Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ima, ali kad sve sabereš teško da ćemo ikad više imati napadača kao što je on. To za Prevljaka sam pisao na njegovoj temi neki dan, statistički svaki treći šut mu je gol.
"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
Feratovic ce danas prema najavama biti na klupi Vučice.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Na klupi je. Jel janez ili bosnjo? Stoper je heheforgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Amir Feratovic. Sad za sad je janezMaestro je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:56Na klupi je. Jel janez ili bosnjo? Stoper je heheforgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
Feratovic ce danas prema najavama biti na klupi Vučice.![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Valjda bude nas u buducnost.forgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:58Amir Feratovic. Sad za sad je janezMaestro je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:56Na klupi je. Jel janez ili bosnjo? Stoper je heheforgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja sam prija toga njega spomino, dobar je štoper i obadvoje roditelji su iz BiH. Ako su naši pametni onda bi trebali na vrijeme njega pozvati u našu reprezentaciju.forgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:58Amir Feratovic. Sad za sad je janezMaestro je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:56Na klupi je. Jel janez ili bosnjo? Stoper je heheforgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
![]()
Sam si sebi dao odgovor brate.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Radio mi drug kod njegove mame u Ljubljani, kaze da su bas patriote i da nema tu nikakve dvojbe osim Bosne
Samo su kod nas igrači sa 25, koji ove godine pune 26 godina talenti 
Zukanovic je u 25oj presao u Gent, pa onda Chievo, Sampdoria, Roma, Atalanta i Genoa
A prije toga je igrao po nizim ligama Austrije, Kotrjik i Eupen.
Elem bolje igrati u nizim ligama zapada nego otici za Tursku. Prije ces se progurati, i doci do solidnih timova u ligi petice.
Bolje da se nasi igraci zapitaju sta je bolje za njih... Stop transfera u Tursku
A prije toga je igrao po nizim ligama Austrije, Kotrjik i Eupen.
Elem bolje igrati u nizim ligama zapada nego otici za Tursku. Prije ces se progurati, i doci do solidnih timova u ligi petice.
Bolje da se nasi igraci zapitaju sta je bolje za njih... Stop transfera u Tursku
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Siptarski smrad i go.vno iz Ljubljane, pravi istu situaciju kao kod Omeragica. Ne treba nasjedati na spinove tog djubreta, malom poslati poziv u U21 ukoliko zeli igrati dati mu sansu.forgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Razlika izmedju Feratovic i Omeragic je, da se Feratovic nama nudi isto što je Husein Balic uradio jedno vrijeme dok su naši tražili kontakt sa Omeragica da bi nas na kraju odbio za poziv iz A Svicarske reprezentacije. Feratovic je standardan u mladu ekipi iz Rome koja je trenutno najbolja ekipa u19 Primavera i sad je redovni clan prve ekipe, dok Ervin Omic nemoze postati standardan u Juventus u19 Primaveri.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:54Siptarski smrad i go.vno iz Ljubljane, pravi istu situaciju kao kod Omeragica. Ne treba nasjedati na spinove tog djubreta, malom poslati poziv u U21 ukoliko zeli igrati dati mu sansu.forgempp je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:10"Feratović je ranije u mlađim selekcijama nastupao za selekcije Slovenije, ali ima veliku želju da igra za BiH. Sada je na selektorima i Nogometnom savezu BiH da ga prate", kazao je Jašari za naš portal.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Horic u Olimpicu, sjecam se kada se i njega prizivalo u reprezentaciju kao razne prevare od igraca iz slovenske lige 
Don't believe the hype.
Keno je ljudina i igračina, ali nikada nije bio nivo repke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:06Horic u Olimpicu, sjecam se kada se i njega prizivalo u reprezentaciju kao razne prevare od igraca iz slovenske lige![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Burnić, Gigović , mišljenje, poziv?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Burnic ne, Gigovic da.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za Gigu se nema sta misliti. Da mi imamo normalan savez do sada se vec trebalo obaviti minimum 1-2 razgovora i otic u Rusiju sa malim se sastati. Fuj, gade mi se...
Burnicu daleko kuca bila od BiH.
@igrajlopte 🐦
Sta radi debeli? Sta ceka sa Gigovicem?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.