FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj tako, svako ima pravo da iznese svoje misljenje.RajaBa1983 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:57dosadan si vise jbtSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:55Nije valjda da cemo i na zavrsni dio priprema otici bez novog napadaca? Jest Celo sposoban nema sta,pa onda handze na derbiju kolo vodi![]()
A mi u UNFKS sto smo učlanjeni ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:05Članovi besplatno gledaju prijateljske u Umagu, ovo mi se sviđa.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nema on konstantu da ostane duže negdje. Nije se zadržao duže od 2 godine. A to da će biti starter, možda, da će se zadržati, teško. Dobit će nešto više para, nije ni on neka pljačka. Ja sam siguran da će se vratiti vamo nakon sezone i po. Al ko što rekoh, svakom ono njegovo. Uprava mora bolje rješavati ove stare sa ugovorom. Ako ima još godinu, pregovarati, ako hoće igrat češ, ako nećeš da potpišeš novi ugovor, nećeš igrat godinu. Pa makar mi otac ili brat bio. Postoje uvijek prioriteti. A to je klub. A ne puštat igrača pola godine mu ugovor, on da se igra sa tobom.Historicar je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:071. Dinamo je favorit za titulu, ali nije baš kao prošlih sezona, ima i Osijek šansi, nikad nisu imali više para, a i sklopili su dobar tim.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
2. Ako ode tamo, gotovo sigurno ce biti starter, Bjelica traži stopera koji ce zamjeniti Antu Majsorovića koji je prodat u Kinu.
3. Osijek mu može ponuditi više novca od nas.
4. Liga puno jaca od naše, ako recimo ode i odigra dobro proljetni dio, na ljeto se može opet prodati u neku još jaču ligu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li mi ko posuditi clansku da gledam stream?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- robertkosar
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UfffLecler je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:05U iduće dvije sedmice očekuju nas TRI prijateljske utakmice protiv NK Domžale, & ? / PFC LEVSKI, NK Triglav Kranj.
Znaš li da ćeš sa #NasaZakletva članskom karticom moći gledati potpuno BESPLATNO svaku od njih
Plati članarinu, a ne utakmicu.
Učlani se na: https://****/39jucRs
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ukoliko bi Miličević otišao, baš bi se razočarao. Ne u smislu da sam ljut nešto što ne ostaje, i ja bih otišao u Osijek, već u smislu da bi ostali bez sjajnog igrača. Meni lično među tri najdraža i naša najbolja igrača. Strašna konstanta, strašna fudbalska inteligencija, smirenost i tehnika za jednog stopera. Za mene jedini igrač u našoj ekipi koji je reprezentativni kalibar. Zato se nadam da ostaje, da će se Osijek okrenuti nekom drugom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hamza besic hladno!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na instagramu neka stranica obj kako ga Osijek zeli, i on to metno na instagram story
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav je smajli stavio pored?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Yebo li hin taj minstagram

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Nije bezveze Mili na slici, samo opuštenoMortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:36UfffLecler je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:05U iduće dvije sedmice očekuju nas TRI prijateljske utakmice protiv NK Domžale, & ? / PFC LEVSKI, NK Triglav Kranj.
Znaš li da ćeš sa #NasaZakletva članskom karticom moći gledati potpuno BESPLATNO svaku od njih
![]()
![]()

Poceo je s treninzima, vjerovatno ce igrati u Umagu
Kako kod nas idu registracije igrača, trebalo bi u ovoj sedmici riješiti pojačanja. Ako kasnije dođu, teško će to ići a treba ih i uigrati.
Ovo je Jukić.admir1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:53Nije bezveze Mili na slici, samo opuštenoMortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:36UfffLecler je napisao/la: ↑26 jan 2021, 18:05U iduće dvije sedmice očekuju nas TRI prijateljske utakmice protiv NK Domžale, & ? / PFC LEVSKI, NK Triglav Kranj.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Haksss, laznokrilo, miguelramos, mosarajvosa83, robertkosar i 67 gostiju.