Ja se ne zezam fkt. Lik se ulizivao misketovcima na drugom forumu, ovi ga nabili nogom u guzicu, i dosao onda na ovaj forum. Jos je na pdfu zelje napisao u stilu stojkovica “oprostite mi moju ruznu proslost”, pa se sad amarovcima uvlaci u guzicu. Djon obraz.AlainProst je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:08JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:45Pust ti Nama, nego sto tebe nabise nogom sa misletovog foruma?![]()
![]()
ali prvo malo Nam, pa onda noga u guzicu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
PSPHM
- AlainProst
- Kontakt:
a vidim zna sve o tokovima novcaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:11Ja se ne zezam fkt. Lik se ulizivao misketovcima na drugom forumu, ovi ga nabili nogom u guzicu, i dosao onda na ovaj forum. Jos je na pdfu zelje napisao u stilu stojkovica “oprostite mi moju ruznu proslost”, pa se sad amarovcima uvlaci u guzicu. Djon obraz.AlainProst je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:08JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:45
Pust ti Nama, nego sto tebe nabise nogom sa misletovog foruma?![]()
![]()
ali prvo malo Nam, pa onda noga u guzicu
sta Nam, kako Nam

Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Zeljana je najtrofejniji klub u Londonu!
Uopste se ne sikiramo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Spustite sjekire, nemojte ljudi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- egocentrik
- Kontakt:
vidiš drago idol garant iglu dijeliteChicoo je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:51Nemoj tako o dragi da ne bi fasovo picic os ko chippe bez prsta da ostaneš il ko kundo mali jazavac da letis s dariveegocentrik je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:49Ne obazirati se na ove mentole njima je drago zutalj idol
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Uso im derpe u klub, ovaj celavac odma promjenio nick u BOY.

Cekaju se prvi nickovi London itd.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa vama direktorica pila i smrkala sa mnom bog fe vidio i ti nesto pricas i to o navijacu jbt imate vasih igli dovoljnk

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
- Shategabri
- Kontakt:
Bar nije ko badel raskopčani zaboravila uplatnicu popuniti.
Koševo Zapad
Hajde sto je sa tobom smrkala i pila nego sto se danas liže sa igracicom iz SFK2000

Nekad zajedno pili, ona danas direktorica, a on forumas koji je pljucka. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ona je iz Mostara valjda je jasno da se zajebava lik, egocentrik previše visiš na Adijevom profilu to je isto zajebancija
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Novi predsjednik Željezničara je navijač Borca: Odrastao sam uz banjalučki tim!
Skupština Fudbalskog kluba Željezničar je imenovala Samira Cerića, biznismena iz Londona, za novog predsjednika kluba sa "Grbavice".
Ono što je manje poznato za novog prvog čovjeka sarajevskih plavih je da je rodom iz Banjaluke i da je od malena navijač banjalučkog Borca, što je i potvrdio u intervjuu za televiziju "N1".
Na pitanje novinarke, da li će se za Želju vezati samo profesionalno ili ima tu i emotivne, odnosno navijačke strane, novi predsjednik je pomalo iznenadio odgovorom.
"Naravno da ću biti veoma profesionalan. Vi već znate da sam ja Banjalučanin i da sam odrastao uz Borac, tako da, što se tiče navijačkog dijela, ja sam sa ocem i djedom od treće godine imao sezonsku kartu i čak putovao sa timom. Što se tiče Želje, u ovom trenutku mi je samo bitno da na neki način unaprijedimo bh. fudbal i kompletan bh. sport. Sada sam u Željezničaru i ambicija mi je da napravim uspješnu priču", izjavio je Cerić.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- feniksptica
- Kontakt:
Tiho i polahko. Kao i svi bivsi velikani
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 jan 2021, 14:53Novi predsjednik Željezničara je navijač Borca: Odrastao sam uz banjalučki tim!
sta je cudno covjek iz Banjaluke mada sigurno ovaj danas mu nesto ni ne znaci ne dje se toleriše noz zica Srebrenica i ostale fasisticke uvrede navijača koje uprava kluba tolerise sasvim normalnoSkupština Fudbalskog kluba Željezničar je imenovala Samira Cerića, biznismena iz Londona, za novog predsjednika kluba sa "Grbavice".
Ono što je manje poznato za novog prvog čovjeka sarajevskih plavih je da je rodom iz Banjaluke i da je od malena navijač banjalučkog Borca, što je i potvrdio u intervjuu za televiziju "N1".
Na pitanje novinarke, da li će se za Želju vezati samo profesionalno ili ima tu i emotivne, odnosno navijačke strane, novi predsjednik je pomalo iznenadio odgovorom.
"Naravno da ću biti veoma profesionalan. Vi već znate da sam ja Banjalučanin i da sam odrastao uz Borac, tako da, što se tiče navijačkog dijela, ja sam sa ocem i djedom od treće godine imao sezonsku kartu i čak putovao sa timom. Što se tiče Želje, u ovom trenutku mi je samo bitno da na neki način unaprijedimo bh. fudbal i kompletan bh. sport. Sada sam u Željezničaru i ambicija mi je da napravim uspješnu priču", izjavio je Cerić.
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Bio je u drugim vremenima naravno kao što su u drugim vremenima Lešinari bili braca s Hordama i mlađi brat kojima su muslimani vodili navijanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.