FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma stoper obavezno. Dzaba ti sto das dva gola ako ces primit tri
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ode Toma
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Ovo je vec ogroman problem, silom prilika postao bek i to jedini lijevi bek u timu i sad jos ga pustaju olako.
Ok pare sve razumijem, ali zasto su onda Uzelca pustili.
Ok pare sve razumijem, ali zasto su onda Uzelca pustili.
Valjda ce sa parama od Tomasevica moc popunit ekipu
Ko mi je obrisao postove i zbog kojeg razloga ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Otiso je svak ko valja , ostala je samo fukara , raja i djeca koja jos idu u skolu ! 
Predlazem upravi da otjeraju sve igrace koji imaju platu , mozda tako jos smanje dug
Predlazem upravi da otjeraju sve igrace koji imaju platu , mozda tako jos smanje dug
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 26 jan 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ne trčite ni pred rudu. I pred sezonu smo svašta pisali, pa nas iznenadiše...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ZASTO MI SE BRISU POSTOVI BEZ IKAKVIH OBJASNJENJA ????????
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Zato sto trollas konstantno ovdje, vec tri stranice, politicke teme pokreces, seres, sve u cilju da zavadis. Svaki normalan post ce ostati, trolanje i politicke teme bice obrisane. Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Prvi post koji mi je obrisan je normalan jer na satirican nacin komentarisem rad trenutne uprave kojoj je smanjenje dugova glavni i osnovni cilj pa sve i pod cijenu ispadanja iz lige ! Za drugi post se ne zalim jer se spominjala politika ali i to je umotano u jednu cinjenicu koja bi nekom mogla biti zanimljiva ali eto nek je taj obrisan ali za prvi mislim da nema razloga. Ili je ovdje postalo zabranjeno da se komentarise rad kluba ?
I kad se nesto obrise onda se ostavi upozorenje i kaze se obrisani su ti i ti postovi zbog toga i toga a ne ovako obrises i onda odes , ako ces raditi onda radi kako treba
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ne kenjaj, nego ponasaj se pristojno. Kada god si normalnu kritiku stavio ostavljena ti je i bez problema. Ja nisam duzan da ti stavljam upozorenja, procitaj pravila i drzi se toga i nece biti problema. PozdravSlobodas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:53Prvi post koji mi je obrisan je normalan jer na satirican nacin komentarisem rad trenutne uprave kojoj je smanjenje dugova glavni i osnovni cilj pa sve i pod cijenu ispadanja iz lige ! Za drugi post se ne zalim jer se spominjala politika ali i to je umotano u jednu cinjenicu koja bi nekom mogla biti zanimljiva ali eto nek je taj obrisan ali za prvi mislim da nema razloga. Ili je ovdje postalo zabranjeno da se komentarise rad kluba ?
I kad se nesto obrise onda se ostavi upozorenje i kaze se obrisani su ti i ti postovi zbog toga i toga a ne ovako obrises i onda odes , ako ces raditi onda radi kako treba
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kako radis govori sam tvoj nacin pisanja , ti kao interni moderator pises jednom od forumasa citiram "NE KENJAJ" to govori samo o tebi ! Sram da te bude i pozivam administraciju da te skinu sa pozicije Internog moderatora zbog ovakvog nekulturnug govora i vrijedjanja.TaRgEt_ je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:55Ne kenjaj, nego ponasaj se pristojno. Kada god si normalnu kritiku stavio ostavljena ti je i bez problema. Ja nisam duzan da ti stavljam upozorenja, procitaj pravila i drzi se toga i nece biti problema. PozdravSlobodas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:53Prvi post koji mi je obrisan je normalan jer na satirican nacin komentarisem rad trenutne uprave kojoj je smanjenje dugova glavni i osnovni cilj pa sve i pod cijenu ispadanja iz lige ! Za drugi post se ne zalim jer se spominjala politika ali i to je umotano u jednu cinjenicu koja bi nekom mogla biti zanimljiva ali eto nek je taj obrisan ali za prvi mislim da nema razloga. Ili je ovdje postalo zabranjeno da se komentarise rad kluba ?
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pohvale za upravu konacno su dosli ljudi, gdje igraci ne odlaze dzaba, za Tomasevica uzimaju Fino obestecenje... Svaka cast!
Za razliku od druga Targeta koji s nama podijeli insajderske info i koji konstruktivno djeluje, ti se samo zajebavaš i širiš negativu. Ne bi bilo loše da se samobanuješ i poštediš nas svojih idiotarija. Mislim da se svi na ovom forumu slažu sa mnom.Slobodas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:57Kako radis govori sam tvoj nacin pisanja , ti kao interni moderator pises jednom od forumasa citiram "NE KENJAJ" to govori samo o tebi ! Sram da te bude i pozivam administraciju da te skinu sa pozicije Internog moderatora zbog ovakvog nekulturnug govora i vrijedjanja.TaRgEt_ je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:55Ne kenjaj, nego ponasaj se pristojno. Kada god si normalnu kritiku stavio ostavljena ti je i bez problema. Ja nisam duzan da ti stavljam upozorenja, procitaj pravila i drzi se toga i nece biti problema. PozdravSlobodas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:53
Prvi post koji mi je obrisan je normalan jer na satirican nacin komentarisem rad trenutne uprave kojoj je smanjenje dugova glavni i osnovni cilj pa sve i pod cijenu ispadanja iz lige ! Za drugi post se ne zalim jer se spominjala politika ali i to je umotano u jednu cinjenicu koja bi nekom mogla biti zanimljiva ali eto nek je taj obrisan ali za prvi mislim da nema razloga. Ili je ovdje postalo zabranjeno da se komentarise rad kluba ?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Jel' to Tomasevic definitivno odlazi, prodaja u pitanju?
Jedan od nasih najboljih igraca, otkrovenje sezone, moderan bek (iako je to silom prilika postao, ali maksimalno koristi svoju brzinu u oba pravca, ne libi se driblati, pucati, centrirati, maksimalno pozrtvovan u odbrani i samo zbog lijevog krila kojem nemamo cijelu polusezonu on nema jos bolju statistiku) i mlad igrac koji ima jos dosta prostora za napredak je zalosno da ide za nekih 100.000 KM, smijesna cifra koja nas ne bi pretjerano "ispravila", iako u ovo blesavo doba korone svaki dinar je potreban i muku muce i daleko veci i stabilniji klubovi.
Zna li se za Uzelca pod kojim okolnostima je otisao, kao slobodan igrac, istek ugovora, oprost dugova, minimalno obestecenje?
PS. Target je KING na nasem pdf (mada je i Aerials
), administracijo ni ne pomisljajte da ga mijenjate.
Jedan od nasih najboljih igraca, otkrovenje sezone, moderan bek (iako je to silom prilika postao, ali maksimalno koristi svoju brzinu u oba pravca, ne libi se driblati, pucati, centrirati, maksimalno pozrtvovan u odbrani i samo zbog lijevog krila kojem nemamo cijelu polusezonu on nema jos bolju statistiku) i mlad igrac koji ima jos dosta prostora za napredak je zalosno da ide za nekih 100.000 KM, smijesna cifra koja nas ne bi pretjerano "ispravila", iako u ovo blesavo doba korone svaki dinar je potreban i muku muce i daleko veci i stabilniji klubovi.
Zna li se za Uzelca pod kojim okolnostima je otisao, kao slobodan igrac, istek ugovora, oprost dugova, minimalno obestecenje?
PS. Target je KING na nasem pdf (mada je i Aerials
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 26 jan 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bravo. Upravo toSky9 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 15:24Za razliku od druga Targeta koji s nama podijeli insajderske info i koji konstruktivno djeluje, ti se samo zajebavaš i širiš negativu. Ne bi bilo loše da se samobanuješ i poštediš nas svojih idiotarija. Mislim da se svi na ovom forumu slažu sa mnom.Slobodas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:57Kako radis govori sam tvoj nacin pisanja , ti kao interni moderator pises jednom od forumasa citiram "NE KENJAJ" to govori samo o tebi ! Sram da te bude i pozivam administraciju da te skinu sa pozicije Internog moderatora zbog ovakvog nekulturnug govora i vrijedjanja.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.