez da ga prodaju u sred sezone.
-
Brkooo
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:33
Kako stvari stoje, Roma bi bas mogla prodati Dzeku. Ocito da je puklo na vezi Dzeko-Fonseca, a uprava stala iza trenera. Opet se spominju neke zamjene sa Interom i Juveom, vidicemo sta ce se jos desiti, nisam siguran da bi Roma stvarno pristala na taj potez da ga prodaju u sred sezone.
Moze pucati do mile volje na relaciji Dzeko-Fonseca, ako mu Amra kaze da ostane u Romi, onda ce i ostati, makar i na tribinama proveo ostatak sezone..
-
feniksptica
-
Kontakt:
Postao/la feniksptica » 24 jan 2021, 23:44
Brkooo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:41
Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:33
Moze pucati do mile volje na relaciji Dzeko-Fonseca, ako mu Amra kaze da ostane u Romi, onda ce i ostati, makar i na tribinama proveo ostatak sezone..
A i moze zamijenit Imobilea kad ovaj bude imo kartone il akd ga umor stigne. Sto da ne, klepit kapitena Romi je za njih vece od titule
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
-
DuljevinhoHaraldo
-
Kontakt:
Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 jan 2021, 12:14
Kao što sam prije par mjeseci pisao.
Dzeko je već odavno odron u reprezentaciji, jednostavno od sljedećih kvalifikacija mora biti isključivo igrač za zadnjih 10-20 minuta.
Žao mi je, najbolji poslijeratni igrač ali vrijeme je za klupe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
theKuPuS
-
Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:14
Dzeko je već odavno odron u reprezentaciji, jednostavno od sljedećih kvalifikacija mora biti isključivo igrač za zadnjih 10-20 minuta.
Mišljenje je ko šu.pak, svako ga ima. Samo što je u tvom slučaju pos.ran.
-
Sensei
-
Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:14
I kao takav je najbolji igrač ove čunga lunga repke, pa treba se zahvalit jednom profesionalcu što se uopšte odaziva ovom rasulu.
-
forgempp
-
Kontakt:
Ko cita postove ovog Haralda, ni pakao mu nece tesko pasti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
-
bhsport
-
Kontakt:
Neka te Edine, sjedi u Rimu i cekaj kaznu. Nemoj u West Ham.
Samo odbijaj i nadaj se velikom klubu u 35-oj godini.
Kada sam te se nagledo u tom futavom klubu 6 godina mogu jos.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Harika
-
Kontakt:
Ispadas debil Edine, dopustas sebi da te pisaju
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
samoposmatram
-
Kontakt:
Postao/la samoposmatram » 26 jan 2021, 12:48
Cini se da je Dzeko pokusao istim pristupom, koji koristi od kako je kapiten reprezentacije, da stvori promjene u ekipi zbog nezadovoljstva sa trenerom, prelazeci granice licnih nadleznosti. U reprezentaciji mu se uvazavalo protiv Susica, Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.
Izgleda da rukovodstvo Rome neda Dzeki da bude ispred ekipe i strucnog staba, kao Messi u Barceloni. Doveo je sebe u tesku situaciju, ali nije jedini krivac. Svi njegovi guscolizci su saucesnici, jer nisu kao istinski prijatelji znali reci mu u lice, da se ne levati.
Izvuci pouke iz ovoga, koriguj pristup i donosi prave odluke u buduce.
-
Maestro
-
Kontakt:
Edine pravac u bundesku ima da levatis protivnicke golmane.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
DaVinci
-
Kontakt:
samoposmatram je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:48
Cini se da je Dzeko pokusao istim pristupom, koji koristi od kako je kapiten reprezentacije, da stvori promjene u ekipi zbog nezadovoljstva sa trenerom, prelazeci granice licnih nadleznosti. U reprezentaciji mu se uvazavalo protiv Susica, Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.
Izgleda da rukovodstvo Rome neda Dzeki da bude ispred ekipe i strucnog staba, kao Messi u Barceloni. Doveo je sebe u tesku situaciju, ali nije jedini krivac. Svi njegovi guscolizci su saucesnici, jer nisu kao istinski prijatelji znali reci mu u lice, da se ne levati.
Od Roma kapitena, legende, rekordnog strijelca do drugog tima, transfer liste i dubioze u par dana ... sta mahalac uradi sebi ... a konto je da shit ne moze nikako backfire ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
Chapman1886
-
Kontakt:
Postao/la Chapman1886 » 27 jan 2021, 11:45
Kakvo smeće od kluba toliko im je dao i na kraju stanu na stranu onog polutrenera kojeg će svakako nabiti u bulju do kraja sezone
Samo Sloboda | COYG
-
samoposmatram
-
Kontakt:
Postao/la samoposmatram » 27 jan 2021, 12:05
DaVinci je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:42
samoposmatram je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:48
Od Roma kapitena, legende, rekordnog strijelca do drugog tima, transfer liste i dubioze u par dana ... sta mahalac uradi sebi ... a konto je da shit ne moze nikako backfire ...
U reprezentaciji nema granice I guranjem inata je otisao toliko daleko da je izgubio osjecaj kad grjesi. U romi ga placaju za doprinos, u reprezentaciji igra dzaba. Uvjeren sam da je uvidio gresku I da radi na damagecontrol trenutno.
-
meepo
-
Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 11:45
Kakvo smeće od kluba toliko im je dao i na kraju stanu na stranu onog polutrenera kojeg će svakako nabiti u bulju do kraja sezone
Bez obzira koliki god doprinos dao dovoditi autoritet trenera u pitanje bi kaznio svaki klub i stao na stranu trenera bez obzira da li je na suprotnoj strani Dzeko, Ibrahimovic,Ronaldo ili neko treci.
Ali zaigrat ce Dzeko ponovo ne berite brige.Borja je prosjecan napadač.
-
Pitagora
-
Kontakt:
On bi se trebao zapitati zasto je proveo karijeru u Wolfsburgu, Romi i na klupi Manchester Citya, iako je imao potencijal za vise. Na kraju je ostao spic za drugorazredne klubove.
-
Sveti
-
Kontakt:
Pitagora je napisao/la: ↑27 jan 2021, 12:53
On bi se trebao zapitati zasto je proveo karijeru u Wolfsburgu, Romi i na klupi Manchester Citya, iako je imao potencijal za vise. Na kraju je ostao spic za drugorazredne klubove.
4 slova i jedan znak
naprijed rejal
-
Harrison
-
Kontakt:
japa je napisao/la: ↑24 jan 2021, 19:55
Pravac za srbiju ili hrvatsku pa tamo daji sta god i kome god. Ovdje neces.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.