Naš'o sam družeAulleTa je napisao/la:Koja ti je zvučna kartica ?Popović Lazar je napisao/la:Bil' neko od vas mi pomogao u skidanju,drivera za zvucnu kartu![]()
Sound blasterova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naš'o sam družeAulleTa je napisao/la:Koja ti je zvučna kartica ?Popović Lazar je napisao/la:Bil' neko od vas mi pomogao u skidanju,drivera za zvucnu kartu![]()
+1bavarian_bk je napisao/la:Faraone sve najbolje
Zvuci poznato, moram priznati.LudLo 2 je napisao/la:Odlazim sa foruma!
Topik u formi grčke tragedije koji snađe svaki forum pre ili kasnije.
Tragični junak je centralni lik tregedije, koji napušta forum ne zbog vlastite krivice, već sudbine koja mu je donela nesreću (bez krivice kriv). Centralni sukob je sukob junaka s ostalim likovima koji imaju različita uverenja od njegovih, posebno moderatorima. U tragičnom raspletu ove drame junak teško nastradava: briše nalog ili ga brišu za njega.
Publika na ovakav rasplet reaguje različito: Neki briznu u plač, neke hvata depresija, a neki nalaze unutrašnju snagu i nastavljaju borbu za ideale palog heroja.
Nema svrhe...... odoh...vec sam bio zamolio admina da mi obrise nalog,pa eto da vas pozdravim.
Razlog odlaska nije bitan,doslo je,recimo, do zasicenja i do promene atmosfere na forumu.
Fan1:Nemoj tako, razmisli jos jednom, ovo mesto vise nikada nece biti isto bez tebe!11!!!
Fan2:Ako ti odes, odlazim i ja sa tobom!1!
Fan3:Oterali ste coveka, svinje imperijalisticke!!ELEVEN!
i jedna ´vaka ko s tvog avatarmandraX je napisao/la:Faraone, sve najboLje
Emir_ZENICA je napisao/la:mandraX je napisao/la:Faraone, sve najboLje
Lily je napisao/la:@Faraon, sretan rodjendan i sve najbolje.
Komentar u ovom slucaju zaista nije potreban.![]()
[youtube][/youtube]
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Gdje ste raja... Joj sinoc sam bio pravo zeznuo racunar nesto bilo sporo i babo i ja nesto oko diska bio zakocilo nije se moglo formatirati i babo ubacio neki drugi meni dok on ne popravi ovaj, sad na laptopu ga pokusava otvoriti da pokupi podatke sto su bili na D i E
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.